رفتن به مطلب

تصاویر صحنه پخش نشده شهادت حضرت ابوالفضل در مختارنامه

ارسال های توصیه شده

سلام.

این کلیپی که میذارم بخشی از سریال مختارنامه هست که توسط صدا و سیما سانسور شد.

در این کلیپ نبرد حضرت ابوالفضل با سپاه یزید نشان داده شده.

صرفنظر از اعتقادات مذهبی و درست یا غلط بودن تاریخش، به نظرم بسیار تاثیر گذار هست و از نظر سینمایی هم ارزشمنده.

توصیه میکنم حتما از لینک زیر دانلود کنین، مطمئن باشین ارزشش رو داره :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 12
لینک به دیدگاه
چرا سانسور شده؟

: با فتوای برخی مراجع سنتی حوزه علمیه، پخش سکانس‌هاس مربوط به حضرت ابوالفضل(ع) در سریال عظیم مختارنامه کنسل شد.

فکر کنم به خاطر دیده شدن صورت حضرت عباس (ع) باشه !

• Like 3
لینک به دیدگاه
داود میرباقری کارگردان کاربلد مجموعه مختار نامه سکانس‌های مذکور را که حدود ۱۸ دقیقه از سریال را شامل می‌شد، به طور کلی حذف کرد. او راضی نشد با ترفندهای کامپیوتری یا از طریق اضافه‌کردن نور روی صورت حضرت عباس(ع) در تدوین این سکانس‌ها را نمایش دهد تا همگان در آرزوی دیدن یل کرب‌وبلا (با بازی
) بمانند.

باریکلا...

خوشم اومد ازش

• Like 2
لینک به دیدگاه
اصلا من شنیدم که حضرت ابوالفضل اجازه ی جنگ نداشته که نمیدونم منبعش معتبره یا نه

ینی چی اجازه جنگ نداشته؟منظورت اینه که وقتی شهید شده دست به شمشیر نبرده بوده؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
اصلا من شنیدم که حضرت ابوالفضل اجازه ی جنگ نداشته که نمیدونم منبعش معتبره یا نه

برا خوش گذرونی که نرفته بودن:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بنابر روایات حضرت عباس علیه السلام در کربلا چنان شجاع بود که در جنگ تن به تن تعداد زیادی را به هلاکت رسانید (بنابر برخی روایات 250 الی 500 نفر ) به گونه اى که دشمن انگشت حیرت به دهان گرفت

لازم به ذکراست که رخصت خواستن، اجازه است پس از آنکه اجازه ای بر کاری داده نشده باشد(3) بنابراین معلوم میشود حضرت عباس چندین نوبت از امام اجازه رفتن خواسته اند وحضرت اجازه نداده اند

آنچه تاریخ برای ما به ارمغان آورده است این است که امام بعد از آن همه التماس عباس (ع) اجازه به ایشان ندادند بلکه به ایشان فرمودند برای کودکان کمی آب بیاور

عباس ستون لشگر،فرمانده وپرچمداروحافظ خیمه های امام بودامام میخواست او را درکنار خود تا آخرین لحظات داشته باشد وحفظ کند ....اما دشمنان چنان پست بودند که او را ناجوانمردانه به شهادت رساندند وبا شهادت او کمر امام شکست

بنا بر آنچه که تاریخ نقل کرده در تمام واقعه عاشورا حضرت عباس فقط نقش نگهبان ومدافع را داشته و اگر میخواست واقعا بجنگد واجازه داشت کسی را توان ایستادن در مقابل او نبوداما سرنوشت عباس (ع) این بود که در آن روز به شهادت برسد و ازطرفی این خواست خداوحکمت او بود که عباس اینگونه به شهادت برسد ولقب سقا را بگیرد

سرچ کردم این در اومد

پس نبرد داشتن

• Like 1
لینک به دیدگاه
چرا سانسور شده؟

عالی بود مرسی...

ادامه نداره؟

متاسفانه من هم علت سانسور شدنش رو متوجه نمیشم.

شاید بارها فیلم های زندگی موسی و عیسی رو داشته باشین، مسیحی ها که بعضا عیسی رو خدا میدونن، با دیدن چهره بازیگرش، تغییری درونشون رخ نمیده.

اما متاسفانه در کشور ما اعتقادت مردم یه جوریه، بیشتر دنبال بهانه ها و منفعت ها هستند تا گرفتن حقیقت.:sigh:

به نظر میاد اگه چهره ابوالفضل تو سریال نشون داده میشد هرجا بازیگرش رو میدیدن یا ازش حاجت میخواستن یا عکس بازیگر رو تو خونشون میزدند.:icon_pf (34):

کلیپش هم فقط همینه، ادامه نداره همین رو هم ساختن خیلیه.

• Like 5
لینک به دیدگاه

شهادت حضرت عباس از صحنه های حذف شده سریال مختارنامه که مورد توجه بسیاری در فضای مجازی قرار گرفت و پس از آن مورد اعتراض کارگردان سریال آقای میرباقری واقع شد. صحنه هایی که در آن ابوالفضل العباس در بازگشت از چشمه و رساندن آب به تشنگان کربلا در محاصره دشمن قرار میگیرد و ناجوانمردانه به شهات میرسد.

گفته میشود در زمان پخش این مجموعه تلویزیونی، میرباقری به عنوان کارگردان اثر، ابتدا قصد داشت بازیگر نقش حضرت عباس (ع) را به وضوح نشان دهند‏ اما با پیگیری‌ها و اعتراض‌ها به این تصمیم سازندگان «مختارنامه»، روابط‌ عمومی سریال اعلام کرد چهره حضرت عباس (ع) به شکل نورانی (جلوه‌های ویژه کامپیوتری) پخش می‌شود اما در ‌‌نهایت صحنه‌های مربوط به قتال حضرت عباس (ع) از این سریال حذف شد و تنها صحنه‌های کمی از آن حضرت آن هم با جلوه‌های ویژه در برابر مخاطبان قرار گرفت‏.

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

• Like 12
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...