Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ ترجمه می کنی ؟؟؟؟ یعنی سلام چطوری خوبی خوشی سلامتی چه خبرا کم پیدای 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ یعنی سلام چطوری خوبی خوشی سلامتی چه خبرا کم پیدای سلام خوبم خوشم سلامتم دماغمم چاقه چاقه پنج شنبه کجایی؟ هستی ؟ نیستی؟ میایی؟ نمایی؟؟ دوستان با عرض شرمندگی من پنج شنبه نیستم به همتون خوش بگذره 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۲ سلام بر همگی سلام علیکم خوبی؟ 5 شنبه هستی؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۲ سلام علیکمخوبی؟ 5 شنبه هستی؟؟؟؟؟ ما خوبیم خدا رو شکر من از اصفهان برگشتم!!!! دیروز! دیگه رفت تا آبان ماه نیمه های آبان خدا رو شکر سالم هم برگشتم!!!!!!! تو اتوبوس هم نسوختم!!!! تو تور هم نیوفتادم!!!:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۲ سلامخوبم خوشم سلامتم دماغمم چاقه چاقه پنج شنبه کجایی؟ هستی ؟ نیستی؟ میایی؟ نمایی؟؟ دوستان با عرض شرمندگی من پنج شنبه نیستم به همتون خوش بگذره چرا پس فهیمه!!!؟؟ ما خوبیم خدا رو شکرمن از اصفهان برگشتم!!!! دیروز! دیگه رفت تا آبان ماه نیمه های آبان خدا رو شکر سالم هم برگشتم!!!!!!! تو اتوبوس هم نسوختم!!!! تو تور هم نیوفتادم!!!:gnugghender: افتادی خبر نداری 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ چرا پس فهیمه!!!؟؟ افتادی خبر نداری نخیرشم نیوفتادم! 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ اونقدر همه جا خالی دادین تا کنسل شد!!! 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ جدی؟ کنسل شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سامان بیا توضیح بده برا چی کنسل شد؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ جدی؟کنسل شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سامان بیا توضیح بده برا چی کنسل شد؟؟؟؟ اره همه هی یکی یکی گفتن نمیان تا اخرش دیروز صبح فقط موندیم 4 نفر! 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ جدی؟کنسل شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سامان بیا توضیح بده برا چی کنسل شد؟؟؟؟ خب ديگه فايزه توضيحو داد من ديگه چي بگم ؟!؟؟؟؟؟ ولي فايزه كاش اول ميگفتيم خيلي خوش گذشته يه كم اينا رو بسوزونيم 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ خب ديگه فايزه توضيحو داد من ديگه چي بگم ؟!؟؟؟؟؟ ولي فايزه كاش اول ميگفتيم خيلي خوش گذشته يه كم اينا رو بسوزونيم اماااااااااااااااااان:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ اماااااااااااااااااان:icon_pf (34): اين كه ريا حساب نميشه 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ اين كه ريا حساب نميشه جهت صداقتی که پشت این سخن بود عرض کردم 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ جهت صداقتی که پشت این سخن بود عرض کردم ريااااااااكار اماااااااااااااااان 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ جدا خسته نباشید تک تک دوستان که نرفتید هاااااان!!! اشکال نداره آبان قرار میشه گذاشت آذر هم که سهیل قراره بیاد میشه قرار گذاشت 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ جدا خسته نباشید تک تک دوستان که نرفتید هاااااان!!! اشکال نداره آبان قرار میشه گذاشت آذر هم که سهیل قراره بیاد میشه قرار گذاشت 5 شنبه هفته ديگه چطوره ؟ موافقا دستا بالا : البته بماند همه ميگن ميايم و يكي يكي از تعداد كم ميشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده