B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ بر در دانشكده اي رفتم دوش ديدم دوهزار ليسانسه ي كوزه به دوش هر يك به زبان حال با من گفتند اين كوزه بگير و مدركت بنداز توش بازم روز من و تو مبارك! دانشجووووووووو!!! لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ در کوچه ی درس ما پلاسیم هنوز این راه دراز میسپاریم هرروز ۸ ترم گذشته اما بازم ما واحد پاس نکرده داریم هنوز . . . دست از طلب ندارم تا کام من برآید یا تن رسد به مدرک یا جان ز تن درآید لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ دانشجو اگر عاشق شود، بی پرده مشروط می شود چیزی شبیه فاجعه با عشق ممکن می شود . . . به احترام تقلب های نافرجامی که سر جلسه امتحان برده شد و استفاده نشد ، یک ساعت سکوت … تسلیت میگم ! مشروطی آخرتون باشه … لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ به سلامتی دانشجویی که آخر ترم جزوه هیچ احدی رو کپی نگرفت و مثل یه مرد افتاد … البته اجرای این کار توسط دانشجویان دختر اصلا توصیه نمیشه ! . . . یه سری از دانشجوها هم هستن که دانش رو میجویند ولی نمیدونم چرا پیداش نمیکنن ، احتمالا دانش اونارو گم میکنه … . . . یه قانون نانوشته ای بین دانشجوها هست با این مضمون : در طول هفته هرچی بیشتر تعطیل باشی کمتر درس میخونی … . لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ من هم روز دانشجو را به سرکارهای دیروز و بیکارهای فردا تبریک مگم . لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ دانشجوهای عزیز روزتون مبارک باشه. لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ منم به همه تبریک میگم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ با اینکه دیگه دانشجو نیستم و در حال گذراندن دوران آشخوری هستم کسی هم روز آشخور رو بهم تبریک نگفت ولی من به همه بچه های انجمن چه دانشجو چه بیکار چه باکار مخصوصا آشخور های عزیز روز دانشجو رو تبریک میگم تنها روزی که تو دانشگاه میوه و دسر و از این قبیل چیزا میدن و دانشجو هارو تحویل می گیرن لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ گرطالب علمی افتادگیِ( واحد) بیاموز.... روز دانشجو مبارک! لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ جزوه امتحانی چیست?جسمی است که در اولین تماس با دستها یا حتی نگاه کردن در کوتاه ترین زمان ممکنه انسان را به خوابی عمیق فرو ببرد :ws28: لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ روز دانشجویان عزیز مبارک... یه پیامک امروز اومد : شهید بهشتی : دانشجو موذن جامعه است،اگر خواب بماند نماز امت قضا می شود... ما بیداریم آیا ؟!!... لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ روز دانشجو مبارکککککککککککککککککککککککککککک :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده