faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ هییییییییی ببینم شوما چشم منو دور دیدین نشستین گفتمان؟ وای مینی جونی منم این ترمو تموم کونم میام همینجا براتون اونقدر اصفانی حرف میزنم کیف کونین امین هم که اینجاست همیشه بقیه اصفانیا هم خوشبختم 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ امین استارت جمله هات با لهجس به فعلش که میرسی یادت میره لهجتو؟ امان از جو !!! 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ یکی وایسد دم در غیر اصفونی نیاد یوخ:167: زا اون یوخ گفتنت معلومس دادا 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ یکی وایسد دم در غیر اصفونی نیاد یوخ:167: امینی منو بیرون کن 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ امین استارت جمله هات با لهجس به فعلش که میرسی یادت میره لهجتو؟ نه بابا مگه فعلاش چجوریس؟ منم 6 ساله اصفهون زندگی میکنم ولی اصفهونی نیستم و تا حدودی با لهجه ی اصفهونی آشنا هستم !!!!:hapydancsmil: خوب پس به دنیای بزرگ اصفانی خوش اومدی:hapydancsmil: هیییییییییببینم شوما چشم منو دور دیدین نشستین گفتمان؟ وای مینی جونی منم این ترمو تموم کونم میام همینجا براتون اونقدر اصفانی حرف میزنم کیف کونین امین هم که اینجاست همیشه بقیه اصفانیا هم خوشبختم خوب پس دیگه تاپیک را هواس منم هستم تو هم یه رگه داری بیا زا اون یوخ گفتنت معلومس دادا یعنی چی؟ مگه اصفونی هستی اومدی؟ 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ نه بابا مگه فعلاش چجوریس؟ خوب پس به دنیای بزرگ اصفانی خوش اومدی:hapydancsmil: خوب پس دیگه تاپیک را هواس تو هم یه رگه داری بیا یعنی چی؟ مگه اصفونی هستی اومدی؟ نه دادا. من ترکم 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ نه دادا. من ترکم خوب پس هدفت از این که در این تاپیک هستی چیه؟ 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ خوب پس هدفت از این که در این تاپیک هستی چیه؟ وجود اقاموووووووووووون 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ وجود اقاموووووووووووون خوب این دلیلش موجه بیا تو:w73: 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ خوب این دلیلش موجه بیا تو:w73: ینی موجه نبود کی جرات داشت بندازتم بیرووووووووووووون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ ینی موجه نبود کی جرات داشت بندازتم بیرووووووووووووون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به دلیل اینکه اصفونیا مهمون نوازن بازم میومدی تو 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ منم رفیق اصفهانی زیاد دارم...میتونم بیام تو؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ منم رفیق اصفهانی زیاد دارم...میتونم بیام تو؟؟؟ خوب وایسا ببنیم:coffee: بیا تو کارتت صادر شد:Ghelyon: 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ خوب وایسا ببنیم:coffee:بیا تو کارتت صادر شد:Ghelyon: خب حالا بیاید یکی یکی خودتونو معرفی کنید ببینم بچه کجایید؟ رفیقای من بچه مبارکه-بچه گز-فریدون شهر-مرداویج-زنداویج-نایین-و... 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ خب حالا بیاید یکی یکی خودتونو معرفی کنید ببینم بچه کجایید؟ رفیقای من بچه مبارکه-بچه گز-فریدون شهر-مرداویج-زنداویج-نایین-و... میگم از روستای ما هم رفیق داری؟ من که ناف اصفونم:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ میگم از روستای ما هم رفیق داری؟ من که ناف اصفونم:viannen_38: باورت میشه 40-50 تا رفیق اصفهانی دارم....خیلیاشونم اسم خیابوناشونو نمیدونم... شهر رضا و شاهین شهرم دارم...هر جفتشونم بچه های گلین خداییش... 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ باورت میشه 40-50 تا رفیق اصفهانی دارم....خیلیاشونم اسم خیابوناشونو نمیدونم... شهر رضا و شاهین شهرم دارم...هر جفتشونم بچه های گلین خداییش... من انقدر دوست اصفونی ندارم لابد تو خدمت پیدا کردی؟ ولی هیچ کدومشون به پا گلی من نمیرسن 4 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ باورت میشه 40-50 تا رفیق اصفهانی دارم....خیلیاشونم اسم خیابوناشونو نمیدونم... شهر رضا و شاهین شهرم دارم...هر جفتشونم بچه های گلین خداییش... کلاً دایره ی دوستیابی تون گسترده است !!! منم که ناف خوده اصفهونم !!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده