دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ چه وقت خواب شما که زیر خاکی !!! منظورم "من اصفهانی هستم"بود، نه"من اصفهانم" 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ منظورم "من اصفهانی هستم"بود، نه"من اصفهانم" خانوم اصفهونی یخده لهجه بیگیر بیبینم اصفهونی اصیلی؟ 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ خانوم اصفهونی یخده لهجه بیگیر بیبینم اصفهونی اصیلی؟ خوب دیگه من الان رسوا شدم فک کنم دستم روو شد 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ چه وقت خواب شما که زیر خاکی !!! اصفهانین دیگه همه چی ازشون برمیاد 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ خانوم اصفهونی یخده لهجه بیگیر بیبینم اصفهونی اصیلی؟ چیطو؟ مگه شوما شک دارین آباجیم اصفهونیه؟ 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ چیطو؟مگه شوما شک دارین آباجیم اصفهونیه؟ گویا اجی خودم اصفهانیه و من خبر ندارم گلم لو دادم که نیستم دیگه نمیشه درستش کرد 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ خوب دیگه من الان رسوا شدم فک کنم دستم روو شد دیدی مچتا گرفتم اصفهانین دیگه همه چی ازشون برمیاد بعله گرفتن حال غیر اصفهانیا یکی از کارامونه حواستو جمع کن 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ گویا اجی خودم اصفهانیه و من خبر ندارم گلم لو دادم که نیستم دیگه نمیشه درستش کرد آباجی کم نیاریندا یخده صبر کن حالشا میگیرم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ دیدی مچتا گرفتم بعله گرفتن حال غیر اصفهانیا یکی از کارامونه حواستو جمع کن تکذیب میکنم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ دیدی مچتا گرفتم بعله گرفتن حال غیر اصفهانیا یکی از کارامونه حواستو جمع کن عمرا دادا لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ آباجی کم نیاریندا یخده صبر کن حالشا میگیرم حالا شوما یخده اصفونی یاد گرفتیند فک نکونید ما پی به اصالددون نی می بریم هر وقت شوماگفتی کالسکه ینی چه میفهمم یه چیزایی بلدی 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ حالا شوما یخده اصفونی یاد گرفتیند فک نکونید ما پی به اصالددون نی می بریم هر وقت شوماگفتی کالسکه ینی چه میفهمم یه چیزایی بلدی یعنی "کالس است که":whistle: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ حالا شوما یخده اصفونی یاد گرفتیند فک نکونید ما پی به اصالددون نی می بریم هر وقت شوماگفتی کالسکه ینی چه میفهمم یه چیزایی بلدی خوددون مثلا خیلی حالیدونه؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ یعنی "کالس است که":whistle: آباجی شومام خب راه افتادیندا 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ یعنی "کالس است که":whistle: خودت فهمیدی چی گفتی ؟ خوددون مثلا خیلی حالیدونه؟ هر چی باشه بیشتر از شوما میفهمیم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ آباجی شومام خب راه افتادیندا نه کجا راه افتادم غلط املایی دارم که الان دیدمش منظورم "کال است که"بود ازونجایی که خیلی ادم روراستیم باید بگم توو گوگل سرچ نکردما اصلن 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ خودت فهمیدی چی گفتی ؟ هر چی باشه بیشتر از شوما میفهمیم دادا ما خودمون ته خطیما 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ خودت فهمیدی چی گفتی ؟ هر چی باشه بیشتر از شوما میفهمیم آره ...اینو فقط غیر اصفهانی ها میفهمن 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ نه کجا راه افتادمغلط املایی دارم که الان دیدمش منظورم "کال است که"بود ازونجایی که خیلی ادم روراستیم باید بگم توو گوگل سرچ نکردما اصلن آباجی جا نزنیا من پشددم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ سامان کنار مسجد امام تو نقش جهان یه چایخونه هست خیلی دوسش دارم یه بار جای من برو 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده