B nam o neshan 12214 ارسال شده در 6 اسفند، 2012 بر در دانشكده اي رفتم دوش ديدم دوهزار ليسانسه ي كوزه به دوش هر يك به زبان حال با من گفتند اين كوزه بگير و مدركت بنداز توش بازم روز من و تو مبارك! دانشجووووووووو!!!
YAGHOT SEFID 29302 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2012 در کوچه ی درس ما پلاسیم هنوز این راه دراز میسپاریم هرروز ۸ ترم گذشته اما بازم ما واحد پاس نکرده داریم هنوز . . . دست از طلب ندارم تا کام من برآید یا تن رسد به مدرک یا جان ز تن درآید
YAGHOT SEFID 29302 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2012 دانشجو اگر عاشق شود، بی پرده مشروط می شود چیزی شبیه فاجعه با عشق ممکن می شود . . . به احترام تقلب های نافرجامی که سر جلسه امتحان برده شد و استفاده نشد ، یک ساعت سکوت … تسلیت میگم ! مشروطی آخرتون باشه …
YAGHOT SEFID 29302 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2012 به سلامتی دانشجویی که آخر ترم جزوه هیچ احدی رو کپی نگرفت و مثل یه مرد افتاد … البته اجرای این کار توسط دانشجویان دختر اصلا توصیه نمیشه ! . . . یه سری از دانشجوها هم هستن که دانش رو میجویند ولی نمیدونم چرا پیداش نمیکنن ، احتمالا دانش اونارو گم میکنه … . . . یه قانون نانوشته ای بین دانشجوها هست با این مضمون : در طول هفته هرچی بیشتر تعطیل باشی کمتر درس میخونی … .
ShaMoh 3002 ارسال شده در 6 اسفند، 2012 من هم روز دانشجو را به سرکارهای دیروز و بیکارهای فردا تبریک مگم .
vahid88 9651 ارسال شده در 6 اسفند، 2012 با اینکه دیگه دانشجو نیستم و در حال گذراندن دوران آشخوری هستم کسی هم روز آشخور رو بهم تبریک نگفت ولی من به همه بچه های انجمن چه دانشجو چه بیکار چه باکار مخصوصا آشخور های عزیز روز دانشجو رو تبریک میگم تنها روزی که تو دانشگاه میوه و دسر و از این قبیل چیزا میدن و دانشجو هارو تحویل می گیرن
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 6 اسفند، 2012 جزوه امتحانی چیست?جسمی است که در اولین تماس با دستها یا حتی نگاه کردن در کوتاه ترین زمان ممکنه انسان را به خوابی عمیق فرو ببرد :ws28:
sadafv 6584 ارسال شده در 6 اسفند، 2012 روز دانشجویان عزیز مبارک... یه پیامک امروز اومد : شهید بهشتی : دانشجو موذن جامعه است،اگر خواب بماند نماز امت قضا می شود... ما بیداریم آیا ؟!!...
azarafrooz 14221 ارسال شده در 6 اسفند، 2012 روز دانشجو مبارکککککککککککککککککککککککککککک :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:
ارسال های توصیه شده