Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ قرار جديد كي؟ كجا؟ چگونه؟ از كيا بايد شيريني بگيريم ؟؟؟؟؟ و در آخر كيا ميان به اين قرار؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ قرار جديدكي؟ كجا؟ چگونه؟ از كيا بايد شيريني بگيريم ؟؟؟؟؟ و در آخر كيا ميان به اين قرار؟؟؟؟ چی؟؟؟ کی؟؟ کوجا؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ من شنبه ها کلاس ندارم خب یادم باشه شنبه اصفهان نباشم!!!! 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ خب یادم باشه شنبه اصفهان نباشم!!!! شوما بله رو بیگیر، من هر وقت باشه خودمو میرسونم شیرینی خورون 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ شوما بله رو بیگیر، من هر وقت باشه خودمو میرسونم شیرینی خورون بله رو که 5 ساله گرفتم فقط عقد رو باس حالا حالا ها صبر کنم 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ بله رو که 5 ساله گرفتمفقط عقد رو باس حالا حالا ها صبر کنم پس فقط کافیه این طرفا پیدات بشه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ پس فقط کافیه این طرفا پیدات بشه اتفاقا هفته بعد دارم میام 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ اتفاقا هفته بعد دارم میام اااا فهیمه بیا هفته بعد دیدار 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ اااا فهیمه بیا هفته بعد دیدار 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ سلام به همه راستش یه مسئله ای پیش اومده که نیاز دارم چند تا دکتر تو زمینه ی معده و روده و گوارش پیدا کنم توی اصفهان از همه ی دوستایی که تو اصفهان دکتر خوب توی این زمینه سراغ دارن خواهش میکنم بهم اطلاع بدن مشکل بیمارمون هم گلاب به روتون استفراغ هست ایشون مدتی پیش دچار این مشکل شدن و تو بیمارستان به مدت یه هفته بستری شدن بعد مدتی حالشون خوب شد و مرخص شدن اما دوباره همون حالت قبلی رو پیدا کردن ممنون از همتون 7 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ قرار جديدكي؟ كجا؟ چگونه؟ از كيا بايد شيريني بگيريم ؟؟؟؟؟ و در آخر كيا ميان به اين قرار؟؟؟؟ سلام ديروز زنگيدم به محمد مهدي گفت اصفهانه و تا دو هفته ي ديگه اينجاست اما جمعه ي اين هفته نميتونه بايد پنج شنبه جمعه ي هفته ي بعدم من نيستم !!! وسط هفته هم كه باشه ظاهرا بعضا نميرسن بيان ! اگه ميخواين همون آخر هفته بذارين منم ايشالا سري بعد ميام ! يه وقت فكر نكنيد به خاطر شيرين دادنه ها ! البته فهيمم بايد شيريني بده ! آقا علي هم بايد شيريني بده ! ديگه منو ميخواين چيكار ؟ منم يه پيشنهاد ميدم برا جا ! . يه جاي دنج و خوب سراغ دارم توووووووووووووووووپ هلوووووووووووو باقلوااااااااا بگم ؟ بگم ؟ . . . . . . . آتيشگاه 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ سلام ديروز زنگيدم به محمد مهدي گفت اصفهانه و تا دو هفته ي ديگه اينجاست اما جمعه ي اين هفته نميتونه بايد پنج شنبه جمعه ي هفته ي بعدم من نيستم !!! وسط هفته هم كه باشه ظاهرا بعضا نميرسن بيان ! اگه ميخواين همون آخر هفته بذارين منم ايشالا سري بعد ميام ! يه وقت فكر نكنيد به خاطر شيرين دادنه ها ! البته فهيمم بايد شيريني بده ! آقا علي هم بايد شيريني بده ! ديگه منو ميخواين چيكار ؟ منم يه پيشنهاد ميدم برا جا ! . يه جاي دنج و خوب سراغ دارم توووووووووووووووووپ هلوووووووووووو باقلوااااااااا بگم ؟ بگم ؟ . . . . . . . آتيشگاه عمرا فعلا نوبت شیرینی توئه اتیشگاه دوره 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ عمرا فعلا نوبت شیرینی توئه اتیشگاه دوره نوچ ! من فقط آتيشگاه شيريني ميدم 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ سرويس اياب و ذهاب هم با خودت سامان خسيس 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ سرويس اياب و ذهاب هم با خودت سامان خسيس :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ بچه ها چي شد پس ؟ نظرتون با سه شنبه اين هفته چيه ؟ سه شنبه همون ميدون امام باشه 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ بچه ها چي شد پس ؟ نظرتون با سه شنبه اين هفته چيه ؟ سه شنبه همون ميدون امام باشه من سه شنبه از 8 صبح تا 6 عصر کلاسم! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده