seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 من انقدر دوست اصفونی ندارملابد تو خدمت پیدا کردی؟ ولی هیچ کدومشون به پا گلی من نمیرسن حاج امیر شما که یه دونه ای... ولی خدایی خیلی دلم براشون تنگ شده...انصافا با معرفت بودن و هستن... 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 کلاً دایره ی دوستیابی تون گسترده است !!! منم که ناف خوده اصفهونم !!! آره تقریبا گسترده س...چون میشه گفت تقریبا تو هر شهری کم کم یه رفیق دارم... ناف اصفهون کجا میشه دقیقا؟ 3
Mr.101 27037 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 حاج امیر شما که یه دونه ای... ولی خدایی خیلی دلم براشون تنگ شده...انصافا با معرفت بودن و هستن... قربونت دادا 3
Mr.101 27037 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 کلاً دایره ی دوستیابی تون گسترده است !!! منم که ناف خوده اصفهونم !!! ایول بچه های ناف میشه خودتونا معرفی کنید کم پیداید آخه همشهری 3
Mr.101 27037 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 آره تقریبا گسترده س...چون میشه گفت تقریبا تو هر شهری کم کم یه رفیق دارم... ناف اصفهون کجا میشه دقیقا؟ والا خودمم دقیق نمیدونم کوجاس ولی میدونم نافشم 2
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی من اومدم(OOMEDAM) ez oonja ke lahjeye shirini esfehani bayes ba fonetiki asili khodesh neveshte beshed leza bayes fingilish neveshte beshed ار اونحا که لهجه ی شیرینی اصفهانی بایس با فونیتیکی خودش نوشته بشد لذا فینگیلیش نیویشتم 4
behe 2545 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 ایول بچه های نافمیشه خودتونا معرفی کنید کم پیداید آخه همشهری اره خیلی کم سر میزنم به سایت چون سرم خیلیییییییییییییی شلوغه س !!! چی چی میخای بدونی دادا ؟؟ 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 اره خیلی کم سر میزنم به سایت چون سرم خیلیییییییییییییی شلوغه س !!! چی چی میخای بدونی دادا ؟؟ اینکه ناف اصفهون کوجاس؟ خُبِ کوجای؟یا خُبِتون کیه؟ 3
Mr.101 27037 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 اره خیلی کم سر میزنم به سایت چون سرم خیلیییییییییییییی شلوغه س !!! چی چی میخای بدونی دادا ؟؟ اینکه بچه کوجای یا اسمت چیچیه س؟ چند سالته دس 3
Mr.101 27037 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی من اومدم(OOMEDAM) ez oonja ke lahjeye shirini esfehani bayes ba fonetiki asili khodesh neveshte beshed leza bayes fingilish neveshte beshed ار اونحا که لهجه ی شیرینی اصفهانی بایس با فونیتیکی خودش نوشته بشد لذا فینگیلیش نیویشتم فینگیلش ننویس چشام پکید خوب اینکه ناف اصفهون کوجاس؟ خُبِ کوجای؟یا خُبِتون کیه؟ خوبه اصفان که منم:viannen_38: تو خبه کوجای؟ 3
behe 2545 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 اینکه ناف اصفهون کوجاس؟ خُبِ کوجای؟یا خُبِتون کیه؟ به قول خوددون نافش نمیدونم کوجا میشد ولی میدونم که نافشم !!!! ( ولی منظور خودم از ناف اصفهون این بود که توی خود شهرستان اصفهان ساکن هستم نه توی شهرهای اطراف اصفهان ) میگما این قسمت حرفدونو نفهمیدم دادا !!! 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 فینگیلش ننویس چشام پکید خوب خوبه اصفان که منم:viannen_38: تو خبه کوجای؟ یادش بخیر به خدا... 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 به قول خوددون نافش نمیدونم کوجا میشد ولی میدونم که نافشم !!!! ( ولی منظور خودم از ناف اصفهون این بود که توی خود شهرستان اصفهان ساکن هستم نه توی شهرهای اطراف اصفهان ) میگما این قسمت حرفدونو نفهمیدم دادا !!! چیز مهمی نبود بیخیالش... راستی تو قدر جون فقط رفیق نداشتم...اسمشو زیاد شنیدم بین بچه های اصفهانی...حالا اسمشو نمیدونم درست گفتم یا نه 2
Mr.101 27037 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 به قول خوددون نافش نمیدونم کوجا میشد ولی میدونم که نافشم !!!! ( ولی منظور خودم از ناف اصفهون این بود که توی خود شهرستان اصفهان ساکن هستم نه توی شهرهای اطراف اصفهان ) میگما این قسمت حرفدونو نفهمیدم دادا !!! نمیخوای یه بیوگرافی بدی؟ اسم شهرت محل تحصیل اینور آبی یا اونور آب یادم بیاد بازم میگم 3
Mr.101 27037 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 چیز مهمی نبود بیخیالش... راستی تو قدر جون فقط رفیق نداشتم...اسمشو زیاد شنیدم بین بچه های اصفهانی...حالا اسمشو نمیدونم درست گفتم یا نه اره درس گفتی ولی اینا همشون حومه اصفونن 2
behe 2545 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 اینکه بچه کوجای یا اسمت چیچیه س؟ چند سالته دس به شرطی میگم که این جریان خبه رو بهم بگید !!! این چند سالی که اصفهان بودم همچین چیزی رو نشنیدم ! فقط توی احوال پرسیاشون شنیدم که میگن خبی ؟ حالدون خبه ؟؟؟ 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 اره درس گفتی ولی اینا همشون حومه اصفونن بالاخره اصفهانی هستن دیگه،نیستن مگه؟ خب از ناف اصفهونم دارم...یه بچه گلی که اسمش امین 2
behe 2545 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 اره درس گفتی ولی اینا همشون حومه اصفونن نه بابا چی چی رو درست گفت ؟؟ چرا ادرس غلط میدی ؟ املاتم که ضعیفه س !! قهدریجان درستشه ! 4
Mr.101 27037 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 بالاخره اصفهانی هستن دیگه،نیستن مگه؟ خب از ناف اصفهونم دارم...یه بچه گلی که اسمش امین من چاکرتم دادا خجالتم نده به شرطی میگم که این جریان خبه رو بهم بگید !!! این چند سالی که اصفهان بودم همچین چیزی رو نشنیدم ! فقط توی احوال پرسیاشون شنیدم که میگن خبی ؟ حالدون خبه ؟؟؟ اره خوب مشکلش کجاس میشه بیو بدی البته اگه دوست نداری نگو یه وقت معذب نباشی 3
Mr.101 27037 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 نه بابا چی چی رو درست گفت ؟؟ چرا ادرس غلط میدی ؟ املاتم که ضعیفه س !! قهدریجان درستشه ! خوب همونه دیگه تو گفتن اینجوری شده مثل رنون که رهنانه 3
ارسال های توصیه شده