رفتن به مطلب

مشکلات رسم فنی و نقشه کشی

ارسال های توصیه شده

سلام دوست من:icon_gol::icon_gol:

توو برش برای کشیدن در از 4 خط استفاده میکنن.

دو خط وسط ضخامت درِ برش خورده رو نشون میده و دو خطی که در طرف چپ و راست قرار میگیره خط کمکی برای کشیدن ضخامت در هست

اگه بازم سوالی هست بپرس:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام دوست من:icon_gol::icon_gol:

توو برش برای کشیدن در از 4 خط استفاده میکنن.

دو خط وسط ضخامت درِ برش خورده رو نشون میده و دو خطی که در طرف چپ و راست قرار میگیره نشون دهنده پر.فیلِ در هستش که به صورت نما (غیر برش خورده ) دیده میشه:a030:

اگه بازم سوالی هست بپرس:w16:

ممنون

ولی تو شکل بالا که گذاشتم برای برش 3 تا خط ترسیم شده ؟

حالا اگر یه درب داخل یه دیوار 35 سانتی قرار داشته باشه و بخواهیم برش در را ترسیم کنیم یعنی 6 تا باید خط ترسیم کنیم؟

2 تا خط برش در....2 تا خط مربوط به پروفیل در ...2 خط مربوط به لبه بیرونی و داخلی دیوار

• Like 1
لینک به دیدگاه
ممنون

ولی تو شکل بالا که گذاشتم برای برش در 3 تا خط ترسیم شده ؟

حالا اگر یه درب داخل یه دیوار 35 سانتی قرار داشته باشه و بخواهیم برش در را ترسیم کنیم یعنی 6 تا باید خط ترسیم کنیم؟

2 تا خط برش در....2 تا خط مربوط به پروفیل پنجره ...2 خط مربوط به لبه بیرونی و داخلی دیوار

والا منم دیدم عکس 3 تا خط داشت..اما معمولا 4 تا خط میذارن واسه در

ببخشید من گفتم رو ویرایش میکنم...دو خط وسط برای ضخامت در و دو خط کناری خط کمکی هستن چون بعد پاک میشن:ws38:

ضخامت دیوار برش نخورده توو برش معلوم نمیشه معمولا:ws38:

شما دیوار برش خورده بالای در یا پنجره رو با همون ضخامت 35 میکشین بعد پنجره و سایر قضایا:w16::icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه
والا منم دیدم عکس 3 تا خط داشت..اما معمولا 4 تا خط میذارن واسه در

ببخشید من گفتم رو ویرایش میکنم...دو خط وسط برای ضخامت در و دو خط کناری خط کمکی هستن چون بعد پاک میشن:ws38:

ضخامت دیوار برش نخورده توو برش معلوم نمیشه معمولا:ws38:

شما دیوار برش خورده بالای در یا پنجره رو با همون ضخامت 35 میکشین بعد پنجره و سایر قضایا:w16::icon_redface:

ممنون

ولی بنظر من در حالت معمولی که درب درون دیوار قرار داره و برش میخوره دو خط مریوط به ضخامت دراست و دو خط دیگه مربوط به لبه بیرونی و داخلی دیوار است

ولی در شکل بالا نمیدونم چرا 3 تا خط ترسیم شده؟

کسی میدونه؟

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
جواب سوال زیر چه میشه؟

ebf7782a3d44.jpg

ب میشه؛

در رو میخوان نشون بدن با 3 خط نشون میدن؛ دیوار رو با دو خط ، پنجره رو با 4 خط ؛

پس در میشه یا 2 یا 3 ؛ حالا اگه توجه کنی به جهت فلش و دیوار و قرارگیری در تو لبه دیوار ؛پس میشه گزینه ب:w16:

لینک به دیدگاه

در را با دو خط نشون میدن خط سوم مربوط به کجای دره؟

پنجره را هم با دو خط که مربوط به پروفیل پنجره است دو خط دیگه مربوط به کجاست؟

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...