دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ سلام همشهری های گلللللللللللللللل خودممممممممممممممممم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:وای بچه ها امروز چادگان بودم شنیدم سد رو باز کردن ایشالا به زودی روح شهرمون برمیگرده:hapydancsmil: قدم زدن کنار سی و سه پل رو خیلیییییییییییی دوس دارم.نمیدونم شما هم همینطورید یا من که گه گاه میام واسم لذت داره. البته وقتی آب هست.وقتی آب رو میبندن آدم دلش میگیره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ قدم زدن کنار سی و سه پل رو خیلیییییییییییی دوس دارم.نمیدونم شما هم همینطورید یا من که گه گاه میام واسم لذت داره.البته وقتی آب هست.وقتی آب رو میبندن آدم دلش میگیره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اره کلا شهر بدون رودخونه دلگیر میشه منم عاشق سی و سه پلم،همیشه با دوستام اونجا پاتوقمونه،یادش به خیر هنرستانمون نزدیک اونجا بود خیلی خاطره دارم ازش 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ هنرستان ایران بودی فائزه جون؟ 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ هنرستان ایران بودی فائزه جون؟ نه خانومی من معتمد بودم 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ من اصفهانی نیستم اما خیلی بچه های اصفهان رو دوس دارم ....:hapydancsmil::hapydancsmil: خیلی با ادب و با نزاکتن:qfu28wh4kkweeki7jfi 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ من اصفهانی نیستم اما خیلی بچه های اصفهان رو دوس دارم ....:hapydancsmil::hapydancsmil: خیلی با ادب و با نزاکتن:qfu28wh4kkweeki7jfi مرسی متین جونم، لطف داری خانوم گل:ha5t4lmd53df3cpu2lq دل به دل راه داره:w36: 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی متین جونم، لطف داری خانوم گل:ha5t4lmd53df3cpu2lqدل به دل راه داره:w36: فدای تو :aghosh: اما حیف تاحالا نیمدم اصفهان ... 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ چرا متین جون؟ ایشالا یه تور اصفهان گردی میذاریم با هم 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ ااااااا چرا پس خانومی؟! بیا حالا اتفاقا رودخونه هم قراره اب بیاد توش دوباره شهرمون مثل قدیم پر انرژی میشه:hapydancsmil::hapydancsmil: با تور هم موافقم 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ چرا متین جون؟ایشالا یه تور اصفهان گردی میذاریم با هم ایشالا من که خعلی دوس دارممممممممممممممم:hapydancsmil::hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ منم میاما همش تهرانیا واسه خودشون تور مییذارن ما راهمون دوره نمیریم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ منم میاماهمش تهرانیا واسه خودشون تور مییذارن ما راهمون دوره نمیریم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 قدم هر دوتاییتون روی چشم 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ منم میاماهمش تهرانیا واسه خودشون تور مییذارن ما راهمون دوره نمیریم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوبه شما که نزدیکی به اصفهون 5 لینک به دیدگاه
shadi4122 192 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ واقعاااااااااااااااا؟؟؟؟خیلی خوبه...اصفهان نفس میکشه دوباره 5 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ چرا؟ اتفاقا من روز اولی که رفتم خوابگاه(مشهد) به بچه ها اتاق سلام که کردم گفتن اصفهانیییی؟ چون فقط یه اصفهونی اصیل می تونه بگه دوست میدارم !!!! خب لابد آخر حرفاتو میکشی ؟! 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ چون فقط یه اصفهونی اصیل می تونه بگه دوست میدارم !!!! خب لابد آخر حرفاتو میکشی ؟! اوهوم میکشم جالب بود آخه .همه میگفتن یا یزدی هستی یا اصفهانی 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ دوستداران اصفهان قربون ابجی خودم واییییییییییی بچه ها شهرمون دوباره زنده شد دیدین؟ امروز از صبح یه جمعیت حدود 500 یا 600 نفری دنبال اب میومدن جلو، چند ساعت پیش رسید به خواجو پلهای خوشگلمون دوباره روح گرفتن:hapydancsmil::hapydancsmil: البته خیابون هایی که به سمت رودخونه میره غوغا شده امروز 3 ساعت تو ترافیک موندم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ قربون ابجی خودم واییییییییییی بچه ها شهرمون دوباره زنده شد دیدین؟ امروز از صبح یه جمعیت حدود 500 یا 600 نفری دنبال اب میومدن جلو، چند ساعت پیش رسید به خواجو پلهای خوشگلمون دوباره روح گرفتن:hapydancsmil::hapydancsmil: البته خیابون هایی که به سمت رودخونه میره غوغا شده امروز 3 ساعت تو ترافیک موندم:icon_pf (34): یعنی اینقد شلوغ؟ تا کی بازه خانمی. من میخواستم 1 روز بیام.فکر کنم اینقد طولش بدم که آب بسته بشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ یعنی اینقد شلوغ؟تا کی بازه خانمی. من میخواستم 1 روز بیام.فکر کنم اینقد طولش بدم که آب بسته بشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ارههههههههه توی فیس عکساشو گذاشته، از صبح غوغایی بود اطراف رودخونه... نمیدونم شنیدم سه ماهی باز میمونه اما به حرفشون اعتباری نیس، تو زود بیا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده