pianist 31129 ارسال شده در 13 تیر، 2010 بابا مموشکه دیگه!فکر نکنم انقدر اسپم کرده باشیم که پست ترانه رو ندیده باشی!:JC_thinking: آره همين الان ديدم اخي چه ناز بيد!! 4
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 13 تیر، 2010 اهم اهم ............صدا میرسه با عرض پوزش و عذرخواهی ............این وسط یه اشتباه بزرگ رخ داده :icon_pf (34): من به جای راهنمایی به عنوان بیتربیت ارشد انجمن .......عنوان فیلسوف رو اوردم:obm: ......که از همین جا از حضور شما شدیدا عذر میخوام جواب مسابقه مموشک (:ubhuekdv133q83a7yy7) بیتربیت بود........باید بگم این مسابقه برنده ای نداره البته یکی از بچه ها (حمید نامی)جواب درست رو داد اما چون من گفته بودم فیلسوف اونم گفته بود مموشک جوابه پس واسه خودش شکر خورده که گفته.......جواب قابل قبول نیست و جایزه بی جایزه لطفا اسپم نکنین تا همه بتونن این پست رو بخونن و بیتربیت انجمن رو بشناسن تایید میشه ناجور:ws28: بیتربیت رو خوب اومدی من نفوله رو اضافه میکنم تا خوبش شه:ws28: 3
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 13 تیر، 2010 جواب مسابقه رو تو برچسب گذاشتم انقده ساوارنا رو دق ندید:brodkavelarg: :rose: 3
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 13 تیر، 2010 چیکار کنم خو؟تنها راه تشخیص هویتت اینه که بگیم تو مموش نیستی!:w00: نکنه واقعاً نیستی؟ ها؟؟ها!؟ شوما به من اختار بده تا منم شومارو بکنم مدیره تالاره بایگانی! شوما اول برو دیکته ات رو درست کن نقل قول گرفتی دیدی اخطار رو با ط نوشتم بازم اشتباه مینویسی بعد برو آزمایشی شو بعد من اگه زیرابتو نزدم و مدیر شدی بعد بیا اینجوری...> کن:brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: 3
amin 202 مهمان ارسال شده در 13 تیر، 2010 شوما اول برو دیکته ات رو درست کن نقل قول گرفتی دیدی اخطار رو با ط نوشتم بازم اشتباه مینویسی بعد برو آزمایشی شو بعد من اگه زیرابتو نزدم و مدیر شدی بعد بیا اینجوری...> کن:brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: من اشگم میکشه اینجوری بنویصم! میخوای به الیرظا بگم با اون وردنه انگدر بظنه تو ثرط طا دیگه حوص مدیر شدن به صرت نضنه؟ درظمن...من مدیر نمیشم...میشم نازر ثایط طا با مموشک صیبیلاطو دونه دونه بکشیم...
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 13 تیر، 2010 من اشگم میکشه اینجوری بنویصم!میخوای به الیرظا بگم با اون وردنه انگدر بظنه تو ثرط طا دیگه حوص مدیر شدن به صرت نضنه؟ درظمن...من مدیر نمیشم...میشم نازر ثایط طا با مموشک صیبیلاطو دونه دونه بکشیم... :there::there::there::there: 2
amin 202 مهمان ارسال شده در 13 تیر، 2010 :there::there::there::there: :banel_smiley_4: سیبیلای سوخته ی تو هم درست میشن...
mamooshak 8194 ارسال شده در 13 تیر، 2010 اهم اهم ............صدا میرسه با عرض پوزش و عذرخواهی ............این وسط یه اشتباه بزرگ رخ داده :icon_pf (34): من به جای راهنمایی به عنوان بیتربیت ارشد انجمن .......عنوان فیلسوف رو اوردم:obm: جواب مسابقه مموشک (:ubhuekdv133q83a7yy7) ......که از همین جا از حضور شما شدیدا عذر میخوام بیتربیت بود........باید بگم این مسابقه برنده ای نداره البته یکی از بچه ها (حمید نامی)جواب درست رو داد اما چون من گفته بودم فیلسوف اونم گفته بود مموشک جوابه پس واسه خودش شکر خورده که گفته.......جواب قابل قبول نیست لطفا اسپم نکنین تا همه بتونن این پست رو بخونن و بیتربیت انجمن رو بشناسن حالا من بيتربيتم؟ :ubhuekdv133q83a7yy7 اونم بيتربيت ارشد؟؟ :ubhuekdv133q83a7yy7 ميدونم چيكارت كنم، رفتي توي ليست سياهم :ubhuekdv133q83a7yy7 و جایزه بی جایزه یعنی اون طفلک مظلوم که نشسته رو مبل و یه کتاب رو پاشه همین آتیش پاره مهساست؟؟؟؟؟:jawdrop: ميبيني؟ :shad: از بشگي مظلوم بودم كلييييييييي :shad: ای جاااانمی این مموشکیه چه نازه آره منم موافقم، خيلي نازم :shad::shad::shad: حالا واقعا منو تو شبيه هم هستيم؟؟؟ :shad: فك كنم قل گم شدهي مني 2
Ariyayi-eng 1648 مالک ارسال شده در 13 تیر، 2010 حالا من بيتربيتم؟ :ubhuekdv133q83a7yy7 اونم بيتربيت ارشد؟؟ :ubhuekdv133q83a7yy7 ميدونم چيكارت كنم، رفتي توي ليست سياهم :ubhuekdv133q83a7yy7 :w00: قبلا هر کاری که تونستی کردی نکنه یادت رفته :ubhuekdv133q83a7yy7 2
mamooshak 8194 ارسال شده در 13 تیر، 2010 آره خیلی با ممک و عسلهعاشخش شدم کاشکی هنوز هم بشه بود:w31: تازشم الان هم با ممك و عسلي هستم :shad: تو فقط ببين من كيم :shad: اگه الان ببيني كه فراعاشخ ميشي :shad::shad: ................ عذاب وجدان گرفتي به خاطر بيتربيتي هات؟ بالاخره اين خانومه کيه؟؟ من من :shad: آره همين الان ديدم اخي چه ناز بيد!! آره خيلي :shad: تایید میشه ناجور:ws28: بیتربیت رو خوب اومدی من نفوله رو اضافه میکنم تا خوبش شه:ws28: :ubhuekdv133q83a7yy7 برو بابا بيتربيته نادخ :ubhuekdv133q83a7yy7 الان ميرم براي علي آف ميذارم يه بلايي سرت بياره كه كيف كني :ubhuekdv133q83a7yy7 3
mamooshak 8194 ارسال شده در 13 تیر، 2010 همه سیبیلوها بی تربیت تشریف دارن, یک سیبیلو فیلسوف نیست فقز بیتربیته, جواب مسابقه مهسای بیتربیت بیریخت يه حالي ازت بگيرم من سپيده كپكو :167: 2
mamooshak 8194 ارسال شده در 13 تیر، 2010 :w00: قبلا هر کاری که تونستی کردی نکنه یادت رفته :ubhuekdv133q83a7yy7 چه كاري؟؟؟ :ubhuekdv133q83a7yy7 هان؟؟؟ :brodkavelarg: 2
Ariyayi-eng 1648 مالک ارسال شده در 13 تیر، 2010 چه كاري؟؟؟ :ubhuekdv133q83a7yy7هان؟؟؟ :brodkavelarg: هیچی یادت رفته با کل ایل و تبار بیتربیتت ریختین تو پروفایلم 2
mamooshak 8194 ارسال شده در 13 تیر، 2010 هیچی یادت رفته با کل ایل و تبار بیتربیتت ریختین تو پروفایلم يادته هنوز؟ :ws47: ديگه كاري بود كه از دستمون بر ميومد شرمنده كه كم شد 2
JU JU 7193 ارسال شده در 13 تیر، 2010 این رو تشخص هویت بدم ؟ اون پایین رو صخره ها مرغ دریاییه، آدم نیستااا 1
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 13 تیر، 2010 يه حالي ازت بگيرم من سپيده كپكو :167: این برچسبای بیتربیتی به سیبیلو ها کار کیه؟:brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: 2
mamooshak 8194 ارسال شده در 14 تیر، 2010 این برچسبای بیتربیتی به سیبیلو ها کار کیه؟:brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: كار يه بي ادب، يه بي نزاكت :brodkavelarg::brodkavelarg: 1
ارسال های توصیه شده