رفتن به مطلب

اصفونیا کوجاین پس؟

ارسال های توصیه شده

سلام همشهری های گلللللللللللللللل خودممممممممممممممممم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

وای بچه ها امروز چادگان بودم شنیدم سد رو باز کردن ایشالا به زودی روح شهرمون برمیگرده:ws37::hapydancsmil:

قدم زدن کنار سی و سه پل رو خیلیییییییییییی دوس دارم.نمیدونم شما هم همینطورید یا من که گه گاه میام واسم لذت داره.

البته وقتی آب هست.وقتی آب رو میبندن آدم دلش میگیره:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 1.2k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

قدم زدن کنار سی و سه پل رو خیلیییییییییییی دوس دارم.نمیدونم شما هم همینطورید یا من که گه گاه میام واسم لذت داره.

البته وقتی آب هست.وقتی آب رو میبندن آدم دلش میگیره:5c6ipag2mnshmsf5ju3

اره کلا شهر بدون رودخونه دلگیر میشه:sigh:

منم عاشق سی و سه پلم،همیشه با دوستام اونجا پاتوقمونه،یادش به خیر هنرستانمون نزدیک اونجا بود خیلی خاطره دارم ازش:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من اصفهانی نیستم اما خیلی بچه های اصفهان رو دوس دارم ....:hapydancsmil::hapydancsmil: خیلی با ادب و با نزاکتن:qfu28wh4kkweeki7jfi

مرسی متین جونم، لطف داری خانوم گل:ha5t4lmd53df3cpu2lq

دل به دل راه داره:w36:

• Like 5
لینک به دیدگاه

ااااااا چرا پس خانومی؟! بیا حالا اتفاقا رودخونه هم قراره اب بیاد توش دوباره شهرمون مثل قدیم پر انرژی میشه:hapydancsmil::hapydancsmil:

با تور هم موافقم:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
چرا؟:ws3:

اتفاقا من روز اولی که رفتم خوابگاه(مشهد) به بچه ها اتاق سلام که کردم گفتن اصفهانیییی؟:w58:

چون فقط یه اصفهونی اصیل می تونه بگه دوست میدارم !!!!

خب لابد آخر حرفاتو میکشی ؟!

• Like 5
لینک به دیدگاه
چون فقط یه اصفهونی اصیل می تونه بگه دوست میدارم !!!!

خب لابد آخر حرفاتو میکشی ؟!

اوهوم میکشم:whistle:

جالب بود آخه .همه میگفتن یا یزدی هستی یا اصفهانی:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
دوستداران اصفهان:ws53:

قربون ابجی خودم:w02:

واییییییییییی بچه ها شهرمون دوباره زنده شد دیدین؟:ws37:

امروز از صبح یه جمعیت حدود 500 یا 600 نفری دنبال اب میومدن جلو، چند ساعت پیش رسید به خواجو پلهای خوشگلمون دوباره روح گرفتن:hapydancsmil::hapydancsmil:

البته خیابون هایی که به سمت رودخونه میره غوغا شده امروز 3 ساعت تو ترافیک موندم:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
قربون ابجی خودم:w02:

واییییییییییی بچه ها شهرمون دوباره زنده شد دیدین؟:ws37:

امروز از صبح یه جمعیت حدود 500 یا 600 نفری دنبال اب میومدن جلو، چند ساعت پیش رسید به خواجو پلهای خوشگلمون دوباره روح گرفتن:hapydancsmil::hapydancsmil:

البته خیابون هایی که به سمت رودخونه میره غوغا شده امروز 3 ساعت تو ترافیک موندم:icon_pf (34):

یعنی اینقد شلوغ؟:w58:

تا کی بازه خانمی.

من میخواستم 1 روز بیام.فکر کنم اینقد طولش بدم که آب بسته بشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 2
لینک به دیدگاه
یعنی اینقد شلوغ؟:w58:

تا کی بازه خانمی.

من میخواستم 1 روز بیام.فکر کنم اینقد طولش بدم که آب بسته بشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3

ارههههههههه توی فیس عکساشو گذاشته، از صبح غوغایی بود اطراف رودخونه...:ws3:

نمیدونم شنیدم سه ماهی باز میمونه اما به حرفشون اعتباری نیس، تو زود بیا:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...