azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ سلام سلام :hapydancsmil: بشتابید بشتابید به مسابقه تصویر شناسی شیمی خوش آمدید:shad: روال کلی مسابقه به این ترتیب هست که تصویری از یکی از عناصر شیمیایی گداشته میشه و دوستان در تاریخ مشخص شده فرصت دارند تصویر رو شناسایی کنند و همراه با یک شناسنامه کلی از عنصر برای من به صورت خصوصی جوابها رو ارسال کنند. جوابهای صحیح جهت نظر سنجی گذاشته میشه و نظر سنجی هم بر اساس کاملتر بودن شناسنامه عنصر انجام میشه ... امتیاز دهی به ترتیب زیر خواهد بود : نفر اول 150 امتیاز نفر دوم 100 امتیاز نفر سوم 50 امتیاز دوستان پیشنهادی هم در رابطه با مسابقه دارند میتونند داخل همین تایپیک بیان کنند . ممنونم 15 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ این هم اولین گزینه مسابقه فرصت پاسخ دهی به مدت5 روز خواهد بود شروع 91/09/17 پایان مسابقه 91/09/22 8 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ اولین نفر جواب رو ارسال کرد 7 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ یه راهنمایی کن اینو میدونم که از فلزات واسطه هست ولی خیلی زیادن این فلزات :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ راهنمایی نداریم اینجوری که لو میره 8 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ بسیار هم کار خوبی کردید مینا خانوم 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ بچه خوفی باش الهه همیشه یادت باشه رقابت سالم یعنی >>>>> :banel_smiley_90::guntootsmiley2: 7 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ نیتم نابودی رقبا بود اونم که مینا دراومد..باید فی الجبار لطافت به خرج بدم 8 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ به نیت آپ آزار داری مگه؟؟ فک کردم پست زدی که بگی مسابقه برگزار شد و من شدم نفر اول با جایزه سکه تمام بهار 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ سکه تمام بهار نه من به خودم خندیدم از این جایزه ها بذارم 5 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ منم شرکتیدممممم :hapydancsmil: هه هه هه به منم سکه بدینننننننننننن :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ پس چرا من هیچ تصویری نمیبینم؟ 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ سکه خبری نیست ها امین داداشم تو برای آجی گلت سکه بخر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده