Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ بسیاری از واژه ها بر اساس دید طرف مقابل معنی میشوند نه بر اساس معانی واقعی خود واژه ها . یکی از بارز ترین اونا واژه شخصیت هست. من متوجه شده ام که هر انسانی این واژه را بر اساس منافع شخصی خودش معنی میکنه. آیا میتونم از شما سئوال کنم که به نظر شما معنی واقعی این دو تا واژه با شخصیت و بی شخصیت از نظر شما چیست؟ 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ با شخصیت یعنی شخصیت متعادل به نظرم یعنی به موقع بخنده بحرفه گریه کنه.. بی شخصیت به نظرم موقع شناس نیست 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ با شخصیت یعنی شخصیت متعادل به نظرم یعنی به موقع بخنده بحرفه گریه کنه..بی شخصیت به نظرم موقع شناس نیست با تشکر فکر میکنید چند درصد مردم دنیا این دو واژه را مثل شما معنی میکنند؟ 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ با تشکرفکر میکنید چند درصد مردم دنیا این دو واژه را مثل شما معنی میکنند؟ حدسم 1 درصد هست 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ حدسم 1 درصد هست از اون یک درصد چند تاشون با شما و یا بهتر بگم تو زندگی شما هستند؟ من فکر میکنم علت اینکه دنیای ما بعد از هزاران سال تمدن , هنوز هم راه و رسم زندگی مشترک را نیاموخته , مربوط به همین موضوع هست که ما کلیه واژه ها رو نه بر اساس معانی واقعی بلکه بر اساس معیار های خودمون معنی میکنیم و به همین دلیل نمیتونیم با دیگران تفاهم داشته باشیم. 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ از اون یک درصد چند تاشون با شما و یا بهتر بگم تو زندگی شما هستند؟ من فکر میکنم علت اینکه دنیای ما بعد از هزاران سال تمدن , هنوز هم راه و رسم زندگی مشترک را نیاموخته , مربوط به همین موضوع هست که ما کلیه واژه ها رو نه بر اساس معانی واقعی بلکه بر اساس معیار های خودمون معنی میکنیم و به همین دلیل نمیتونیم با دیگران تفاهم داشته باشیم. بی خیال وضع افتضاحه 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ شخصیت! چیزی که رفته رفته داره توی جامعه ما گم میشه چیزی شده که تو چشم آدماست درست مانند مثل عقل آدما به چشمشون هست ولی به نظر من شخصیت یعنی آدم حد و حدود خودش رو بدونه به خواسته ها و حریم های خودش و دیگران احترام بزاره البته خواسته های بجا و معقول رو میگم نه هر خواسته ای متاسفانه امروزه توی جامعه ما آدما شخصیت افراد رو با خودشون مقایسه می کنن اگه باب میلشون باشه باشحصیت حسابش می کنند اگه نه شاید بی شخصیت بدوننش امروزه نوع لباس پوشیدن،خندیدن و حرف زدن و ظاهر سازی کردن بیشتر به آدما شخصیت میده هرکی که قیافه بگیره کم حرف بزنه و بجای عادی خندیدن لبخند بزنه بیشتر به نظر با شخصیت میاد بدون اینکه به خصوصیات اخلاقی و فردی آنها توجه بشه 5 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ از نظر من آدم با شخصیت کسیه که همیشه رعایت ادب و میکنه و به نظر دیگران هر چند مخالف نظر خودش باشه احترام میذاره و همیشه سنجیده عمل میکنه. حالا این با شخصیت بودن باعث میشه یه سری ویژگی های دیگه ای هم خود به خود در آدم نمود پیدا کنند مثلا وقار و متانت و صبر. 6 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ من فکر میکنم علت اینکه دنیای ما بعد از هزاران سال تمدن , هنوز هم راه و رسم زندگی مشترک را نیاموخته , مربوط به همین موضوع هست که ما کلیه واژه ها رو نه بر اساس معانی واقعی بلکه بر اساس معیار های خودمون معنی میکنیم و به همین دلیل نمیتونیم با دیگران تفاهم داشته باشیم. آخه نمیشه! هرکسی شخصیتی متفاوت داره، رفتار متفاوت داره، عکس العمل متفاوت داره، نظر متفاوت و ... شما نسبت به یک موضوع یه رفتار و واکنشی داری که الزاماً با دیگران برابر نیست و هرکدوم از شما هم ممکنه درست بگید. مثال: دیروز تو مترو بودم یه نفری هی مسخره بازی در میاورد، جلو 50 نفر آدما! خب بعضی ها میخندیدن (اکثر نوجونا و جوونا) بعضی ها عصبانی بودن (مثل چندتا پیرمرد) بعضی ها متاسف بودن ( مثل خود من) بعضی ها نگران بودن (مثل اون خانومی که کنار دستش بود) بعضی ها خجالت زده (مثل دوستش که پیشش بود) یه دختره 3-4 ساله هم بود هی باهاش بازی میکرد خب ببین از نظر هرکدوم از این آدما اون طرف یه شخصیتی داره. یکی میگه چه بچه باحال و طنزیه، یکی به قول شما ممکنه بگه چقدر بی شخصیت و ... ینی میخوام بگم چون بی نهایت سلیقه و اخلاق مختلف داریم، بی نهایت هم قضاوت داریم. بعدم اینکه کلاً این کلمه بی شخصیت یه جورایی تیکه کلام شده. 5 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ به نظرم من این سوال جزو اون دسته از سوالاتیه که جوابی درستی براش نمیشه ارائه داد. از نظر هر انسانی اون شخصیت و او رفتار و اون طرز فکری که خودش داره درسته. هیچ کس وجود نداره یا خیلی خیلی معدودن افرادی که با خودشون فکر میکنند که شخصیت بدی دارند. 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ به نظرم من این سوال جزو اون دسته از سوالاتیه که جوابی درستی براش نمیشه ارائه داد.از نظر هر انسانی اون شخصیت و او رفتار و اون طرز فکری که خودش داره درسته. هیچ کس وجود نداره یا خیلی خیلی معدودن افرادی که با خودشون فکر میکنند که شخصیت بدی دارند. حرف منم دقیقا همینه که متاسفانه دلیلی هم برای صحت و سقم اون وجود نداره. یعنی واقعا نمیشه یه معیار استاندارد برای سنجش شخصیت معرفی کرد؟ لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ تیکه کلام منوحانیه بی شخصیته به خصوص حانیه.به آدمایی که هرکاریو سرجاش انجام بدن میگم باشخصیت وبه آدمایی که بی موقع یه کارایی می کنن ومنطق ندارن میگم بی شخصیت! 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ تیکه کلام منوحانیه بی شخصیته به خصوص حانیه.به آدمایی که هرکاریو سرجاش انجام بدن میگم باشخصیت وبه آدمایی که بی موقع یه کارایی می کنن ومنطق ندارن میگم بی شخصیت! بحث سر اینه که این افرادی که به زعم خودشون کاراشونو سر جاش انجام میدن , آیا واقعا کاراشونو سر جاش و بجا انجام میدن ؟ اصلا اون کاری که انجامش میدن واقعا انجام دادنیه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده