M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ درود....هر سری یک تصویر قرار میدم و شما بزرگواران نام آن را به انگلیسی حدس بزنید. اگر تصویر اول واضح نبود تصویر دوم و در نهایت توضیح انگلیسی را قرار خواهم داد. 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ الان دقیقا به چه چیری باید اشاره بشه.....اسم علمی گل منظور شماست؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ الان دقیقا به چه چیری باید اشاره بشه.....اسم علمی گل منظور شماست؟ منظورم نام انگلیسی این گیاه یا به عبارتی سبزی است...نام رایجش..نه خیلی تخصصی 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ اگه اشتباه نکنم: mint plant ممنون الهه جان....نعناع منظور من بود که صحیح فرمودید...البته Mentha نیز میتوان گفت. تصویر دوم: 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ دعوام نکنیا :5c6ipag2mnshmsf5ju3آویشن ؟؟ Thymus vulgaris 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ دعوام نکنیا :5c6ipag2mnshmsf5ju3آویشن ؟؟ Thymus vulgaris عالیه خانم مهندس....البته منظور من thyme (آویشن ) بود که شما خیلی علمی فرمودید. تصویر سوم: 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ nutmeg spice بله بله nutmeg یا همان جوز توضیح: تصاویری که تا کنون قرار دادم در زمره ادویه جات است. تصویر چهارم: 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ خردل یا mustard:w16: کاملا درسته تصویر پنجم: 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ تا فردا بهتون فرصت میدم بیاین و بگین..وگرنه خودم میگما 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ یه روز بهتون فرصت دادمااا ولی کسی جواب نداده:vahidrk: مجبورم خودم بگم fennel یا به عبارتی رازیانه 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ یه روز بهتون فرصت دادمااا ولی کسی جواب نداده:vahidrk:مجبورم خودم بگم fennel یا به عبارتی رازیانه ممنون الهه جان تصویر ششم: 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ زردچوبه turmeric درسته.. تصویر هفتم: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ دارچیــــــــــــــن cinnamon من عاشقشممممممممممممممم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ دارچیــــــــــــــن cinnamon من عاشقشممممممممممممممم:hapydancsmil: درسته تصویر هشتم: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ barberry توووووووووووت فرنگییییییییییییییییییییییییی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ barberry توووووووووووت فرنگییییییییییییییییییییییییی:hapydancsmil: زرشک ->barberry توت فرنگی میشه strawberry تصویر نهم: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده