Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ زندگی ما آدمها توامه با موفقیت ها:hapydancsmil: و شکست ها :icon_pf (34):، ولی اشکالی که داریم همیشه شکست ها بیشتر در ذهن ما موندگارن تا موفقیت ها :5c6ipag2mnshmsf5ju3، شکست ها مفیدن برای کسب تجربه ولی یک عامل بازدارنده هستن اگر در ذهن ما رسوخ کنن ، موفقیت ها هم موتور محرکی هستن برای حرکت رو به جلو ، اما همه ما گاهی لحظه ای در زندگی داریم که از نظر خودمون بهترین و شیرین ترین لحظه و بزرگترین موفقیت ماست ، حالا سوال من اینه بهترین لحظه زندگی و بزرکترین موفقیت شما تا به امروز چی بوده؟ 13 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ کدوم موفقیت!!!ولی در کل بدک نبوده! حالا یه خورد فکر کنم شاید دیدم یه جایی یه موفقیتی چیزی پنهون شده بود میام میگم! 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ بزرگترین موفقیت من مربوطه به شهریور سال 82 :hapydancsmil:، یکی از دوستانم سپرده بودم که رتبه کنکورمو نگاه کنه بهم خبر بده خودم جرات نداشتم نگاه کنم ، وقتی اومد خونمون و رتبمو گفت اصلا باورم نمیشد کلی قسم خورد تا باورم شد 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ شکست خوردن مثل دنبل زدن تو وزنه برداریه، ماهیچه هات درد میاد ولی نتیجه اش قدرتمندتر شدن هست. اگر هدف رو مشخص کنی، شکست میتونه زمینه ساز موفقیت باشه. بزرگترین موفقیت من تا الان در زندگی، پیدا کردن مفهوم تکامل در همه امور مادی و معنوی هست. 8 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ بزرگترین موفقیت من تا الان در زندگی، پیدا کردن مفهوم تکامل در همه امور مادی و معنوی هست. فارسی حرف بزن!!! 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ فارسی حرف بزن!!! فارسی حرف زدن که فایده نداره، اینجوری مخاطبین خودم از ترک و لر و عرب و افغانی و آمریکایی رو از دست میدم. :zadan: یافتن مفهوم تکامل یعنی رسیدن به مرحله ای که سر هیچکدام از داشته هات (اخلاق، علم، دین، مال و...)نه تنها غروری نداشته باشی، بلکه پیوسته خودت رو در شرایط مختلف تست کنی و پیوسته اینها رو یک مرحله ببری جلو. یعنی به جنگ جمود فکری رفتن. 9 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ فارسی حرف زدن که فایده نداره، اینجوری مخاطبین خودم از ترک و لر و عرب و افغانی و آمریکایی رو از دست میدم. :zadan: یافتن مفهوم تکامل یعنی رسیدن به مرحله ای که سر هیچکدام از داشته هات (اخلاق، علم، دین، مال و...)نه تنها غروری نداشته باشی، بلکه پیوسته خودت رو در شرایط مختلف تست کنی و پیوسته اینها رو یک مرحله ببری جلو. یعنی به جنگ جمود فکری رفتن. حالا که مفهوم تکامل رو پیدا کردی و به جنگ جمود هم رفتی فکر میکنی چی قراره بشه!!!؟ 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ حالا که مفهوم تکامل رو پیدا کردی و به جنگ جمود هم رفتی فکر میکنی چی قراره بشه!!!؟ وقتی مفهوم تکامل رو یافتی، یعنی نمیدانی قرار هست چه بشود، اگر در جمود باشی میدانی قرار است چه بشود. 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ فارسی حرف زدن که فایده نداره، اینجوری مخاطبین خودم از ترک و لر و عرب و افغانی و آمریکایی رو از دست میدم. :zadan: یافتن مفهوم تکامل یعنی رسیدن به مرحله ای که سر هیچکدام از داشته هات (اخلاق، علم، دین، مال و...)نه تنها غروری نداشته باشی، بلکه پیوسته خودت رو در شرایط مختلف تست کنی و پیوسته اینها رو یک مرحله ببری جلو. یعنی به جنگ جمود فکری رفتن. دستاورد خیلی بزرگیه ، 100% بهش رسیدی؟ 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ دستاورد خیلی بزرگیه ، 100% بهش رسیدی؟ میگم چیزی به اسم 100 درصد در تکامل نداریم، به اون محبوب موذی هم گفتم. اگه به 50 درصدش هم به صورت عملی برسم نه حرف، کلاهمو میندازم هوا، اما چه فایده باز کلاه بر میگرده روی سر خودم. 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ میگم چیزی به اسم 100 درصد در تکامل نداریم، به اون محبوب موذی هم گفتم. اگه به 50 درصدش هم به صورت عملی برسم نه حرف، کلاهمو میندازم هوا، اما چه فایده باز کلاه بر میگرده روی سر خودم. خو بالا ننداز کلاتو بنداز چپو راستت نیاد رو سرت دیگه کسی نبود اتفاق خوب داشته باشه تو زندگیش؟ 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ من تو زندگی هیچ وقت احساس موفقیت نکردم یعنی هرچی دنبال موفقیت رفتم و براش تلاش کردم شکست خوردم . 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ من تو زندگی هیچ وقت احساس موفقیت نکردم یعنی هرچی دنبال موفقیت رفتم و براش تلاش کردم شکست خوردم . من چندان موافق این حرف نیستم ، همه انسان ها حتی بیچاره ترین آدم ها لحظاتی در زندگی دارن که شاد میشن ، اینم به نوعی موفقیته 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ من چندان موافق این حرف نیستم ، همه انسان ها حتی بیچاره ترین آدم ها لحظاتی در زندگی دارن که شاد میشن ، اینم به نوعی موفقیته اسم اینا نمیشه بزاری موفقیت این یه لحظه شادیه و تموم .موفقیت یعنی آدم از انجام یه کاری احساس آرامش کنه که طعم شیرینش ماندگار باشه و در مسیر زندگیت تاثیر بزاره 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ خو بالا ننداز کلاتو بنداز چپو راستت نیاد رو سرت دیگه کسی نبود اتفاق خوب داشته باشه تو زندگیش؟ وقتی ادمو دعوت نمیکنی همینه دیگه :vahidrk: یکی از لحظه های خوب زندگیم زمانی بود که که خاله ام از مرگ حتمی نجاتید و شفا پیدا کرد ( شبیه یه معجزه بود ، شایدم خود معجزه ) :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ زندگی ما آدمها توامه با موفقیت ها:hapydancsmil: و شکست ها :icon_pf (34):، ولی اشکالی که داریم همیشه شکست ها بیشتر در ذهن ما موندگارن تا موفقیت ها :5c6ipag2mnshmsf5ju3، شکست ها مفیدن برای کسب تجربه ولی یک عامل بازدارنده هستن اگر در ذهن ما رسوخ کنن ، موفقیت ها هم موتور محرکی هستن برای حرکت رو به جلو ، اما همه ما گاهی لحظه ای در زندگی داریم که از نظر خودمون بهترین و شیرین ترین لحظه و بزرگترین موفقیت ماست ، حالا سوال من اینه بهترین لحظه زندگی و بزرکترین موفقیت شما تا به امروز چی بوده؟ بهترین لحظه که با موفقیت فرق داره که موفقیتم قبولی و تحصیل تو رشته ای که دوس دارم بود :hapydancsmil: موفقیتم رسیدن به یکی از اهدافم که مهر و محبت به ادماست بود :hapydancsmil: فعلا همینا به ذهنم اومد 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ وقتی ادمو دعوت نمیکنی همینه دیگه :vahidrk:یکی از لحظه های خوب زندگیم زمانی بود که که خاله ام از مرگ حتمی نجاتید و شفا پیدا کرد ( شبیه یه معجزه بود ، شایدم خود معجزه ) :hapydancsmil: کسیو دعوت نکردم خیلی خوبه قابل توجه امین خان که اتفاقات خوب همیشه هست 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ کسیو دعوت نکردم خیلی خوبه قابل توجه امین خان که اتفاقات خوب همیشه هست باور کن واقع بینانه گفتم اینا موفقیت نیست یه اتفاقه خوبه خودت که گفتی من اون کاری را میگم که هم توش احساس لذت و آرامش داشته باشی هم اینکه مسیر زندگیت را به سمت خوبی ببره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ باور کن واقع بینانه گفتم اینا موفقیت نیست یه اتفاقه خوبه خودت که گفتی من اون کاری را میگم که هم توش احساس لذت و آرامش داشته باشی هم اینکه مسیر زندگیت را به سمت خوبی ببره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سعی کردی با من دوس شی ، موفق نشدی؟ فک کردی من با هر کسی دوس میشم ؟ :vahidrk: این موفقیت نیس؟ هم ارامش داشت هم لذت 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ سعی کردی با من دوس شی ، موفق نشدی؟ فک کردی من با هر کسی دوس میشم ؟ :vahidrk: این موفقیت نیس؟ هم ارامش داشت هم لذت تو چه دوستی هستی که اصلا سالی یک بارم حال آدما نمیپرسی :vahidrk: بله واقعا مسیر زندگیم تغییر کرده 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده