VINA 31339 مالک ارسال شده در 1 اسفند، 2012 ما هم میشه شرکت کنیم؟در هر صورت ما فرستادیم بله دستت درد نکنه ما نیز شرکت نمیکنیم روحت بود فرستاد؟ سلام ما فرستادیم انگار دیشب فرستادمیادم نیست ولی فرستادیم اومد مینا پیغامم؟ دست دوستان دردنکنه سلام اره حمید مرسی نظرمو فرستادم ؟! بله اومد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 8
hasti1988 22046 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 فردا تحلیلمو میفرستم.... تحلیل گر دیگه ای برای این عکس نیست؟ 6
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 فردا تحلیلمو میفرستم....تحلیل گر دیگه ای برای این عکس نیست؟ چرا شما زودتر نفرستادید؟ نکنه میخواهید از تحلیل بچه ها تقلب کنید؟ نکنه میناتحلیلهارا میده بهتون؟ راستش را بگید اعتراف کنید منتظر تحلیل شماهستند همه هیچکس دیگه نمونده 5
hasti1988 22046 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 چرا شما زودتر نفرستادید؟نکنه میخواهید از تحلیل بچه ها تقلب کنید؟ نکنه میناتحلیلهارا میده بهتون؟ راستش را بگید اعتراف کنید منتظر تحلیل شماهستند همه هیچکس دیگه نمونده نه اتفاقا برعکس.... عکس رو خودم تو تالار گذاشتم...خواستم بچه ها تحلیلاشون رو بفرستن...هم اینکه درگیر طوفان بودم .... آره دیگه ..مینا تحلیلا رو نشون من میده..نیس که گفته براش خصوصی بزنیم ...یه لینک زدم به پروفش پیغاماش مستقیم میرسه دست من:gnugghender: 5
padrone 1136 ارسال شده در 3 اسفند، 2012 بنده هم مطلبی با سندیت قوی در رابطه با موضوع ارسال کردم ,باشد که رضایت خاطر شما را فراهم کرده باشد.:4chsmu1: 4
VINA 31339 مالک ارسال شده در 3 اسفند، 2012 من دیشب فرستادم به من رای بدین رسیدش ممنون نمیدونم چرا حس میکنم تو دو بار فرستادی بنده هم مطلبی با سندیت قوی در رابطه با موضوع ارسال کردم ,باشد که رضایت خاطر شما را فراهم کرده باشد.:4chsmu1: برای شما هم رسید پیغامش اومد دیگه؟ 3
Astraea 25351 ارسال شده در 3 اسفند، 2012 ممنون از دعوت شما... من شرکت نمیکنم چون این حیوونه چندش ترین موجود دنیاست!!!!نمیخوام بهش بفکرم.... 6
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 3 اسفند، 2012 هنوز که 7 روز نشده چرا اعصاب نداری؟ انصافا این زمان خیلی زیاده واسه تحلیل عکس مساله ریاضی که قرارنیست حل کنی قراره یه عکس تحلیل کنی 2
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 3 اسفند، 2012 میشه یه نمونمه از تحلیلای مسابقه ی قبلی رو بذارین؟؟؟؟؟ 5
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 3 اسفند، 2012 نه اتفاقا برعکس....عکس رو خودم تو تالار گذاشتم...خواستم بچه ها تحلیلاشون رو بفرستن...هم اینکه درگیر طوفان بودم .... آره دیگه ..مینا تحلیلا رو نشون من میده..نیس که گفته براش خصوصی بزنیم ...یه لینک زدم به پروفش پیغاماش مستقیم میرسه دست من:gnugghender: شما کارتون درسته بر منکرش لعنت خدا شانس بده کاش ماهم مثل شما پارتیمون کلفت بود مینا تحلیلهارا بهمون نشون میداد مینا تبعیذ قائل نشو 1
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 3 اسفند، 2012 میشه یه نمونمه از تحلیلای مسابقه ی قبلی رو بذارین؟؟؟؟؟ مسابقه تحلیل عکس صنایعی (شماره 2) مسابقه تحلیل عکس صنایعی (شماره 1) از لینک های بالا میتونید مسابقات قبلی رو که نوشتن نظرات ازاد بود، ببینید 6
hasti1988 22046 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 به مدد الهی ما نیز تحلیل خود را رهسپار صندوق پستی مینا نمودیم... 6
ارسال های توصیه شده