Lean 56968 ارسال شده در 30 بهمن، 2012 مسابقه چهارم با سلام خدمت دوستان نو اندیش چهارمین مسابقه اکسل رو با طرح یک سوال نسبتا ساده شروع میکنم فرض کنید چند محصول دارید که هر محصول از تعدادی قطعه مجزا تشکیل شده ، مسلما در صورتی که تعداد محصولات زیاد باشه و همچنین قطعات ،یافتن قطعات تشکیل دهنده هر محصول از میان انبوهی از داده ها مشکل خواهد بود ، حالا به دنبال روشی هستیم که با انتخاب کد محصول لیست قطعات تشکیل دهنده اون محصول رو به ما بده ، مسلما با دیدن فایل بهتر متوجه موضوع خواهید شد . جوایز مسابقه نفراول : مدال برنده مسابقه علمی +150 امتیاز نفردوم: 100 امتیاز نفر سوم: 50 امتیاز مهلت مسابقه دوشنبه 91/09/20 پاسخ ها به ایمیل زیر ارسال شود: noandishexcel@gmail.com درخواست راهنمایی در ادامه ویا به صورت پیام خصوصی مطرح شود استفاده از سل های کمکی مجاز نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10
Lean 56968 مالک ارسال شده در 1 اسفند، 2012 در راستای راهنمایی خدمت دوستان عرض کنم که به فایل جواب مسابقه سوم یک نگاهکی بندازید راهکار دستتون میاد ، باشد که خیر دنیا و آخرت نصیب عموم مسلمین و مسلمات گردد:girl_angel: 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 1 اسفند، 2012 منتظر حضور اعضای باهوش انجمن هستیم فقط چون این جمله رو گفتی منو تو منگنه گذاشتی شرکت کنم 3
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 1 اسفند، 2012 در راستای راهنمایی خدمت دوستان عرض کنم که به فایل جواب مسابقه سوم یک نگاهکی بندازید راهکار دستتون میاد ، باشد که خیر دنیا و آخرت نصیب عموم مسلمین و مسلمات گردد:girl_angel: کاش اواسط هفته راهنمایی میکردی نه همین اول مسابقه 4
Lean 56968 مالک ارسال شده در 1 اسفند، 2012 کاش اواسط هفته راهنمایی میکردی نه همین اول مسابقه آخه میدونم تا راهنمایی نکنم کسی جواب نمیده :icon_pf (34): 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 1 اسفند، 2012 آخه میدونم تا راهنمایی نکنم کسی جواب نمیده :icon_pf (34): الن متوجه شدی راهنمایی کردی کسی جواب میده؟ 1
آریودخت 43941 ارسال شده در 1 اسفند، 2012 حتــمــــا :vahidrk: فدای دستت ممنون از لطفت ایشالا جبران کنم :gnugghender: 1
Lean 56968 مالک ارسال شده در 1 اسفند، 2012 الن متوجه شدی راهنمایی کردی کسی جواب میده؟ آره امروز صب اولین جواب رسید 2
urbanistica 225 ارسال شده در 1 اسفند، 2012 مسابقه چهارم سلام آقای پاتری تمن تازه واردم میشه لطفا جواب مسابقه رو بهم بگید تا منم برنده بشم!!!!!!!!!!!!!! 1
آریودخت 43941 ارسال شده در 1 اسفند، 2012 مسابقه چهارم سلام آقای پاتری تمن تازه واردم میشه لطفا جواب مسابقه رو بهم بگید تا منم برنده بشم!!!!!!!!!!!!!! رو دست من بلند شده 2
Lean 56968 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2012 امروز صبح يا ديشب؟ امروز صب یعنی دیروز صب اینو دیشب نوشتم 1
Lean 56968 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2012 مسابقه چهارم سلام آقای پاتری تمن تازه واردم میشه لطفا جواب مسابقه رو بهم بگید تا منم برنده بشم!!!!!!!!!!!!!! اسمت برام آشناس عمویی ، کی هستی تو؟ 2
Lean 56968 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2012 من جوابو فرستادم مدالمو بده شما دیر فرستادی قبلت 2 نفر فرستادن مدال میخوای باید جوابت خیلی ناب باشه 2
ارسال های توصیه شده