black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان محترم و فرهيخته يك موضوع كه من از اون لذت مي برم ، همين ترول هاي با حال هست / عاشق ترول هستم طنز تصويري كه گاهي يك خاطره گاهي يك پيام براي ما داره اما اين ترول ها گاهي باعث رنجش من ميشه اي گِل بگيرن در اين فيس بوق كه تيشه به ريشه همه چيز زده ... فروم هاي داخلي يك خوبي كه داشت ، ادب كاربرهاش خيلي خوب بود / متاسفانه اين موضوع داره افول پيدا ميكنه همش هم از اين فيس بوق سرايت ميكنه به اين سايت ها آخه اين فحش ها چيه توي ترول ها ميزارن؟؟ هر روز ناموس و احترام رو بين خودمون به آتيش ميكشيم ، يكي هم نيست بگه به كجا چنين شتابان خنديدن به چه قيمتي ؟؟ به قيمت انسانيت ؟؟ عزيزي كه توي ترول مينويس ي : ديوث / ميدوني ديوث يعني چي ؟؟ (( چرا ناموس خودت رو بي ارزش ميكني؟)) به نظر شما اين توهين به عفت و پاكدامني خانم ها و لگدي بر غيرت مردان نيست اون Fuuuu ... كه مينوسي آخر ترول ميدوني يعني چي ؟؟؟ و مثال هاي بسيار ديگر ... آخه يعني چي ؟؟؟ خدايش داريم خودمون رو بي ارزش ميكنيم خواهشا تروليست هاي عزيز در خط توليد خودتون براي توليد ترول هاي جديد بازبيني داشته باشيد 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ واژه دیوث رو که فکر کنم اسلام وارد فرهنگ لغت ایرانی ها کرده باشه. حدیثی بود از پیامبر اسلام : ثلاثه قد حرّم اللَّه علیهم الجنّه مدمن الخمر و العاقّ و الدّیّوث الّذی یقرّ فی أهله الخبث. سه کسند که خداوند بهشت را بر آنها حرام کرده است شرابخوار و آنکه پدر و مادر از او ناراضى باشند و دیوث که بى ناموسى را در خانواده خود ندیده گیرد. . . . اما در مورد اینکه توی مجازی، الفاظ رکیک و در مقابلش ابراز علاقه شدید تر هست، بازتاب جامعه واقعی ما هست. فحش ها یا علاقه هایی که خیلی از ماها در نهادمون داریم، اما توی واقعیت شاید جرات نکنیم بروزش بدیم توی مجازی بروز میدیم. دنیای مجازی و واقعی برای ما ایرانی ها دقیقا مصداق این ضرب المثل هست : از کوزه همان برون تراود که در اوست. زیادی فیلم بازی کنیم، معلوم نمیشه دردهامون کجاست. 15 لینک به دیدگاه
black banner 9103 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ فحاشي خودش درده / بايد درمان بشه ... بالاخره يكي ، يكجايي بايد جلوي اين حراج فرهنگي رو بگيره نميدونم من هر روز غمگين تر ميشم وقتي ميبينم هراسون بيخودي اين طرف و اون طرف ميريم نميدونم حرفام رو چجور بگم .... بي خيال فقط خواهشا دوستان ، توي درست كردن ترول ها دقت كنيد !! يكم مودب تر باشيم به جايي بر نميخوره / چيزي از ما كم نميشه ، بلكه چيزي هم بهمون اضافه ميشه 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ گفتنی ها رو گفتید ولی یه نکته رو فراموش نکنیم. کاربرد فحش در خانواده ها از دیرباز رایج بوده و هنوز هم ادامه داره. تبلور اونم میتونه تو اینترنت هم دیده بشه. چیزی که مهم هست مبانی بروز این معضل هست که منشاء اون دلتنگی انسانها از رفتار همنوع هست که اگه اون رفتار ها عوض بشه , فحاشی ها هم به اتمام میرسه. فحش دادن موقعی سراغ انسان میاد که اون شخص از همه جهات به خط پایان برسه و مشکلات و مسائل همچنان باقی مونده باشه. اگه مشکلات جامعه ما کم بشه , فحاشی ها هم کمتر خواهد شد. 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ جالب بود ترولها فقط محض شوخی و خنده و به قول استارتر برای فحش دادن و رواج واژه های رکیک نیست.خیلی هاش بیان مطالب اجتماعی و روزمره،نظراتی که اجتماع و حکومت و تلویزیون تو ذهن ما حک کرده البته با دید متفاوت و واقعیتهای زندگی ما ایرانی هاست..بخش زیادی از ترولها مسائلی رو بیان میکنه که همه باهاش درگیرند و یه معضله... خیلی ها ترول رو دوست ندارن چون بعضی از حقایق رو مشخص میکنه...نمیدونم چرا ذهن ایرانیا همیشه روی یک سری مسائل کلیک میکنه و بعد گیر میدن تا یه موضوعی رو تخریب کنند...جالبه..به نظر من مشکل ما اینه... قبول دارم ایرانیا خیلی فحش میدند...من خودم که گاهی ترول میزارم همیشه سعی کرده ام واژه های زشت نداشته باشه.....البته نمیدونستم Fuuu هم فحش حساب میشه...نمیشه که همه صاف و دست به سینه بشینند و به به چه چه کنند تا بگیم چقدر متمدن و آدم حسابی هستیم و نمیشه هم با فحش دادن و شوخی نابجا خودمونوشاد و سرزنده جا بزنیم...ضمنا از کوزه همان برون تراود که در اوست... 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ گفتنی ها رو گفتید ولی یه نکته رو فراموش نکنیم. کاربرد فحش در خانواده ها از دیرباز رایج بوده و هنوز هم ادامه داره. تبلور اونم میتونه تو اینترنت هم دیده بشه. چیزی که مهم هست مبانی بروز این معضل هست که منشاء اون دلتنگی انسانها از رفتار همنوع هست که اگه اون رفتار ها عوض بشه , فحاشی ها هم به اتمام میرسه. فحش دادن موقعی سراغ انسان میاد که اون شخص از همه جهات به خط پایان برسه و مشکلات و مسائل همچنان باقی مونده باشه. اگه مشکلات جامعه ما کم بشه , فحاشی ها هم کمتر خواهد شد. خب اين دلتنگي رو بايد يكجور ديگه ابراز كرد !! نه با بي ارزش كردن حرمت انسان ها و ناموس ... و اين حرفت رو قبول دارم ، اگه مشكلات جامعه كم بشه ، فحاشي هم كم ميشه !!! خب سعي كنيم براي رفع مشكل و دفاع از حقوق خودمون راه بهتري پيش بگيريم !!! جديدا هم مرسوم شده عمه هاي بيچاره رو مورد اصابت قرار ميدن !! خب يعني چي ؟؟ اينم شد شوخي ؟؟؟ من كه متنفرم از اين رفتار 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ خب اين دلتنگي رو بايد يكجور ديگه ابراز كرد !! نه با بي ارزش كردن حرمت انسان ها و ناموس ... و اين حرفت رو قبول دارم ، اگه مشكلات جامعه كم بشه ، فحاشي هم كم ميشه !!! خب سعي كنيم براي رفع مشكل و دفاع از حقوق خودمون راه بهتري پيش بگيريم !!! جديدا هم مرسوم شده عمه هاي بيچاره رو مورد اصابت قرار ميدن !! خب يعني چي ؟؟ اينم شد شوخي ؟؟؟ من كه متنفرم از اين رفتار یه چیزی رو میپرسم مرد و مردانه جواب بده. نزدیک 1 ماه برای مطالعه یک درس وقت میذاری، شب بیداری میکشی، سر جلسه امتحان تمیز و زیبا و صحیح مینویسی، استاد به دلیل هر صفتی، بهت میده 9.5. همون باعث میشه، مشروط هم بشی. اولین چیزی که در دلت به استاد میگی چیه؟ میگی خدا هدایتش کنه، قسمت این بود که 19 ما بشه 9.5 و راضیم به رضای باری تعالی؟ یا نه فحشش میدی حتی در دلت به خودش یا خانواده اش؟ این ترول ها اکثرا ناخودآگاه های ما هستند، وگرنه سیاه نمایی نیست، حقیقتی هست که امروز عریان شده. 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ حقیقتی هست که امروز عریان شده. خیلی درسته ، چرا خودمون رو گول میزنیم فقط کافیه یه روز تو ترافیک گیر کنید یکم به صداهای اطراف گوش بدید خودتون بگین چی میشنوید؟ 3 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ واژه دیوث رو که فکر کنم اسلام وارد فرهنگ لغت ایرانی ها کرده باشه. حدیثی بود از پیامبر اسلام : ثلاثه قد حرّم اللَّه علیهم الجنّه مدمن الخمر و العاقّ و الدّیّوث الّذی یقرّ فی أهله الخبث. سه کسند که خداوند بهشت را بر آنها حرام کرده است شرابخوار و آنکه پدر و مادر از او ناراضى باشند و دیوث که بى ناموسى را در خانواده خود ندیده گیرد. . . . اما در مورد اینکه توی مجازی، الفاظ رکیک و در مقابلش ابراز علاقه شدید تر هست، بازتاب جامعه واقعی ما هست. فحش ها یا علاقه هایی که خیلی از ماها در نهادمون داریم، اما توی واقعیت شاید جرات نکنیم بروزش بدیم توی مجازی بروز میدیم. دنیای مجازی و واقعی برای ما ایرانی ها دقیقا مصداق این ضرب المثل هست : از کوزه همان برون تراود که در اوست. زیادی فیلم بازی کنیم، معلوم نمیشه دردهامون کجاست. معناي واژه ديوث در لغتنامه دهخدا: دیوث . [ دَی ْ یو ] (ع ص ) قواد. دیبوب . آنکه مردان را بر زن خود وارد کند. آنکه درباره ٔ زن خود حسادت و غیرت نداشته باشد. این واژه از زبان سریانی است و معرب شده است . (از تاج العروس ). کسی که درباره ٔ زن خود غیرت نداشته باشد. پزوند.دراره و دنگل . (ناظم الاطباء). قرطبان . کلتبان . قندع . (منتهی الارب ). مرد بی غیرت . (مقدمه ٔ لغت میرسید شریف جرجانی ). قواد. (قاموس فیروزآبادی ). بی غیرت و بی حمیت و در رساله ٔ معربات نوشته که این معرب است در اصل دیوث بتخفیف تحتانی و تاء فوقانی بود و بعضی نوشته اند که دیوث بمعنی کسی که زن خود را بدیگران دهد. (غیاث ) (آنندراج ). بی رشک . (تفلیسی ) (مهذب الاسماء) (زمخشری ) (دهار). بی ننگ . (دهار). بنابگفته ٔ جوالیقی این کلمه عبری و یا سریانی است . (المعرب جوالیقی ص 155). زن جلب . قرمساق . جاکش . زن بمزد. قرنان . ممانی . کشخان . معرس . قواد بر عیال خود و بر اهل خود. بی رشک . بچشم خودبین . شاخدار. بی عار. (یادداشت مؤلف ) : چون سبب کردی کشیدی سوی خویش مثل آن را پس تو دیوثی ز پیش . پس اين واژه قبلا وجود داشته همچنين حديثي كه اشاره كرديد مطمئنا فحش محسوب نميشه چون نه به شخص خاصي تهمت زده نه حرف بدي زده بلكه فقط واژه اي رو كه بر مفهومي اختصار بخشيده و عده اي دچار آن هستند رو براي نشان دادن عاقبتش بازگو كرده گرچه براي همين حديث سند متاخري جز نهج الفصاحه و متقدمي جز مسند ابي داوود(از كتابهاي اهل سنت)نديدم! 3 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ فكر ميكنم محيط مهمترين عامل براي گسترش بد زباني باشه حالا محيط ميتونه دوستي با اراذل باشه ميتونه فيلم باشه و... البته ممكنه در لحظه بسياري از ما كنترلمون رو از دست بديم و حداقل در دل به كسي ناسزا بگيم ولي اين خيلي تفاوت داره با عادي شدن چنين امري فيلم بازي كردني هم فكر نكنم باشه چون داريم به عينه ميبينيم!! اگر هم منظور اينه كه هرچي تو دل داريم رو بايد به زبان بياريم اونوقت سنگ روي سنگ بند نميشه! به نظرم حداقل بر ما مسلمانها حجت خدا و قرآن و ائمه هستند پس بايد به حرف اونا حداقل يه توجهي بكنيم! امام على عليه السلام: لِقَنْبرٍ وقد رامَ أن يَشتِمَ شاتِمَهُ: مَهْلاً يا قَنبرُ! دَعْ شاتِمَكَ مُهانا تُرْضِ الرَّحمنَ وتُسخِطِ الشَّيطانَ وتُعاقِبْ عَدُوَّكَ، فَوَالذي فَلَقَ الحَبَّةَ وبَرَأ النَّسَمَةَ ما أرضَى المؤمنُ رَبَّهُ بِمِثلِ الحِلْمِ، ولا أسخَطَ الشَّيطانَ بِمِثلِ الصَّمتِ، ولا عُوقِبَ الأحمَقُ بمِثلِ السُّكوتِ عَنهُ. - خطاب به قنبر- كه مى خواست به كسى كه بدو ناسزا گفته بود، ناسزا گويد - : آرام باش قنبر ! دشنامگوى خود را خوار و سرشكسته بگذار تا خداى رحمان را خشنود و شيطان را ناخشنود كرده و دشمنت را كيفر داده باشى. قسم به خدايى كه دانه را شكافت و خلايق را بيافريد، مؤمن پروردگار خود را با چيزى همانند بردبارى و گذشت خشنود نكرد و شيطان را با حربه اى چون خاموشى به خشم نياورد و احمق را چيزى مانند سكوت در مقابل او كيفر نداد.(أمالي المفيد، ص 118، ح 2) ----- پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم: إذا شَتَمَ أحَدُكُم أخاهُ فلا يَشتِمْ عَشِيرَتَهُ، ولا أباهُ، ولا اُمَّهُ، ولكنْ لِيَقُلْ إن كانَ يَعلَمُ ذلك : إنّكَ لَبَخِيلٌ، وإنّكَ لَجَبانٌ، وإنّكَ لَكَذُوبٌ، إن كانَ يَعلَمُ ذلكَ مِنهُ. هرگاه يكى از شما برادرش را دشنام مى دهد، نبايد به ايل و تبار او و پدر و مادرش دشنام دهد، بلكه بگويد : تو بخيلى، تو ترسويى، تو دروغگويى ! به شرط آن كه بداند او واقعا چنين است.(كنز العمّال، ح 8134 - منتخب ميزان الحكمة، ص 264) ----- پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم: إنّ اللّه حَرَّمَ الجَنَّةَ على كُلِّ فَحّاشٍ بَذِيءٍ، قَليلِ الحَياءِ، لا يُبالِي ما قالَ ولا ما قيلَ لَهُ؛ خداوند بهشت را بر هر فحّاش بد زبان بى شرمى كه باكى ندارد چه گويد و چه شنود، حرام كرده است.(كافي، ج 2، ص 323، ح 3 - منتخب ميزان الحكمة، ص 440) 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ یه چیزی رو میپرسم مرد و مردانه جواب بده.نزدیک 1 ماه برای مطالعه یک درس وقت میذاری، شب بیداری میکشی، سر جلسه امتحان تمیز و زیبا و صحیح مینویسی، استاد به دلیل هر صفتی، بهت میده 9.5. همون باعث میشه، مشروط هم بشی. اولین چیزی که در دلت به استاد میگی چیه؟ میگی خدا هدایتش کنه، قسمت این بود که 19 ما بشه 9.5 و راضیم به رضای باری تعالی؟ یا نه فحشش میدی حتی در دلت به خودش یا خانواده اش؟ این ترول ها اکثرا ناخودآگاه های ما هستند، وگرنه سیاه نمایی نیست، حقیقتی هست که امروز عریان شده. باورت ميشه من اصلا فحش ركيك نميدم فوق فوق فوق فحش ، آخرش ميگم ( گ... نخور) آخرشه هاااااااا / آخرش همين اتفاق افتاد استادم بهم 10 داد : منم فحش ميدادم اما اينجوري : استاد احمق / اون دكترا بخوره تو سرت خدا لعنت كننه دكتر كه معدل منو شخم كردي همين بود فحشام :دي (( چقدر پاستوريزه ام )) جالبه بدونب توي محله اي بزرگ شدم كه معروف به محل لات لوتي هاااا ( حالا ببين من كي بودم از وسط اين قوم اينجوري در اومدم بيرون ) من منكر اين نميشم / همه حرفات قبول ميگم بايد از يكجا شروع كرد از همين دنياي مجازي اما واقعي شروع كنيم اينجا فحش نديم تمرين كنيم بيرون هم فحش ناموسي نديم همين اعضاي نو انديشان هم اينو راعايت كنند خودش كليه / چه برسه ساير فروم ها خیلی درسته ، چرا خودمون رو گول میزنیم فقط کافیه یه روز تو ترافیک گیر کنید یکم به صداهای اطراف گوش بدید خودتون بگین چی میشنوید؟ حرف هاي ((كـ )) دار .... 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ حرف هاي ((كـ )) دار .... خب میبینی که همچین پر بیراه نیست شاید با دیدن این ترولا مردم یکم خجالت بکشن دنیای واقعیشون رو اصلاح کنن 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ خب میبینی که همچین پر بیراه نیست شاید با دیدن این ترولا مردم یکم خجالت بکشن دنیای واقعیشون رو اصلاح کنن اميدوارم راهي بر عكس براشون باز نكنه .... خدا كنه منم خوشحال ميشم همچين برداشتي بشه 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ من فکر می کنم نمی شه در مورد این قضیه هیچ انتقادی کرد چون به قول جناب اسی هر کس داره خود واقعیش رو به نمایش می ذاره این موضوع در مورد یه شخص خاص نیست که بگی باید خودش رو اصلاح کنه بلکه در مورد تعداد زیادی کاربره پس نمی تونی با تاپیک های این چنینی کسی رو عوض کنی ، مگر این که فکر خودتون رو ! یعنی یا باید این ترول ها رو با همین شکل قبول کنین یا این اگه براتون معیار های اخلاقی تعریف شده مهم تره ، قید این دسته شکلک ها رو بزنید 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ من فکر می کنم نمی شه در مورد این قضیه هیچ انتقادی کرد چون به قول جناب اسی هر کس داره خود واقعیش رو به نمایش می ذاره این موضوع در مورد یه شخص خاص نیست که بگی باید خودش رو اصلاح کنه بلکه در مورد تعداد زیادی کاربره پس نمی تونی با تاپیک های این چنینی کسی رو عوض کنی ، مگر این که فکر خودتون رو ! یعنی یا باید این ترول ها رو با همین شکل قبول کنین یا این اگه براتون معیار های اخلاقی تعریف شده مهم تره ، قید این دسته شکلک ها رو بزنید فكر من سرجاش هست !! با ديدن اين ترول ها قوانين شخصي و عقايد من عوض نميشه !!! اما ناراحت ميشم وقتي ميبينم بي قيدي و بي بند و باري داره با سرعت پيش ميره آره با يك تاپيك نميشه / اما منم قدرتم در حد زدن تاپيك و همين بيانيه هاي مجازي هست !! حرفاي شما هم متين !! 2 لینک به دیدگاه
me.fatima 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ سلام اول از همه بگم با متنی که نوشتید کاملا موافقم. ولی من یه چیز رو متوجه نشدم. الان همه ی اونایی که از تاپیکت تشکر کردند یعنی با این جور طنزها مشکلی دارند؟ خب طنز دیگه. برای شادیه .... !!! چون در باشگاه مهندسین تا حالا چندین بار دیدم که طنزنوشته هایی در مورد شهر و استان ما نوشتند ( منظورم جوک های قومیتیه ) و خیلی ها زیر چنین تاپیک هایی تشکر میکردند و جالب اینکه وقتی بهشون اعتراض میکردیم میگفتند : طنز دیگه. ما با شهر شما مشکلی نداریم.فقط میخواهیم شاد باشیم !!!! حالا برام جای تعجبه که چطور از ترول ها عصبی میشید ولی وقتی ما میایم از شهرمون دفاع میکنیم میگن : موردی نیست.برای خندست !!! یعنی رنجش چند میلیون نفر موردی نداره ! حالا این ترول ها کجا ؟ اون طنزها که به کل مردم یه شهر و استان توهین میکنه کجا ! 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ سلاماول از همه بگم با متنی که نوشتید کاملا موافقم. ولی من یه چیز رو متوجه نشدم. الان همه ی اونایی که از تاپیکت تشکر کردند یعنی با این جور طنزها مشکلی دارند؟ خب طنز دیگه. برای شادیه .... !!! چون در باشگاه مهندسین تا حالا چندین بار دیدم که طنزنوشته هایی در مورد شهر و استان ما نوشتند ( منظورم جوک های قومیتیه ) و خیلی ها زیر چنین تاپیک هایی تشکر میکردند و جالب اینکه وقتی بهشون اعتراض میکردیم میگفتند : طنز دیگه. ما با شهر شما مشکلی نداریم.فقط میخواهیم شاد باشیم !!!! حالا برام جای تعجبه که چطور از ترول ها عصبی میشید ولی وقتی ما میایم از شهرمون دفاع میکنیم میگن : موردی نیست.برای خندست !!! یعنی رنجش چند میلیون نفر موردی نداره ! حالا این ترول ها کجا ؟ اون طنزها که به کل مردم یه شهر و استان توهین میکنه کجا ! اينم خودش دنياي حرفه ... كلا با تمسخر مخالفم . . . !!! مخصوصا تمسخر قومي نژادي !!! 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ کاش حتی این مشکل بد دهنی میتونست جز مشکل های درجه 10 ایران قرار بگیره داداش بیخیال 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ کاش حتی این مشکل بد دهنی میتونست جز مشکل های درجه 10 ایران قرار بگیرهداداش بیخیال خیلی هم بد نیست. ما که تو خیلی چیزا میلنگیم که مقصر اصلیش هم خود مردم هستن، بیایم اقلا این چیزای کوچیک رو رعایت کنیم. یه جورایی با این چیزای کوچیک شروع کنیم. دلیلی نداره یک نفر کار اشتباهی میکنه بعد برای تلافی به یک نفر از اعضای خانوادش توهین بشه که. سلاماول از همه بگم با متنی که نوشتید کاملا موافقم. ولی من یه چیز رو متوجه نشدم. الان همه ی اونایی که از تاپیکت تشکر کردند یعنی با این جور طنزها مشکلی دارند؟ خب طنز دیگه. برای شادیه .... !!! چون در باشگاه مهندسین تا حالا چندین بار دیدم که طنزنوشته هایی در مورد شهر و استان ما نوشتند ( منظورم جوک های قومیتیه ) و خیلی ها زیر چنین تاپیک هایی تشکر میکردند و جالب اینکه وقتی بهشون اعتراض میکردیم میگفتند : طنز دیگه. ما با شهر شما مشکلی نداریم.فقط میخواهیم شاد باشیم !!!! حالا برام جای تعجبه که چطور از ترول ها عصبی میشید ولی وقتی ما میایم از شهرمون دفاع میکنیم میگن : موردی نیست.برای خندست !!! یعنی رنجش چند میلیون نفر موردی نداره ! حالا این ترول ها کجا ؟ اون طنزها که به کل مردم یه شهر و استان توهین میکنه کجا ! کار اونها هم اشتباهه! یعنی الان هرکسی برای من از این اس ام اس هایه جوک که به ملیتی توهین شده میفرستن سریع بعدش بهش اس ام اس میدم لطفاً برای من از این نوع اس ام اس هایی که به کسی توهین شده نفرست. مشکل اینه که خیلی از مردم این به ذهنشون نمیرسه که همچین چیزی بدِ، کسانی هم که این چیزا رو میفهمن متاسفانه صداشون به جایی نمیرسه. کسانی که تونستن تو عرض چند ماه بستن کمربند ایمنی رو هنجار کنن بین مردم مطمئناً میتونن در این مورد هم فرهنگ سازی کنن. باور کنید چندتا برنامه تلویزیونی میخواد که چهارنفر که مردم قبولشون دارن مثل بازیگرا و ... بیان و مردم رو از این کار نهی کنن. مطمئنم جواب میده. ولی ... (شاید هم من دچار توهم توطئه هستم) 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ کاش حتی این مشکل بد دهنی میتونست جز مشکل های درجه 10 ایران قرار بگیرهداداش بیخیال يكي از مشكلات ما همين عدم تفكيك مشكلات هست !!! مشكلات فرهنگي رو بايد از مشكلات سياسي / مشكلات سياسي از مشكلات اقتصادي و اجتماعي اين ها بايد تفكيك بشه ما عادت داريم تا به يك مشكل رو مي بينيم ، ميگم : اي بابا انقدر مشكل بزرگ تر از اين هست ، بي خيال معلوم نيست كي تصميم ميگيريم مشكل حل كنيم !!! هي ميگم بزرگتر از اين هست اگر هر مشكل پيش روي خودمون رو بدون توجه به كوچيك و بزرگي اون حل كنيم و هي پشت گوش نيندازيم / مشكلات ما كمتر و كمتر ميشه ما هميشه موقعيت اصلاح و رسيدن به اهداف خودمون رو قرباني اهداف و موقعيت هاي بزرگتر ميكنيم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده