رفتن به مطلب

نوستالوژی اولین تاپیک بچهای اینجا

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 44
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من یادم نمیاد ولی مطمئنا علمی بود و در زمینه صنایع اصولا کار ما علمیو تخصصیه:banel_smiley_4:

سلام به همهههههههه :hapydancsmil: نمیدونم والا یادم نمیاد :icon_redface: اصلا یادم نیستش :icon_redface::ws3: سوالایی میپرسینا :w02:

خب چرا نمیرید تو پروفیلتون پیداش کنید!

"مشاهده تمام موضوعات آغاز شده"

• Like 11
لینک به دیدگاه
خب چرا نمیرید تو پروفیلتون پیداش کنید!

"مشاهده تمام موضوعات آغاز شده"

biggrin.gif[h=3]چه زمانی مهندس صنایع نباید از اکسل استفاده کند[/h]

گفتم که کار ما علمیه کلهم:w16:

• Like 15
لینک به دیدگاه

منم اولین تاپیکی که زدم که خیلی بابتش ذوق مرگ شدم که ااااااا....منم بلدم تاپیک بزنم:ws28:

چگونگی کشف تپه سیلک

من از همون اولش تخصصی وارد شدم :girl_in_dreams::music:

بعد دیدم ااا..به بخشای دیگه هم میتونم برم تاپیک بزنمو اینا...دیگه از اوون موقع عاشق تاپیک زدن شدم :w02:

اینم اولین تاپیکم توو قسمتِ گفتگوی خودمانی

[h=3]پیشینه واژه خالی بندی[/h][h=3][/h]که الان جفتشون به حول قوه الهی نیست و نابود شدن:banel_smiley_4:

• Like 16
لینک به دیدگاه

[h=1]اولین تاپیکی که من به محض ثبت نام در سایت زدم این بود : کمک برای موزه پول :ws3:[/h]

و دومین تاپیکم که اکثر بچه ها رو دعوت کردم ، حدود 70 نفر :whistle: از اون موقع روابط عمومی بالایی داشتم :ws28:ولی فکر نمیکردم یه روزی خودم بشم مدیر روابط عمومی :ws37:

[h=1]روستایی زیبا در فرانسه که به بهشت معروف است .[/h][h=1][/h]

• Like 11
لینک به دیدگاه

تاپیک های قدیمی من که اکثرا حذف شدند، چون همشون یا مورد منکراتی و گشت ارشادی داشتند یا اینقدر بصیرت در اونها موج میزد که چشم معاندین رو کور میکرد برای همین حذف میکردیم تا اسباب کوری دشمنان نشویم. :sigh:

اما الان جستجو کردم، دو تا از قدیمی ترینهاش رو که در ماه june سال 2010 ایجاد کرده ام و هنوز هستند را میگذارم.

[h=1]بانوی اول کشورهای مختلف[/h]

[h=1]ماجراهای اختاپوس و شبکه های ماهواره ای[/h]

• Like 17
لینک به دیدگاه
تاپیک های قدیمی من که اکثرا حذف شدند، چون همشون یا مورد منکراتی و گشت ارشادی داشتند یا اینقدر بصیرت در اونها موج میزد که چشم معاندین رو کور میکرد برای همین حذف میکردیم تا اسباب کوری دشمنان نشویم. :sigh:

اما الان جستجو کردم، دو تا از قدیمی ترینهاش رو که در ماه june سال 2010 ایجاد کرده ام و هنوز هستند را میگذارم.

بانوی اول کشورهای مختلف

ماجراهای اختاپوس و شبکه های ماهواره ای

بانوی اول کشورهای مختلف که قدیمی تره، چرا فقط اونو ننوشتی؟!

• Like 3
لینک به دیدگاه
بانوی اول کشورهای مختلف که قدیمی تره، چرا فقط اونو ننوشتی؟!

به نظرم منظور این تاپیک بیشتر روی تاپیک های قدیمی گفتگوی آزادی و عمومی و نوستالژیک هست.

وگرنه تاپیک ارشد و رفع اشکال های مکانیکی من بعضی ها قدیمی تر هم هستند، اما نوستالژیک نیستند.:w000:

یکی مربوط به تالار عکس بود، یکی هم گفتگوی آزاد، که به نظرم بچه ها باید قدیمی ترین گفتگوی آزاد رو بذارن.

این دوتا هردوشون نوستالژیک بود پس فرا قانون عمل کردم. :zadan:

اعتراضی داری، یه بازجو از رفقام صدا کنم خیلی وقته با کسی دوست نشده و نوشابه تگری نخورده. :ws37:

• Like 10
لینک به دیدگاه
به نظرم منظور این تاپیک بیشتر روی تاپیک های قدیمی گفتگوی آزادی و عمومی و نوستالژیک هست.

وگرنه تاپیک ارشد و رفع اشکال های مکانیکی من بعضی ها قدیمی تر هم هستند، اما نوستالژیک نیستند.:w000:

یکی مربوط به تالار عکس بود، یکی هم گفتگوی آزاد، که به نظرم بچه ها باید قدیمی ترین گفتگوی آزاد رو بذارن.

این دوتا هردوشون نوستالژیک بود پس فرا قانون عمل کردم. :zadan:

اعتراضی داری، یه بازجو از رفقام صدا کنم خیلی وقته با کسی دوست نشده و نوشابه تگری نخورده. :ws37:

یاد شعر شاهین نجفی افتادم. نوشابه:whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سهلام سهلام:hapydancsmil:

سحرنازبانو هستم:(87):

به قول یه بنده خدایی تنبل تنبلا:viannen_38::w589:

اولین تاپیک پرمحتوای بنده:ws3:

عروسک پشت پرده...

هستش:girl_yes2:

• Like 12
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

وااای؛چه تاپیک قشنگی؛:sad0:

من اولا ؛ یعنی 1 سال اول فقط تو تاپیک بقیه شرکت میکردم؛تاپیک مسابقات و باهم پروژه اجرایی کار کنیم و اینا و هیچ تاپیکی نزده بودم :ws3:

و اولین تاپیکم :

[h=3]بزرگترین و پر جمعیت ترین خانواده جهان در هند icon_pf%20(34).gif[/h]

لینک به دیدگاه

این قدیمی ترین تاپیکمه :‌ http://www.noandishaan.com/forums/thread46422.html

ولی این قدیمیترین تاپیک نوستالژیکه منه به نظرم که تو 15 ساعت 129 صفحه جلو رفت و رکوردداره سرعت تو انجمنه :w02: http://www.noandishaan.com/forums/thread72775.html

• Like 4
لینک به دیدگاه

بسم الله الرحمن الرحیم

طلا هستم 2 سال و 2 ماه و 13 روزه از نواندیشان :w02:

تاریخ عضویتم از ماه 9 هستش اما در اصل اولین تاپیکم مال ماه 11

فکر کنم عنوانش بود "مراحل ساخت ویلون" :ws43:

توی بخش گفتگوی آزاد هم فقط 4 تا تاپیک دارم که البته فکر کنم بیشتر بود اما چون داستان دار شد انداختنش توی حبس انجمن !!!!!!!!! :banel_smiley_4:

اولیش این بود "تهران روز چهارشنبه ، 3 آذر ماه تعطیل است !!!"

خب من هم که

از اول معلوم بوده بچه + انجمن بودم :girl_angel:

از اول هم نمی دونستم بلاخره "توجیه" باید نوشت یا "توجیح" :persiana__hahaha:

از اول هم دنبال تساوی حقوق زن و مرد بودم :4chsmu1:

• Like 7
لینک به دیدگاه

چه تاپیک های مزخرفی میزنما:whistle:

یا رفع اشکال بود یا انرژی مثبت...اولیش هم ظاهرا این بوده:banel_smiley_4:

Cavitation

چون مدیرهای قبلی پاک نکردن ....خودم که نمیام پاکش کنم:ws3:

• Like 5