رفتن به مطلب
  • 0

سلام...کمک می خوام

sbabaie

سوال

بچه ها خوبید؟من یه کمک میخواستم.موضوع پایان نامه ام راجع به شهرهای کوچک هست.میخواستم ببینم واسه تجربیات جهانی در توانمندسازی شهرهای کوچک کجا باید سرچ کنم؟یه سایت که مقاله هایی راجع به این موضوع داشته باشه میتونید بهم معرفی کنید؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

• 0
بچه ها خوبید؟من یه کمک میخواستم.موضوع پایان نامه ام راجع به شهرهای کوچک هست.میخواستم ببینم واسه تجربیات جهانی در توانمندسازی شهرهای کوچک کجا باید سرچ کنم؟یه سایت که مقاله هایی راجع به این موضوع داشته باشه میتونید بهم معرفی کنید؟

سلام

کتاب The Social Life of Small Urban Spaces ، ویلیام وایت ،

کتاب urban design for an urban century place making for people ترجمه دکتر بحرینی ،

پروژه فضای عمومی pps.org

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
سلام

کتاب The Social Life of Small Urban Spaces ، ویلیام وایت ،

کتاب urban design for an urban century place making for people ترجمه دکتر بحرینی ،

پروژه فضای عمومی pps.org

ممنون...غیراز کتاب سایتی سراغ ندارید که مقاله داشته باشه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
ممنون...غیراز کتاب سایتی سراغ ندارید که مقاله داشته باشه؟

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

از همه مهمتر Google کنید .:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0

از همه مهمتر Google کنید .:ws37:

مرسی:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0
مرسی:a030:

راستی اون سایتی که راجع به پروژه فضای عمومی بود مربوط به شهرهای بزرگ دنیاست.ولی من راجع به کارهایی که در شهرهای کوچک شده مقاله می خوام.درسته؟

لینک به دیدگاه
  • 0
راستی اون سایتی که راجع به پروژه فضای عمومی بود مربوط به شهرهای بزرگ دنیاست.ولی من راجع به کارهایی که در شهرهای کوچک شده مقاله می خوام.درسته؟

نه :ws3:

[h=1]

[/h][h=1]
[/h]

[h=1]

[/h]

و ...

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0
نه :ws3:

و ...

:ws3: من توی قسمت پروژه هاش رفته بودم:w58:

مرسی:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0
:ws3: من توی قسمت پروژه هاش رفته بودم:w58:

مرسی:w16:

سلام.

میتونم یه سوال دیگه بپرسم؟ خود کلمه placemaking یعنی چی؟می دونم چیه، میخوام ببینم معادل فارسی داره؟بخام ترجمه اش کنم چی باید بنویسم؟:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0

این موضوع برای طراحی شهریه؟من که رشته ام برنامه ریزی منطقه ایه میتونم از این موضوع توی پایان نامه ام استفاده کنم؟موضوع پایان نامه ام بررسی کارکرد شهرهای کوچک در نظام شهری و توسعه منطقه ای با رویکرد خلاقیت و کارآفرینی هستش.میخوام از این مطلب توی قسمت تجربیات جهانی در توانمند سازی شهرهای کوچک استفاده کنم.به نظر شما میتونم؟

آقا یا خانم placemaker میدونم خیلی سوال کردم ولی لطفا سوال آخرمم جواب بدید:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0

این موضوع برای طراحی شهریه؟من که رشته ام برنامه ریزی منطقه ایه میتونم از این موضوع توی پایان نامه ام استفاده کنم؟موضوع پایان نامه ام بررسی کارکرد شهرهای کوچک در نظام شهری و توسعه منطقه ای با رویکرد خلاقیت و کارآفرینی هستش.میخوام از این مطلب توی قسمت تجربیات جهانی در توانمند سازی شهرهای کوچک استفاده کنم.به نظر شما میتونم؟

ببنید طراحی شهری روی این موضوع متمرکز هست . (طراحی شهری مکان ساز) اما خوب وقتی هدف یکی باشه منحصر به طراحی شهری نمیشه و سایر رشته ها هم درگیر میشن ... در هر صورت شما الان باید مبانی نظریتون رو بسته باشید که به نمونه های موردی رسیدید . از دل مبانی نظری به یکسری معیارهایی رسیدید که اگر با اصول مکان سازی همپوشانی داشته باشه قطعا شما میتونید استفاده کنید . جستجویی هم بر روی Creativity and Neighborhood Development داشته باشید شاید به نتایج بهتری برسید .

آقا یا خانم placemaker میدونم خیلی سوال کردم ولی لطفا سوال آخرمم جواب بدید:ws37:

:ws3:

شما هرچقدر هم سوال بپرسید ما جواب میدیم . البته بشرط اینکه در این مورد اطلاعات داشته باشیم . :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0
ببنید طراحی شهری روی این موضوع متمرکز هست . (طراحی شهری مکان ساز) اما خوب وقتی هدف یکی باشه منحصر به طراحی شهری نمیشه و سایر رشته ها هم درگیر میشن ... در هر صورت شما الان باید مبانی نظریتون رو بسته باشید که به نمونه های موردی رسیدید . از دل مبانی نظری به یکسری معیارهایی رسیدید که اگر با اصول مکان سازی همپوشانی داشته باشه قطعا شما میتونید استفاده کنید . جستجویی هم بر روی Creativity and Neighborhood Development داشته باشید شاید به نتایج بهتری برسید .

:ws3:

شما هرچقدر هم سوال بپرسید ما جواب میدیم . البته بشرط اینکه در این مورد اطلاعات داشته باشیم . :ws37:

واقعا ممنون.استاد راهنما اونهمه پول میگیره ولی اصلا آدم رو راهنمایی نمیکنه.مبانی نظریمو بستم ولی راستش هنوز گیجم نمیدونم می خوام چیکارکنم.من هروقت اومدم اینجا بی جواب نموندم.واقعا از همتون ممنونم:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...