آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ بلی دیگه اینطوریاس نگفتی تا کی هستی؟ گفتم عزیزم دارم تو نواندیشان با سه سوت همه ی شهرها رو میرم 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ و علیکم السلامخوش اومدی ممنون من اصفهانی نیستم ولی اصفهانو خیلی دوست دارم اگه می شد نصف سالو میومدم اونجا میموندم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ ممنون من اصفهانی نیستم ولی اصفهانو خیلی دوست دارم اگه می شد نصف سالو میومدم اونجا میموندم چرااااااااااااا؟ تبریز به اون خوبی . اگه میشد من کل سالو میومدم تبریز میموندم 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ چرااااااااااااا؟ تبریز به اون خوبی . اگه میشد من کل سالو میومدم تبریز میموندم نمیدونم شاید به خاطر خاطره هایی که از اصفهان دارم دوس دارم 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ای بی معرفت هااااااااا پس چرا اینجا ننوشتید قرار جدید را ؟؟؟؟؟ دوستان عزیز بعداز گذشت دو سال اندی بالاخره موفق شدیم از سامان این موجود خبیث و خسیس شیرینی گرفته و خود را تا آخر عمر از هرگونه بلا ایمن سازیم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام کدوم قرار؟ کسی از اصفهان میره نمایشگاه کتابو؟ 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ای بی معرفت هاااااااااپس چرا اینجا ننوشتید قرار جدید را ؟؟؟؟؟ دوستان عزیز بعداز گذشت دو سال اندی بالاخره موفق شدیم از سامان این موجود خبیث و خسیس شیرینی گرفته و خود را تا آخر عمر از هرگونه بلا ایمن سازیم والا شماها که هیچکدوم نمیاین اینجا! منم اون هفته غافلگیر کردین دیگه یادم رفت بنویسم! باشد که موجب عبرت سایرین گردد سلامکدوم قرار؟ کسی از اصفهان میره نمایشگاه کتابو؟ سلام شیمی جونم، جایت خالی هفته پیش رفتیم ددر چرا من می آیم 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چلا انقد اصفهان از کرج دوره! آخه چرا!!!!!؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بریونی :84eb3ampc0vsywihe0i با اینکه خودم اصفهانی ام اما مزخرفترین غذاییه که خوردم!!!!!!!!! جگر سفید گوسفند همینجوریشم پر از میکروبه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چلا انقد اصفهان از کرج دوره! آخه چرا!!!!!؟ همچینی انقدرا هم دور نیستا؟؟ 6 ساعت 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ای بی معرفت هاااااااااپس چرا اینجا ننوشتید قرار جدید را ؟؟؟؟؟ دوستان عزیز بعداز گذشت دو سال اندی بالاخره موفق شدیم از سامان این موجود خبیث و خسیس شیرینی گرفته و خود را تا آخر عمر از هرگونه بلا ایمن سازیم خوب کردید!!! حقش بوووود جای من خالییییییی 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :84eb3ampc0vsywihe0iبا اینکه خودم اصفهانی ام اما مزخرفترین غذاییه که خوردم!!!!!!!!! جگر سفید گوسفند همینجوریشم پر از میکروبه:icon_pf (34): آولا اون شکلکی که گذاشتی و اون کلمه ای که استفاده کردی اصلا درست نیست چون من عاشق بریونی هستم خوبه به عقاید دیگرون احترام بذارین حالا که اینو گفتی منم میگم هرچیزی لیاقت میخواد خوبه الان من اینو گفتم شاد شدی عمو؟؟؟؟ انتظار نداشتم.............. 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ همچینی انقدرا هم دور نیستا؟؟ 6 ساعت کمترم!! اما واس من ی دنیاس! 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کمترم!!اما واس من ی دنیاس! خب بیا پیشمون چرا ی دنیا!؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خب بیا پیشمون چرا ی دنیا!؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگه میتونستم حتما اومده بودم! 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آولا اون شکلکی که گذاشتی و اون کلمه ای که استفاده کردی اصلا درست نیست چون من عاشق بریونی هستم خوبه به عقاید دیگرون احترام بذارین حالا که اینو گفتی منم میگم هرچیزی لیاقت میخواد خوبه الان من اینو گفتم شاد شدی عمو؟؟؟؟ انتظار نداشتم.............. من نظر خودمو گفتم خاله!!! بله هر کسی یه ذائقه ای داره!!! 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کمترم!!اما واس من ی دنیاس! چرا اون وخت؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چرا اون وخت؟؟؟ واسه اینکه زیرا! وقتی از عزیزی دوری یک ساعتم واست هزارساعته! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده