faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ ممنون نه من اینجا زندگی میکنم اا پس مهمون مایی از کجا اومدی مهمونی؟ 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ اا پس مهمون مایی از کجا اومدی مهمونی؟ بيخود مهمون دعوت نكن 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ بيخود مهمون دعوت نكن اصفهان زندگی میکنن، مهمون شهرمونه دیگه! نگران شیرینی ای که باید بدی شدی! 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ بيخود مهمون دعوت نكن اصفهان زندگی میکنن، مهمون شهرمونه دیگه! نگران شیرینی ای که باید بدی شدی! تازه منم آخر هفته دارم میام اصفهان به اندازه سه کیلو به شیرینی باس اضافه کنه:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ اصفهان زندگی میکنن، مهمون شهرمونه دیگه! نگران شیرینی ای که باید بدی شدی! تازه منم آخر هفته دارم میام اصفهانبه اندازه سه کیلو به شیرینی باس اضافه کنه:gnugghender: اي واي مثل اين كه اوضاع خعلي بد شد ! خب بچه ها من يه چهار پنج سالي ميرم عسلويه ! همتون رو به خداي بزرگ ميسپارم دلم براتون تنگ ميشه خدا نگهدار روزاي روشن خدانگهدار تاپيك اصفانيا خدانگهدار سايت نوانديشان خدا نگهدار دوستان عزيز 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ اي واي مثل اين كه اوضاع خعلي بد شد ! خب بچه ها من يه چهار پنج سالي ميرم عسلويه ! همتون رو به خداي بزرگ ميسپارم دلم براتون تنگ ميشه خدا نگهدار روزاي روشن خدانگهدار تاپيك اصفانيا خدانگهدار سايت نوانديشان خدا نگهدار دوستان عزيز یه ده بیست کیلو شیرینی تر و یه شام مشتی که این حرفا رو نداره 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ یه ده بیست کیلو شیرینی تر و یه شام مشتی که این حرفا رو نداره همش همينا ؟ كمه ها ؟ 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ همش همينا ؟ كمه ها ؟ خب دیگه بعدشم میبریمون بستنی خواجو (که البته الان بسته شده و باید بریم یه جا دیگه) برامون میخری و مهمونمون میکنی بقیشم دیگه هرچی کرمته 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ خب دیگهبعدشم میبریمون بستنی خواجو (که البته الان بسته شده و باید بریم یه جا دیگه) برامون میخری و مهمونمون میکنی بقیشم دیگه هرچی کرمته شما که به موقعش باید شامو بهمون بدی علی اقا نه بستنی مشتاق(همون ک سر خواجوئه) یه ماهیه هم باز شده 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ اي واي مثل اين كه اوضاع خعلي بد شد ! خب بچه ها من يه چهار پنج سالي ميرم عسلويه ! همتون رو به خداي بزرگ ميسپارم دلم براتون تنگ ميشه خدا نگهدار روزاي روشن خدانگهدار تاپيك اصفانيا خدانگهدار سايت نوانديشان خدا نگهدار دوستان عزيز خب پس میتینگ بعدی عسلویه 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ شما که به موقعش باید شامو بهمون بدی علی اقا نه بستنی مشتاق(همون ک سر خواجوئه) یه ماهیه هم باز شده من؟ شام؟ چرا؟:icon_pf (34): أ... پس بالاخره باز شد...:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ من؟شام؟ چرا؟:icon_pf (34): أ... پس بالاخره باز شد...:hapydancsmil: به دلایل خیر 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ به دلایل خیر خو من که حالا حالا ها اصفهان نیستم... 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ خو من که حالا حالا ها اصفهان نیستم... بالاخره تو دام میافتی... 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ بالاخره تو دام میافتی... هر وقت خواستین دام پهن کنین بهم خبر بدین 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ هر وقت خواستین دام پهن کنین بهم خبر بدین دام رو قبلا پهن کردن، اخر هفته بیای میافتی توش 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ دام رو قبلا پهن کردن، اخر هفته بیای میافتی توش خب یه پیشنهاد دارم براتون... 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ خب یه پیشنهاد دارم براتون... میشنویم 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ میشنویم دام رو ترمینال صفه پهن کنین... 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ دام رو ترمینال صفه پهن کنین... :ws28: نه دیگه تو دام اصفهانی ها افتادی، کار از کار گذشته.. شیرینیشو باید بدی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده