amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ آخه دچار زیاده خواهی شدی خواستم پیشگیری کنم كي؟من؟ نه بابا اشتباه به طولتون رسوندن باو! من آدم قانعيم. فقط خواستم جلو پارتي بازي رو بگيرم، مدال نميخوام. ميخواي همينم پسش بدم كه باور كني. 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ مگه شک داری داداش من كه نه ولي اين بچه ها آدمو به شك ميندازن 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ خو ببین فایلاش که هس خو گریه نگن مدال بعدی مال تو باشه .یادت نره که قول دادی 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ بچه ها دقت كردين؟يه نكته بسيار ظريف در اين جمله نهفته است همه اينا رو گفت كه بگه خودش از همه باهوش تره كه واسه باهوشاي انجمن مسابقه ميطراحه هــــــــــي روزگار ما هم يه زماني جزو باهوشاي دنيا بوديم ولي انقدر تو بوق و كرنا نميكرديم. دور و زمونه عوض شده ها:icon_pf (34): اکشال نداره.اعتماد به نفسش بالا رفته. مگه شک داری داداش من داداش نیستم. معلومه که شک دارم.یعنی تو خودت شک نداری؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ اکشال نداره.اعتماد به نفسش بالا رفته. من داداش نیستم. معلومه که شک دارم.یعنی تو خودت شک نداری؟؟ من با امیر بودم آبجی:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ من با امیر بودم آبجی:icon_razz: آقا حالا دعوا نكنين آق مهندس جوابا رو لو بده ببينيم بخيه چكار كردن 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ حاج مهدي جواب مسابقه رو كي ميزني؟ مسابقه بعدي رو كي ميزني؟ حالا چرا منو ميزني؟:icon_razz: لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ حاج مهدي جواب مسابقه رو كي ميزني؟مسابقه بعدي رو كي ميزني؟ حالا چرا منو ميزني؟:icon_razz: جواب مسابقه که اعلام شد مدال گرفتی دیگه مسابقه بعدیم به زودی دوس دارم 1 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ جواب مسابقه که اعلام شد مدال گرفتی دیگه مسابقه بعدیم به زودی دوس دارم خو چرا اطلاع رساني نميكني خو!!! هميشه تو امضات ميذاشتي. منتظر لينك بودم الان فكر كنم ديگه نوبت من باشه كه بزنمنت.:gnugghender: يه ساعت زور زدم و فكر كردم ، سه تا راه رفتم. بخيه راهام كو پ؟ لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ خو چرا اطلاع رساني نميكني خو!!! هميشه تو امضات ميذاشتي. منتظر لينك بودم الان فكر كنم ديگه نوبت من باشه كه بزنمنت.:gnugghender: يه ساعت زور زدم و فكر كردم ، سه تا راه رفتم. بخيه راهام كو پ؟ اطلاع رسانی هم نمودیم ما به راه اول مدال می دهیم مسابقه بعدیو اگه تونستی حل کن:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ اطلاع رسانی هم نمودیمما به راه اول مدال می دهیم مسابقه بعدیو اگه تونستی حل کن:gnugghender: ما كه ياد گرفتيم لا اخل ميذاشتي ملت هم ياد بگيرن. خسيس نباش آخ جون كل كل! كم نيارم ضايع شما 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ ما كه ياد گرفتيم لا اخل ميذاشتي ملت هم ياد بگيرن. خسيس نباش آخ جون كل كل! كم نيارم ضايع شما 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده