danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ خیلی هم بد نیست. ما که تو خیلی چیزا میلنگیم که مقصر اصلیش هم خود مردم هستن، بیایم اقلا این چیزای کوچیک رو رعایت کنیم. یه جورایی با این چیزای کوچیک شروع کنیم. دلیلی نداره یک نفر کار اشتباهی میکنه بعد برای تلافی به یک نفر از اعضای خانوادش توهین بشه که. کار اونها هم اشتباهه! یعنی الان هرکسی برای من از این اس ام اس هایه جوک که به ملیتی توهین شده میفرستن سریع بعدش بهش اس ام اس میدم لطفاً برای من از این نوع اس ام اس هایی که به کسی توهین شده نفرست. مشکل اینه که خیلی از مردم این به ذهنشون نمیرسه که همچین چیزی بدِ، کسانی هم که این چیزا رو میفهمن متاسفانه صداشون به جایی نمیرسه. کسانی که تونستن تو عرض چند ماه بستن کمربند ایمنی رو هنجار کنن بین مردم مطمئناً میتونن در این مورد هم فرهنگ سازی کنن. باور کنید چندتا برنامه تلویزیونی میخواد که چهارنفر که مردم قبولشون دارن مثل بازیگرا و ... بیان و مردم رو از این کار نهی کنن. مطمئنم جواب میده. ولی ... (شاید هم من دچار توهم توطئه هستم) اون فحشم وقتی طرف میده .نشون میده که بیچاره دستش کوتاه هست از طرف .حالا زورش نمیرسه حالا به هر دلیلی. میخواد دلش خنک شه یک فحشی به طرف میده که طرف حداقل حرصش بگیره. کلا اینقدر بدبختی تو این جامعه هست که اگر این فحش را ندیم باید بریم تیمارستان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده