Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ من سه شنبه از 8 صبح تا 6 عصر کلاسم! خب يه روز ديگه بگيد !!!! تاريخ بگيد تا به نتيجه برسيم ! 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ خب يه روز ديگه بگيد !!!! تاريخ بگيد تا به نتيجه برسيم ! خب چرا عصبانی ای!!؟ من 5شنبه بعد از ظهر و شنبه رو هستم چهارشنبه صبح هم بیکارم اما بعید میدونم بخواین صبح وعده کنین 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ خب چرا عصبانی ای!!؟ من 5شنبه بعد از ظهر و شنبه رو هستم چهارشنبه صبح هم بیکارم اما بعید میدونم بخواین صبح وعده کنین آقا قبول نیست منم شیرینی میخوام 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ آقا قبول نیستمنم شیرینی میخوام تو کی اصفهانی؟ 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ تو کی اصفهانی؟ دوشنبه شب راه میفتم که بیام سه شنبه و 4 شنبه و 5 شنبه هم هستم همین هفته 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ خب چرا عصبانی ای!!؟ من 5شنبه بعد از ظهر و شنبه رو هستم چهارشنبه صبح هم بیکارم اما بعید میدونم بخواین صبح وعده کنین 5شنبه جمعه این هفته احتمال داره نباشم ! 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ پس چیتو شدین همشهریا؟ امروز مشخص شد منم این هفته پنجشنبه نیستم 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ منم این هفته نیستم قرار شد هفته بعد بیام چیکار کنیم حالا؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ خب هفته بعد برای من که خوبه بقیه چی؟ 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ خب هفته بعد برای من که خوبه بقیه چی؟ قرار شده که من یکشنبه شب با اتوبوس بیام سه روزم اصفهانم 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ قرار شده که من یکشنبه شب با اتوبوس بیام سه روزم اصفهانم من همون روزیایی که قبلا هم گفتم هستم 5 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ دوشنبه ؟ سه شنبه؟ چهارشنبه؟ پنج شنبه؟ جمعه؟ کیا با چه روزایی موافقن ؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ دوشنبه ؟سه شنبه؟ چهارشنبه؟ پنج شنبه؟ جمعه؟ کیا با چه روزایی موافقن ؟؟؟؟؟ من 5شنبه امین هم میگه 5 شنبه بیکاره 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ دوشنبه 0 نفر سه شنبه 0 نفر چهارشنبه0 نفر پنج شنبه 2 نفر جمعه 0نفر بقیه دوستان ؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ دوشنبه 0 نفرسه شنبه 0 نفر چهارشنبه0 نفر پنج شنبه 2 نفر جمعه 0نفر بقیه دوستان ؟؟؟؟؟؟؟؟ رای خودت چی فهیم جان؟ 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ منم 5 شنبه فقط آريو 5 شنبه هفته ي ديگه اينجا نيست ... 5 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ منم 5 شنبه فقط آريو 5 شنبه هفته ي ديگه اينجا نيست ... منم صفر شنبه 6 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ دوشنبه 0 نفر سه شنبه 0 نفر چهارشنبه0 نفر پنج شنبه 3 نفر جمعه 0نفر بقیه دوستان ؟؟؟؟؟؟؟؟ من هنوز مشخص نيست بتونم بيام يا نه پيمان؟ حسام؟ راحله؟ سارا؟ نرگس؟ امين؟ علي؟ شما ها راي نميخوايد بديد؟؟؟ راستي در آبان قرار نداريم تا داخل آذر كه سهيل از تبريز مياد يه قرار بزاريم 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ دوشنبه 0 نفر سه شنبه 0 نفر چهارشنبه0 نفر پنج شنبه 3 نفر جمعه 0نفر بقیه دوستان ؟؟؟؟؟؟؟؟ من هنوز مشخص نيست بتونم بيام يا نه پيمان؟ حسام؟ راحله؟ سارا؟ نرگس؟ امين؟ علي؟ شما ها راي نميخوايد بديد؟؟؟ راستي در آبان قرار نداريم تا داخل آذر كه سهيل از تبريز مياد يه قرار بزاريم خودت که اصی باید باشی چون اصلی کاری خوددی سارا و نرگس رو میدونم حتمی میان ! نیومدن به زور میارمشون پیمانم که حدس میزنم 5 شنبه وقتش آزاده بتونه بیاد با امینم هماهنگ میکنم فقط ای کاش آریو میتونست بیاد 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ پس سامان زحمت چند تا هماهنگی را بکش تا ببینیم قرار چند شنبه خواهد شد امین گفتگوی آزاد امین (ادر) سارا نرگس حسام مهرزاد با شما این افراد که مشخص شد هماهنگی با ملیحه راحله هم با من در آخر ببینم منم می تونم بیام یا نه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده