*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 سلاااااااام به دوستان گل نواندیش باز هم مسابقه داریم سری هفتم از مسابقات راندو رو برگزار میکنیم طرحی که این سری باید راندو کنید اینه : http://www.noandishaan.com/upload/images/1pojqtkpeuisinipgwnd.jpg تا آخر روز چهارشنبه 15 آذر (1931/09/15) فرصت دارید که طرح هاتون رو به صورت خصوصی برام بفرستید . دو نکته : یکی اینکه با هر شیوه ای که دوست دارید راندو کنیدو مهمترین نکته اینکه سعی کنید حتما شرکت کنید ماشالله این همه کاربر خوب و فعال معماری داریم چرا شرکت نمیکنید ؟ هر کی وقت داره ولی شرکت نمیکنه ایشالله اینترنتش قطع بشه شرکت تو این مسابقه وقت زیادی نمیگیره . . . . منتظر حضور پرشور و طرح های زیباتون هستم بشتابید 23
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 اخه چرا یه شهرسازو تو این شرایط قرار میدین؟؟؟؟ چشم شرکت میکنم. انقدر شرکت میکنم تا مدالشو ببرم 6
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 بهمن، 2012 خیلییی طرح خوبیه، کسایی که راندوشون خوبه میتونن خوب کاری ازش در بیارن؛ مخصوصا راندوی درختش تمرین خوبیه برا اسکیس ارشد؛ سعی میکنم حتما شرکت کنم :gnugghender:
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 30 بهمن، 2012 من حتما شرکت میکنم.... آفررررررررررین عاطفه خانم پرسپکتیو در حد تیم ملیییییییییییی اخه چرا یه شهرسازو تو این شرایط قرار میدین؟؟؟؟ چشم شرکت میکنم. انقدر شرکت میکنم تا مدالشو ببرم آفررررررررررین صبا جووووووووووووونم ایشاللهههه خیلییی طرح خوبیه، کسایی که راندوشون خوبه میتونن خوب کاری ازش در بیارن؛ مخصوصا راندوی درختش تمرین خوبیه برا اسکیس ارشد؛ سعی میکنم حتما شرکت کنم :gnugghender: ایوووووووووووول ونوسییییییییییی 2
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 30 بهمن، 2012 منم که میدونین کلا پایه ام،ایشالا وقت کنم کارمو میفرستم 1
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 30 بهمن، 2012 منم که میدونین کلا پایه ام،ایشالا وقت کنم کارمو میفرستم آفرررررین فائزه جووووووووووووووونم ؛ ایشالله :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2012 فقط یک نفر شرکت کرده مهلت شرکت در مسابقه تا آخر روز جمعه 1391/09/17 تمدید میشود !! 2
simsim9372 292 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 سلام من اصلا راندوم خوب نیست خودم دارم تمرین میکنم اما ......................ما ستادمون فوق نقاشی داشت...........خلاصه راندومون مثل نقاشی میمونه 1
ارسال های توصیه شده