A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ ترانه بيا امتيازمو بده ميخوام برم :shad: چی چی میگی:w00: من درست حدس زدم:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ چی چی میگی:w00:من درست حدس زدم:persiana__hahaha: عمرا عمرا :shad: حالا به زودي ميفهمي :shad: من فعلا ميرم حميد :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ :w00: بیتربیتها اینجا جای اسپم نیست 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ سیلام ترانه جون بذار مهسا مسابقه رو بگردون من اصلا حسم نیست!:shame: همه زود اومدن حدس زدن پس منم دو تا دیگه بگم شاید شد!!! پری کوشولو؟! فهیم؟؟؟ میدونم که هیچکدوم نیستن هاااااااااااااااااا ولی خوب بقیه اشو بچه ها گفتن! 3 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ حنا حالا با این صوبتها که کردی .....من میگم شبیه حناست 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ حنا حالا با این صوبتها که کردی .....من میگم شبیه حناست ترانه جون تو که خودت نمیتونی حدس بزنی معلومه که حنا نیست 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ حنا حالا با این صوبتها که کردی .....من میگم شبیه حناست ترانه جون تو که خودت نمیتونی حدس بزنیمعلومه که حنا نیست من نیستم خیلی دوست دارم شرکت کنم ولی عکسام رو توی کام ندارم نگاتیو عکسای کوشولوییامو هم ندارم که بدم برام بریزنش رو سی دی 3 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ از عکسات با گوشی عکس بگیر ....یا اگه دوربین داری بهتر ....ما حتی اسکن ها رو با دوربین انجام میدیم حالا فرناز اگه بردم میفهمی کی هست کی نیست 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ از عکسات با گوشی عکس بگیر ....یا اگه دوربین داری بهتر ....ما حتی اسکن ها رو با دوربین انجام میدیم حالا فرناز اگه بردم میفهمی کی هست کی نیست منم اکثرا کارهام رو عکس میگیرم بجای اسکن کیفیتش خیلی بهتره 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ یا همون مهسا (سبیل کش!) هستش یا سپیده! 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ یا همون مهسا (سبیل کش!) هستش یا سپیده! :w00: من گفتم سپيدسااااااااااااا، كسي تقليد نكنه،برنده خودمممممم :w00: 2 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ بچه ها این همه دختر ..............تا جواب درست رو نگین این تاپیک همچنان بازه 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ نکنه خودتی ترانه؟ ترانه طفلکی انقده بیریخت نمیشه:there: مهسای بیریخته:w16: الانشم همینه:w16: بیریخته:w16: 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ مهساست تو بيخود ميكني حواس همه رو پرت ميكني :ubhuekdv133q83a7yy7 البته من كه اولين نفر حدسيدم، هر كيم بگه سپيد سيبيلو فايده نداره پس همگي هر چي دوس دارين بگين بله ممکنه منم باشم ترانه طفلکی انقده بیریخت نمیشه:there:مهسای بیریخته:w16: الانشم همینه:w16: بیریخته:w16: اولا خودت بيريختي :ubhuekdv133q83a7yy7 دوما خيلي حسودي، ميدوني خوشملم هي بگو بيريخت :ubhuekdv133q83a7yy7 سوما همه ميدونن يه بيريخت هست توي انجمن، اونم تويي :ubhuekdv133q83a7yy7 البته طفلي اين عسك بچگيت خيلي نازه هيشكي باورش نميشه الان كلي بيريختي تووووووووووو 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ بابا حوصله مون سر رفت یکی بیاد بگه اون عکسه کی بود؟ اگه نگین میگمااااااااااااااااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ عکس از کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همه حدس زدن به همین دلیل ما سکوت کردیم بگین کیه دیگه 2 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ سپیده و مهسا سیبیلو جماعت اصلا وصله فیلسوف بودن بهش میچسبه؟!!!!!!!!!!!!!به نظرم همون بیتربیت بیشتر به سیبیلوها میادراحله شما چرا سکوت کنی ......تو هم یکی رو بگو ....مثلا بگو یوحنا 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده