amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 آخه دچار زیاده خواهی شدی خواستم پیشگیری کنم كي؟من؟ نه بابا اشتباه به طولتون رسوندن باو! من آدم قانعيم. فقط خواستم جلو پارتي بازي رو بگيرم، مدال نميخوام. ميخواي همينم پسش بدم كه باور كني. 3
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 مگه شک داری داداش من كه نه ولي اين بچه ها آدمو به شك ميندازن 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 خو ببین فایلاش که هس خو گریه نگن مدال بعدی مال تو باشه .یادت نره که قول دادی 1
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 بچه ها دقت كردين؟يه نكته بسيار ظريف در اين جمله نهفته است همه اينا رو گفت كه بگه خودش از همه باهوش تره كه واسه باهوشاي انجمن مسابقه ميطراحه هــــــــــي روزگار ما هم يه زماني جزو باهوشاي دنيا بوديم ولي انقدر تو بوق و كرنا نميكرديم. دور و زمونه عوض شده ها:icon_pf (34): اکشال نداره.اعتماد به نفسش بالا رفته. مگه شک داری داداش من داداش نیستم. معلومه که شک دارم.یعنی تو خودت شک نداری؟؟ 1
Lean 56968 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2012 اکشال نداره.اعتماد به نفسش بالا رفته. من داداش نیستم. معلومه که شک دارم.یعنی تو خودت شک نداری؟؟ من با امیر بودم آبجی:icon_razz: 2
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 من با امیر بودم آبجی:icon_razz: آقا حالا دعوا نكنين آق مهندس جوابا رو لو بده ببينيم بخيه چكار كردن 2
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 15 اسفند، 2012 حاج مهدي جواب مسابقه رو كي ميزني؟ مسابقه بعدي رو كي ميزني؟ حالا چرا منو ميزني؟:icon_razz:
Lean 56968 مالک ارسال شده در 15 اسفند، 2012 حاج مهدي جواب مسابقه رو كي ميزني؟مسابقه بعدي رو كي ميزني؟ حالا چرا منو ميزني؟:icon_razz: جواب مسابقه که اعلام شد مدال گرفتی دیگه مسابقه بعدیم به زودی دوس دارم 1
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 15 اسفند، 2012 جواب مسابقه که اعلام شد مدال گرفتی دیگه مسابقه بعدیم به زودی دوس دارم خو چرا اطلاع رساني نميكني خو!!! هميشه تو امضات ميذاشتي. منتظر لينك بودم الان فكر كنم ديگه نوبت من باشه كه بزنمنت.:gnugghender: يه ساعت زور زدم و فكر كردم ، سه تا راه رفتم. بخيه راهام كو پ؟
Lean 56968 مالک ارسال شده در 15 اسفند، 2012 خو چرا اطلاع رساني نميكني خو!!! هميشه تو امضات ميذاشتي. منتظر لينك بودم الان فكر كنم ديگه نوبت من باشه كه بزنمنت.:gnugghender: يه ساعت زور زدم و فكر كردم ، سه تا راه رفتم. بخيه راهام كو پ؟ اطلاع رسانی هم نمودیم ما به راه اول مدال می دهیم مسابقه بعدیو اگه تونستی حل کن:gnugghender: 1
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 15 اسفند، 2012 اطلاع رسانی هم نمودیمما به راه اول مدال می دهیم مسابقه بعدیو اگه تونستی حل کن:gnugghender: ما كه ياد گرفتيم لا اخل ميذاشتي ملت هم ياد بگيرن. خسيس نباش آخ جون كل كل! كم نيارم ضايع شما 1
Lean 56968 مالک ارسال شده در 15 اسفند، 2012 ما كه ياد گرفتيم لا اخل ميذاشتي ملت هم ياد بگيرن. خسيس نباش آخ جون كل كل! كم نيارم ضايع شما 2
ارسال های توصیه شده