rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ منم میگم باشه ترانه جون 1.یوحی 2.فرناز 5 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ چنا بد نیگام میکنی اق مدیر:banel_smiley_52: خووووووو ترانه جوووون گفت حدس بزن 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ بابا حوصله مون سر رفتیکی بیاد بگه اون عکسه کی بود؟ اگه نگین میگمااااااااااااااااااااااااااااااااا من كه حدسيدم بيتربيت :w00: سپیده و مهسا سیبیلو جماعت اصلا وصله فیلسوف بودن بهش میچسبه؟!!!!!!!!!!!!!به نظرم همون بیتربیت بیشتر به سیبیلوها میادراحله شما چرا سکوت کنی ......تو هم یکی رو بگو ....مثلا بگو یوحنا خودتياااااااااااااااا :w00: من كه خب معلومه فيلسوفم، اما اين سپيد سيبيلو، نميدونم چرا با اينكه انقده خنگه، ولي اين كتابه رو داشته ميخونده :w00: مشخصات الانش دقيقا برعكسه بچگيشه :w00: 1- هم خيلي زياد خنگه و اصلا اهل مطالعه نيست :w00: 2- بچگي كليييييييي خوشمل بوده، اما الان كليييييييييي زاقارت و بيريخته :w00: 3- بچگيش سيبيل هم نداشته برعكس الان :w00: كلا نكته انحرافي داره اين سيبيلو :w00: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ میدونم به چی می اندیشی؟! آمار نگرفتی حوصله ت رفته! 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ میدونم به چی می اندیشی؟!آمار نگرفتی حوصله ت رفته! تصحیح می کنم، جمله درست حوصله ت سر رفته است. 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ تصحیح می کنم، جمله درست حوصله ت سر رفته است. تو که ابزار داری:w00: پست رو ویرایش میکردی دیگه مدیر:w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ دعوا نکنین اون منم 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ دعوا نکنین اون منم :ubhuekdv133q83a7yy7 :ubhuekdv133q83a7yy7 دوستان قرار شد از سري بعدي خودم مسابقه رو اجرا كنم عسكاي سيبيلويي و بيريختتون رو با پيام خصوصي به من بفرستيد به همه از دم 100 امتياز هم ميدم قرار شد ادمين هم بيرون كنم و خودم بيام جاش همه هم از دم ميشن مدير 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ خوشم میاد این بار همه سر کارن 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ خوشم میاد این بار همه سر کارن همش تقصير توئه كه ميري با فتوشاپ موهاتو بور ميكني 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ :ubhuekdv133q83a7yy7 :ubhuekdv133q83a7yy7 دوستان قرار شد از سري بعدي خودم مسابقه رو اجرا كنم عسكاي سيبيلويي و بيريختتون رو با پيام خصوصي به من بفرستيد به همه از دم 100 امتياز هم ميدم قرار شد ادمين هم بيرون كنم و خودم بيام جاش همه هم از دم ميشن مدير :w31::w31::w31: قول بده منو آبی کنی:w31: خوشم میاد این بار همه سر کارن بالاخره کی بود این عسکه خوگشل موگشل:girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ :w31::w31::w31:قول بده منو آبی کنی:w31: بالاخره کی بود این عسکه خوگشل موگشل:girl_blush2: باشه تو آبي ميشي :shad: من خودمم صولتي ميشم، يعني ادميني از اين به بعد ميشه صولتي :shad: 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ تاکید می کنم فانوس چي چيو تاييد ميكني حالا؟ 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ چي چيو تاييد ميكني حالا؟ گفتم که بعدا حق منه مظلوم رو نخورین :mornincoffee: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ گفتم که بعدا حق منه مظلوم رو نخورین :mornincoffee: مظلوم؟؟؟؟؟؟:jawdrop: :shame: خدایا توبه! 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ گفتم که بعدا حق منه مظلوم رو نخورین :mornincoffee: انقد به خودت نگير، عسك فانوس نيس اگرم به مظلوميت باشه، من از همه مظلوم ترم پس ديگه هيچي نگو 2 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ اگرم به مظلوميت باشه، من از همه مظلوم ترم :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :w58: :ws28: 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :w58: :ws28: چيه؟ كجاش مشكل داره؟ باز حقيقت شنيدي دهنت باز شد؟ راست ميگنا حقيقت تلخه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده