.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ درشت ترشبیه سوباسا اصن تو شی میدی عمو علی پیشته دهههههههههههه عصبانی میچم ها 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ اصن تو شی میدی عمو علی پیشته دهههههههههههه عصبانی میچم ها الان یعنی عصبانی نیستیییییی؟؟؟؟؟ پس اگه اینجوریه در رم!!! 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ الان یعنی عصبانی نیستیییییی؟؟؟؟؟ پس اگه اینجوریه در رم!!! ن اما کم کم دالم میشم:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ سلام اومدم شهرتون مسافرت ؛ منو ببرید بگردونید 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ سلام اومدم شهرتون مسافرت ؛ منو ببرید بگردونید قدمتون روی چشم 2 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ سلام اومدم شهرتون مسافرت ؛ منو ببرید بگردونید حواست باشه بریون نخورده بر نگردی شهرتون ! 3 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ حواست باشه بریون نخورده بر نگردی شهرتون ! خورشت ماستم حتما امتحان کنید. جای منو هم خالی کنید 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ سلام اومدم شهرتون مسافرت ؛ منو ببرید بگردونید سلام میخوام غر نزنما..... خوش اومدی عزیزم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ فقط قربونت یه چیزی رو مطمئنم خوشت نمیاد چون من خودم اصفهانی ام و خوشم نمیاد چیز بیخودی هم هست و اونم بریونی....:icon_pf (34): اما بهت پیشنهاد میکنم خورش ماستو ابدا از دست ندی... 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ فقط قربونتیه چیزی رو مطمئنم خوشت نمیاد چون من خودم اصفهانی ام و خوشم نمیاد چیز بیخودی هم هست و اونم بریونی....:icon_pf (34): اما بهت پیشنهاد میکنم خورش ماستو ابدا از دست ندی... بریونی که عشقه! من نامردم هر سری رفتم اصفهان، بریونی نخورم! 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ بریونی که عشقه! من نامردم هر سری رفتم اصفهان، بریونی نخورم! نه بابا چیه أه جیگر سفیدی همینجوریشم معلوم نیست سالم باشه یا نه چه برسه به اینکه تو یه من روغن سرخ شه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ سلام میخوام غر نزنما..... خوش اومدی عزیزم مگه اصفهونیا غر میزنن؟ عاشقتم سحر ساناز ساغر سمیرا سمان سهیلا سسسسسسسسسسسسسس ای بابا اسمت که عوض شده برم دنبال اسمی بگردم که با میم شرو میشه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ حواست باشه بریون نخورده بر نگردی شهرتون ! چشم عزیزم ، اصلا من شام ناهار صبحونه میخورم چرا خودتو ناراحت میکنی اخه؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ بریونی که عشقه! من نامردم هر سری رفتم اصفهان، بریونی نخورم! :mood (23):منم میخوام بعدش هندونه میچسبه:(50): 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ سلام اومدم شهرتون مسافرت ؛ منو ببرید بگردونید ووووویییییییی فاطمه خوش اومدییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil: خودم میبرمت دور دور عزیزم، تا کی هستی؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ ووووویییییییی فاطمه خوش اومدییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil: خودم میبرمت دور دور عزیزم، تا کی هستی؟ ایجااااااااااااااان فائزه جونه من دور ایران در 3 سوت در نواندیشان 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ سلام علیکم اصفهانی های عزیز 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ ایجااااااااااااااان فائزه جونه من دور ایران در 3 سوت در نواندیشان بلی دیگه اینطوریاس نگفتی تا کی هستی؟ لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ سلام علیکم اصفهانی های عزیز و علیکم السلام خوش اومدی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده