Lean 56968 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2012 این مسابقه چه جوریه که رسیده سری چهارمش؟؟؟ی کم راهنمایی کن مهدی ببینم ... خدا رو چه دیدی شاید خودم مدالشو بردم این مسابقه باهوشای انجمنه یه سوال طرح میکنم باید جواب بدن نیاز به مهارت در فرمول نویسی و اکسل داره 3
judyabott 8886 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 این مسابقه باهوشای انجمنه یه سوال طرح میکنم باید جواب بدن نیاز به مهارت در فرمول نویسی و اکسل داره این که چیزی نیست من خودم خوراکم فرموله اکسل هم که از وقتی 6 ماهم بود بلد بودم سوالو خودت همینجا طرح میکنی ؟؟ یا اول اعلام امادگی میکنن بچه ها بعد سوال میزاری؟ 3
Lean 56968 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2012 این که چیزی نیست من خودم خوراکم فرموله اکسل هم که از وقتی 6 ماهم بود بلد بودم سوالو خودت همینجا طرح میکنی ؟؟ یا اول اعلام امادگی میکنن بچه ها بعد سوال میزاری؟ آره همینجا خودم طرح میکنم ببین دیگه فایلاش که هس ، البته فک نکنم بتونی جواب بدی 2
judyabott 8886 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 آره همینجا خودم طرح میکنم ببین دیگه فایلاش که هس ، البته فک نکنم بتونی جواب بدی بهله بهله ... امتحانش ضرر نداره :vahidrk: 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 این مسابقه باهوشای انجمنهیه سوال طرح میکنم باید جواب بدن نیاز به مهارت در فرمول نویسی و اکسل داره پس مدال منو بده دیگه. 3
Lean 56968 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2012 بهله بهله ... امتحانش ضرر نداره :vahidrk: فعلا جوابای این چار تارو ببین اصلا بدونی اکسل چیه بعد 4
Lean 56968 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2012 بله که باهوش هستم.:vahidrk: نه اینکه همه سوالارو جواب دادی باهوشم هستی ، برو سر درست:vahidrk: 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 نه اینکه همه سوالارو جواب دادی باهوشم هستی ، برو سر درست:vahidrk: من تا حالا سوالاتو ندیدم. 1
Lean 56968 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2012 من تا حالا سوالاتو ندیدم. خو ببین فایلاش که هس خو گریه نگن مدال بعدی مال تو 2
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 بررسی شد چیزی برای اضافه کردن نداشتم عالیه چشات عالي ميبينه ممنون كه بررسوندي 2
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 این مسابقه باهوشای انجمنه یه سوال طرح میکنم باید جواب بدن نیاز به مهارت در فرمول نویسی و اکسل داره بچه ها دقت كردين؟ يه نكته بسيار ظريف در اين جمله نهفته است همه اينا رو گفت كه بگه خودش از همه باهوش تره كه واسه باهوشاي انجمن مسابقه ميطراحه هــــــــــي روزگار ما هم يه زماني جزو باهوشاي دنيا بوديم ولي انقدر تو بوق و كرنا نميكرديم. دور و زمونه عوض شده ها:icon_pf (34): 2
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 خو ببین فایلاش که هس خو گریه نگن مدال بعدی مال تو پارتي بازي؟ تو روز روشن؟ در انظار عموم؟ :icon_pf (34): 2
Lean 56968 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2012 پارتي بازي؟تو روز روشن؟ در انظار عموم؟ :icon_pf (34): شوما مدالتو گرفتی دیگه بسه فعلا 3
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 شوما مدالتو گرفتی دیگه بسه فعلا خو حالا چرا ميزني؟ دستت رو شده زورت به من رسيده؟ 2
Lean 56968 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2012 خو حالا چرا ميزني؟ دستت رو شده زورت به من رسيده؟ منکه نزده بودمت ولی حالا که گفتی بگیر:vahidrk: 3
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 منکه نزده بودمت ولی حالا که گفتی بگیر:vahidrk: آييييي مردم! كمكـــــــــــــــ!!! آي ملت بيان به دادم برسين. يه مدال داده حالا ميخواد از حلقومم در بياره. آي هوار. اي وايييييييييييييييي آيييييييييييي كمـــــــــــــك 2
Lean 56968 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2012 بچه ها دقت كردين؟يه نكته بسيار ظريف در اين جمله نهفته است همه اينا رو گفت كه بگه خودش از همه باهوش تره كه واسه باهوشاي انجمن مسابقه ميطراحه هــــــــــي روزگار ما هم يه زماني جزو باهوشاي دنيا بوديم ولي انقدر تو بوق و كرنا نميكرديم. دور و زمونه عوض شده ها:icon_pf (34): مگه شک داری داداش 3
Lean 56968 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2012 آييييي مردم! كمكـــــــــــــــ!!!آي ملت بيان به دادم برسين. يه مدال داده حالا ميخواد از حلقومم در بياره. آي هوار. اي وايييييييييييييييي آيييييييييييي كمـــــــــــــك آخه دچار زیاده خواهی شدی خواستم پیشگیری کنم 3
ارسال های توصیه شده