رفتن به مطلب

بهترین لحظه در عمرتون چه موقع بوده؟

Lean

ارسال های توصیه شده

زندگی ما آدمها توامه با موفقیت ها:hapydancsmil: و شکست ها :icon_pf (34):، ولی اشکالی که داریم همیشه شکست ها بیشتر در ذهن ما موندگارن تا موفقیت ها :5c6ipag2mnshmsf5ju3، شکست ها مفیدن برای کسب تجربه ولی یک عامل بازدارنده هستن اگر در ذهن ما رسوخ کنن ، موفقیت ها هم موتور محرکی هستن برای حرکت رو به جلو :ws50:، اما همه ما گاهی لحظه ای در زندگی داریم که از نظر خودمون بهترین و شیرین ترین لحظه و بزرگترین موفقیت ماست :ws37:، حالا سوال من اینه بهترین لحظه زندگی و بزرکترین موفقیت شما تا به امروز چی بوده؟:ws38:

• Like 13
لینک به دیدگاه

بزرگترین موفقیت من مربوطه به شهریور سال 82 :hapydancsmil:، یکی از دوستانم سپرده بودم که رتبه کنکورمو نگاه کنه بهم خبر بده خودم جرات نداشتم نگاه کنم :sad0:، وقتی اومد خونمون و رتبمو گفت اصلا باورم نمیشد کلی قسم خورد تا باورم شد:ws3:

• Like 9
لینک به دیدگاه

شکست خوردن مثل دنبل زدن تو وزنه برداریه، ماهیچه هات درد میاد ولی نتیجه اش قدرتمندتر شدن هست.

اگر هدف رو مشخص کنی، شکست میتونه زمینه ساز موفقیت باشه.

بزرگترین موفقیت من تا الان در زندگی، پیدا کردن مفهوم تکامل در همه امور مادی و معنوی هست.

• Like 8
لینک به دیدگاه
:ws52:فارسی حرف بزن!!!

فارسی حرف زدن که فایده نداره، اینجوری مخاطبین خودم از ترک و لر و عرب و افغانی و آمریکایی رو از دست میدم. :zadan:

یافتن مفهوم تکامل یعنی رسیدن به مرحله ای که سر هیچکدام از داشته هات (اخلاق، علم، دین، مال و...)نه تنها غروری نداشته باشی، بلکه پیوسته خودت رو در شرایط مختلف تست کنی و پیوسته اینها رو یک مرحله ببری جلو.

یعنی به جنگ جمود فکری رفتن. :ws38:

• Like 9
لینک به دیدگاه
فارسی حرف زدن که فایده نداره، اینجوری مخاطبین خودم از ترک و لر و عرب و افغانی و آمریکایی رو از دست میدم. :zadan:

یافتن مفهوم تکامل یعنی رسیدن به مرحله ای که سر هیچکدام از داشته هات (اخلاق، علم، دین، مال و...)نه تنها غروری نداشته باشی، بلکه پیوسته خودت رو در شرایط مختلف تست کنی و پیوسته اینها رو یک مرحله ببری جلو.

حالا که مفهوم تکامل رو پیدا کردی و به جنگ جمود هم رفتی فکر میکنی چی قراره بشه!!!؟:w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه
حالا که مفهوم تکامل رو پیدا کردی و به جنگ جمود هم رفتی فکر میکنی چی قراره بشه!!!؟:w02:

وقتی مفهوم تکامل رو یافتی، یعنی نمیدانی قرار هست چه بشود، اگر در جمود باشی میدانی قرار است چه بشود. :ws38:

• Like 8
لینک به دیدگاه

دستاورد خیلی بزرگیه ، 100% بهش رسیدی؟:ws38:

• Like 5
لینک به دیدگاه
دستاورد خیلی بزرگیه ، 100% بهش رسیدی؟:ws38:

میگم چیزی به اسم 100 درصد در تکامل نداریم، به اون محبوب موذی هم گفتم. :whistles:

اگه به 50 درصدش هم به صورت عملی برسم نه حرف، کلاهمو میندازم هوا، اما چه فایده باز کلاه بر میگرده روی سر خودم. :sigh:

• Like 8
لینک به دیدگاه
میگم چیزی به اسم 100 درصد در تکامل نداریم، به اون محبوب موذی هم گفتم. :whistles:

اگه به 50 درصدش هم به صورت عملی برسم نه حرف، کلاهمو میندازم هوا، اما چه فایده باز کلاه بر میگرده روی سر خودم. :sigh:

خو بالا ننداز کلاتو بنداز چپو راستت نیاد رو سرت ms2.gif

دیگه کسی نبود اتفاق خوب داشته باشه تو زندگیش؟:w000:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من تو زندگی هیچ وقت احساس موفقیت نکردم یعنی هرچی دنبال موفقیت رفتم و براش تلاش کردم شکست خوردم .:hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه
من تو زندگی هیچ وقت احساس موفقیت نکردم یعنی هرچی دنبال موفقیت رفتم و براش تلاش کردم شکست خوردم .:hanghead:

من چندان موافق این حرف نیستم ، همه انسان ها حتی بیچاره ترین آدم ها لحظاتی در زندگی دارن که شاد میشن ، اینم به نوعی موفقیته:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه
من چندان موافق این حرف نیستم ، همه انسان ها حتی بیچاره ترین آدم ها لحظاتی در زندگی دارن که شاد میشن ، اینم به نوعی موفقیته:w16:

اسم اینا نمیشه بزاری موفقیت این یه لحظه شادیه و تموم .موفقیت یعنی آدم از انجام یه کاری احساس آرامش کنه که طعم شیرینش ماندگار باشه و در مسیر زندگیت تاثیر بزاره:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خو بالا ننداز کلاتو بنداز چپو راستت نیاد رو سرت ms2.gif

دیگه کسی نبود اتفاق خوب داشته باشه تو زندگیش؟:w000:

وقتی ادمو دعوت نمیکنی همینه دیگه :vahidrk:

یکی از لحظه های خوب زندگیم زمانی بود که که خاله ام از مرگ حتمی نجاتید و شفا پیدا کرد ( شبیه یه معجزه بود ، شایدم خود معجزه ) :hapydancsmil:

• Like 5
لینک به دیدگاه
زندگی ما آدمها توامه با موفقیت ها:hapydancsmil: و شکست ها :icon_pf (34):، ولی اشکالی که داریم همیشه شکست ها بیشتر در ذهن ما موندگارن تا موفقیت ها :5c6ipag2mnshmsf5ju3، شکست ها مفیدن برای کسب تجربه ولی یک عامل بازدارنده هستن اگر در ذهن ما رسوخ کنن ، موفقیت ها هم موتور محرکی هستن برای حرکت رو به جلو :ws50:، اما همه ما گاهی لحظه ای در زندگی داریم که از نظر خودمون بهترین و شیرین ترین لحظه و بزرگترین موفقیت ماست :ws37:، حالا سوال من اینه بهترین لحظه زندگی و بزرکترین موفقیت شما تا به امروز چی بوده؟:ws38:

بهترین لحظه که با موفقیت فرق داره که :ws52:

موفقیتم قبولی و تحصیل تو رشته ای که دوس دارم بود :hapydancsmil:

موفقیتم رسیدن به یکی از اهدافم که مهر و محبت به ادماست بود :hapydancsmil:

فعلا همینا به ذهنم اومد :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
وقتی ادمو دعوت نمیکنی همینه دیگه :vahidrk:

یکی از لحظه های خوب زندگیم زمانی بود که که خاله ام از مرگ حتمی نجاتید و شفا پیدا کرد ( شبیه یه معجزه بود ، شایدم خود معجزه ) :hapydancsmil:

کسیو دعوت نکردم:ws3: خیلی خوبه قابل توجه امین خان که اتفاقات خوب همیشه هست

• Like 4
لینک به دیدگاه
کسیو دعوت نکردم:ws3: خیلی خوبه قابل توجه امین خان که اتفاقات خوب همیشه هست

باور کن واقع بینانه گفتم اینا موفقیت نیست یه اتفاقه خوبه خودت که گفتی من اون کاری را میگم که هم توش احساس لذت و آرامش داشته باشی هم اینکه مسیر زندگیت را به سمت خوبی ببره:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 5
لینک به دیدگاه
باور کن واقع بینانه گفتم اینا موفقیت نیست یه اتفاقه خوبه خودت که گفتی من اون کاری را میگم که هم توش احساس لذت و آرامش داشته باشی هم اینکه مسیر زندگیت را به سمت خوبی ببره:5c6ipag2mnshmsf5ju3

سعی کردی با من دوس شی ، موفق نشدی؟ :ws3:

فک کردی من با هر کسی دوس میشم ؟ :vahidrk:

این موفقیت نیس؟ هم ارامش داشت هم لذت :ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سعی کردی با من دوس شی ، موفق نشدی؟ :ws3:

فک کردی من با هر کسی دوس میشم ؟ :vahidrk:

این موفقیت نیس؟ هم ارامش داشت هم لذت :ws28:

تو چه دوستی هستی که اصلا سالی یک بارم حال آدما نمیپرسی :vahidrk:

بله واقعا مسیر زندگیم تغییر کرده:banel_smiley_4: :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه