peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۲ سلام شرمنده ام ولی اون هفته ای که قرار گذاشتید من تو ماه عسل تشریف داشتم ایشالا سری بعد با عیالم میام 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۲ 5 شنبه هفته ديگه چطوره ؟ موافقا دستا بالا : البته بماند همه ميگن ميايم و يكي يكي از تعداد كم ميشه دقیقا!!!!!!!!!!:banel_smiley_4: من دستم بالا ی همچین ادم پایه ایم من!! 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ عید غدیر میخواید بلند بشید برید بیرون بگید چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ یک اصفهانی اصیل اینقد فعل را میتونه پشت سر هم بگه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ عید غدیر میخواید بلند بشید برید بیرون بگید چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ یک اصفهانی اصیل اینقد فعل را میتونه پشت سر هم بگه عید غدیر؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ عید غدیر؟؟؟ دوزاری من از این دوزاری قدیمی هاست که عمرا حالا حالا ها بیفته بگو ببینم عید غدیر چه چیزش مشکل داره خوووو 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ دوزاری من از این دوزاری قدیمی هاست که عمرا حالا حالا ها بیفته بگو ببینم عید غدیر چه چیزش مشکل داره خوووو هیچی.... 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ هیچی.... پس به یه کلمه ساده اکتفا می کنم کوووووووفت:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ پس به یه کلمه ساده اکتفا می کنم کوووووووفت:vahidrk: تجربه نشون داده دیوار ما کوتاهتر از این حرفاس!!! 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ تجربه نشون داده دیوار ما کوتاهتر از این حرفاس!!! تجربه یا ظاهر؟؟:evilsmile: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ تجربه یا ظاهر؟؟:evilsmile: الحق و والانصاف که یه اصفهانی اصیل هستی!!! 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ الحق و والانصاف که یه اصفهانی اصیل هستی!!! چه کنیم دیگه 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ عید غدیر میخواید بلند بشید برید بیرون بگید چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ یک اصفهانی اصیل اینقد فعل را میتونه پشت سر هم بگه خب مگه طوريه ؟ عيديمونم ميدي !! 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ خب مگه طوريه ؟ عيديمونم ميدي !! به شدددددددددت تأیید میشه!!! 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ به شدددددددددت تأیید میشه!!! يك هيچ به نفع ما آقا علي ! 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ يك هيچ به نفع ما آقا علي ! پشتتم دادا!!! 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ بنده از این تریبون اعلام میکنم که روز عید برام برنامه ای پیش اومده نمیتونم بیام 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ بنده از این تریبون اعلام میکنم که روز عید برام برنامه ای پیش اومده نمیتونم بیام حالا نميشد ازون تريبون اعلام كني ؟ ديدي گفتم يكي يكي كم ميشيد 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ میرید یا نه؟ بالاخره این آقایون اگه تونستن یه قرار بزارن؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ میرید یا نه؟بالاخره این آقایون اگه تونستن یه قرار بزارن؟؟؟؟؟؟؟ من که اصفهان نیستم 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ میرید یا نه؟بالاخره این آقایون اگه تونستن یه قرار بزارن؟؟؟؟؟؟؟ اگه شوما قشنگ اعلام كني ميايد يا نميايد مشكل حله !!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده