*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ سلاااااااام به دوستان گل نواندیش باز هم مسابقه داریم سری هفتم از مسابقات راندو رو برگزار میکنیم طرحی که این سری باید راندو کنید اینه : http://www.noandishaan.com/upload/images/1pojqtkpeuisinipgwnd.jpg تا آخر روز چهارشنبه 15 آذر (1931/09/15) فرصت دارید که طرح هاتون رو به صورت خصوصی برام بفرستید . دو نکته : یکی اینکه با هر شیوه ای که دوست دارید راندو کنیدو مهمترین نکته اینکه سعی کنید حتما شرکت کنید ماشالله این همه کاربر خوب و فعال معماری داریم چرا شرکت نمیکنید ؟ هر کی وقت داره ولی شرکت نمیکنه ایشالله اینترنتش قطع بشه شرکت تو این مسابقه وقت زیادی نمیگیره . . . . منتظر حضور پرشور و طرح های زیباتون هستم بشتابید 23 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ اخه چرا یه شهرسازو تو این شرایط قرار میدین؟؟؟؟ چشم شرکت میکنم. انقدر شرکت میکنم تا مدالشو ببرم 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ خیلییی طرح خوبیه، کسایی که راندوشون خوبه میتونن خوب کاری ازش در بیارن؛ مخصوصا راندوی درختش تمرین خوبیه برا اسکیس ارشد؛ سعی میکنم حتما شرکت کنم :gnugghender: لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ من حتما شرکت میکنم.... آفررررررررررین عاطفه خانم پرسپکتیو در حد تیم ملیییییییییییی اخه چرا یه شهرسازو تو این شرایط قرار میدین؟؟؟؟ چشم شرکت میکنم. انقدر شرکت میکنم تا مدالشو ببرم آفررررررررررین صبا جووووووووووووونم ایشاللهههه خیلییی طرح خوبیه، کسایی که راندوشون خوبه میتونن خوب کاری ازش در بیارن؛ مخصوصا راندوی درختش تمرین خوبیه برا اسکیس ارشد؛ سعی میکنم حتما شرکت کنم :gnugghender: ایوووووووووووول ونوسییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ منم که میدونین کلا پایه ام،ایشالا وقت کنم کارمو میفرستم 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ منم که میدونین کلا پایه ام،ایشالا وقت کنم کارمو میفرستم آفرررررین فائزه جووووووووووووووونم ؛ ایشالله :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ آپ حهت یادآوردی دوستان 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ بشتابید!بشتابید! بشتابید! 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ فقط یک نفر شرکت کرده مهلت شرکت در مسابقه تا آخر روز جمعه 1391/09/17 تمدید میشود !! 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ تا الان دو طرح بقیه هم زودتر بفرستن 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ من نمیتونم ...اما امیدوارم بچه هایی زیادی شرکت کنن 1 لینک به دیدگاه
simsim9372 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ سلام من اصلا راندوم خوب نیست خودم دارم تمرین میکنم اما ......................ما ستادمون فوق نقاشی داشت...........خلاصه راندومون مثل نقاشی میمونه 1 لینک به دیدگاه
mahe man 750 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ سلام نتيجه ي مسابقرو،كي اعلام ميكنيد؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده