آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ تو چه دوستی هستی که اصلا سالی یک بارم حال آدما نمیپرسی :vahidrk:بله واقعا مسیر زندگیم تغییر کرده خوب تو امتحان داری باید الان درس بخونی تغییر نکرد واقعا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ اتفاق خوب نیست ولی یه اتفاقی افتاد 4-5 سال پیش(البته تاریخ دقیقشو میدونم ولی ترجیح میدم نگم) باعث شد مسیر زندگیم عوض بشه خیلی خوب شد نمیدونم این راهی که الان میرمو بیشتر دوست دارمو ازش راضی ترم شاید اگه راه قبلیو ادامه میدادم به ناکجا میرسیدم 7 لینک به دیدگاه
little girl 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ بهترین اتفاق زندگیم اولش قبولی تو دانشگاه بود ولی بعدش ورود شوپر مهربان به زندگیم 6 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ بهترین لحظه عمر شما کی بوده؟ باتوجه به اینکه اکثرا دهه 60 ای هستن فکر کنم قبولی تو دانشگاه بهترین اتفاق زندگیشون بوده:ws28: ولی من از این اتفاق چندان خوشحال نشدم!! یه قضیه ای تو مایه های مرگ و زندگی بود ,خوشبختانه بخیر گذشت. هیچ وقت هم یادم نمیره.مدیون امام رضام.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه چند تا اتفاق خوب دم دستی هم دارم 6 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ میگم چیزی به اسم 100 درصد در تکامل نداریم، به اون محبوب موذی هم گفتم. خوبه که خودت رو موفق میدونی و این درصد از تکامل که فکر کنم 2 درصد هست خوشحالت کرده! این زبون درازیه هم کار زشتیه در برابر یه لیدی... آب دهنت اومد بیرون! بهترین و شیرین ترین لحظه و بزرگترین موفقیت ماست ، حالا سوال من اینه بهترین لحظه زندگی و بزرکترین موفقیت شما تا به امروز چی بوده؟ اولین پستو که زدم کدوم موفقیت و بعدش گفتم فکرامو بکنم ببینم این گوشه کنارا ریزه موفقیتهایی هست یا نهع!!! بعد دیدم واقعا موفقیت یه واژه گسترده ای هست و به واقع ما بهش دست پیدا نکردیم !!!! شاید قبولی در کنکور رو بشه گفت موفقیت ولی خب اگه بعدش نتیجه ای که میخوای عایدت بشه اره میشه گفت یه جور موفقیت هست!!! من وقتی کارشناسی قبول دم اصلا خوشحال نشدم چون بسیار درس خونده بودم و کنکور دادن مثل الان نبود!!! برام خیلی مهم بود یه دانشگاه خوب قبول بشم که نشدم!!! ولی خب برای ارشد خیلی تلاش کردم که بازم یه دانشگاه خوب قبول بشم که بازم نشد و ازاد رفتم!!! ولی برای ازاد اصلا درس خونده بودم و فکر نمیکردم قبول بشم که جز رتبه های اولش شدم!!!این شاید موفقیت باشه ولی الان میگم کاش هیچ وقت ارشد نخونده بودم!!!! این شیرینی داشت که حالا شده تلخی!!! اگه توجه کنید ما هیچ موفیتی نداریم!!!! شاید ازدواج بتونه در ما تحول ایجاد کنه!!! در شرایط نابسامان جامعه اونم خوشحالمون نمیکنه!واستررس فراوون به همراه داره!!! کلا ما نسل سوخته ای هستیم که لذت موفقیت آنچنانی رو درصدی از ما تجربه خواهند کرد! 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ من هر چی سعی میکنم به خودمو به خوشی برسونم نمیشه لامصّب خیلی سریع میدوئه:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ خوبه که خودت رو موفق میدونی و این درصد از تکامل که فکر کنم 2 درصد هست خوشحالت کرده! این زبون درازیه هم کار زشتیه در برابر یه لیدی... آب دهنت اومد بیرون! اولین پستو که زدم کدوم موفقیت و بعدش گفتم فکرامو بکنم ببینم این گوشه کنارا ریزه موفقیتهایی هست یا نهع!!! بعد دیدم واقعا موفقیت یه واژه گسترده ای هست و به واقع ما بهش دست پیدا نکردیم !!!! شاید قبولی در کنکور رو بشه گفت موفقیت ولی خب اگه بعدش نتیجه ای که میخوای عایدت بشه اره میشه گفت یه جور موفقیت هست!!! من وقتی کارشناسی قبول دم اصلا خوشحال نشدم چون بسیار درس خونده بودم و کنکور دادن مثل الان نبود!!! برام خیلی مهم بود یه دانشگاه خوب قبول بشم که نشدم!!! ولی خب برای ارشد خیلی تلاش کردم که بازم یه دانشگاه خوب قبول بشم که بازم نشد و ازاد رفتم!!! ولی برای ازاد اصلا درس خونده بودم و فکر نمیکردم قبول بشم که جز رتبه های اولش شدم!!!این شاید موفقیت باشه ولی الان میگم کاش هیچ وقت ارشد نخونده بودم!!!! این شیرینی داشت که حالا شده تلخی!!! اگه توجه کنید ما هیچ موفیتی نداریم!!!! شاید ازدواج بتونه در ما تحول ایجاد کنه!!! در شرایط نابسامان جامعه اونم خوشحالمون نمیکنه!واستررس فراوون به همراه داره!!! کلا ما نسل سوخته ای هستیم که لذت موفقیت آنچنانی رو درصدی از ما تجربه خواهند کرد! در اینکه ما نسل سوخته ایم شکی توش نیس ، واقعا هیچ بلایی نبوده سر ما دهه شصتیا نیاد ولی خودم گاهی فک میکنم فردا روزی که اگه عمر کفاف داد و پیر شدیم و از جوونیامون یاد کردیم خاطره خوشی داشته باشیم واسه همین گاهی نیازه به زور هم که شده یک خاطره خوش برای خودمون بسازیم تمام زندگی رو با دید منفی گذروندن اصلا خوب نیست من هر چی سعی میکنم به خودمو به خوشی برسونم نمیشه لامصّب خیلی سریع میدوئه:icon_razz: شاید لازمه یک لحظه واستی یکم فک کنی دنبال راه جدید تر برای رسیدن شاید میانبری باشه 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ در اینکه ما نسل سوخته ایم شکی توش نیس ، واقعا هیچ بلایی نبوده سر ما دهه شصتیا نیاد ولی خودم گاهی فک میکنم فردا روزی که اگه عمر کفاف داد و پیر شدیم و از جوونیامون یاد کردیم خاطره خوشی داشته باشیم واسه همین گاهی نیازه به زور هم که شده یک خاطره خوش برای خودمون بسازیم تمام زندگی رو با دید منفی گذروندن اصلا خوب نیست شاید لازمه یک لحظه واستی یکم فک کنی دنبال راه جدید تر برای رسیدن شاید میانبری باشه 2 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ گاهی نیازه به زور هم که شده یک خاطره خوش برای خودمون بسازیم تمام زندگی رو با دید منفی گذروندن اصلا خوب نیست دوست من خاطره خوش زیاد هست!!! ما خاطراتی داریم که دهه هفتادی ها ازش محروم هستند متاسفانه ما موفقیتی کسب نکردیم و نداریم که بهش ببالیم...بحث موفقیت بود!!!! اگه فکرش رو بکنی وقتی درباره جنگ میگیم درسته اون روزها کوچیک بودیم ولی خاطرات زیبایی ازش داریم دوران دبستان هم همینطور! راهنمایی دبیرستان حتی خر خونی های کنکور... وقتی روز به روز کشورمون داره روبه نزول میره و سیر صعودی نداره پس ما دهه شصتی ها خوشبخت بودیم. با دید منفی به زندگی نگاه نکردم که! 3 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ من هر چی سعی میکنم به خودمو به خوشی برسونم نمیشه لامصّب خیلی سریع میدوئه:icon_razz: در همین لحظه خوش باش...باور کن خوشبختی یه واژه ی لحظگی بیشتر نیست....توی لحظه هات به دستش بیار تا اجین کل زندگیت بشه! 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ در اینکه ما نسل سوخته ایم شکی توش نیس ، واقعا هیچ بلایی نبوده سر ما دهه شصتیا نیاد ولی خودم گاهی فک میکنم فردا روزی که اگه عمر کفاف داد و پیر شدیم و از جوونیامون یاد کردیم خاطره خوشی داشته باشیم واسه همین گاهی نیازه به زور هم که شده یک خاطره خوش برای خودمون بسازیم تمام زندگی رو با دید منفی گذروندن اصلا خوب نیست شاید لازمه یک لحظه واستی یکم فک کنی دنبال راه جدید تر برای رسیدن شاید میانبری باشه دهه شصتی 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ قبولی تو دانشگاه ، البته فقط اولش خوب بود. بعد واسم عادی شد. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده