HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ تبریک کچل ........ من دارم میرم استعفا بدم کوفت:vahidrk:هی این تاپیک با این عنوانشو میارم بالا حالم بد میشه برو زودتر استعفا بده خب بچه ها شاااااد باشین. حمید به من گفته امشب میخواااد شام بده من به نسلم خندیدم اگه این حرفو زدم به چی میخندی نفله:vahidrk: تبریک ممنونم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ کوفت:vahidrk:هی این تاپیک با این عنوانشو میارم بالا حالم بد میشهبرو زودتر استعفا بده :| من رفتــــــــم:icon_razz: لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ صفدر مبارک باشه. حالا اسمش صفدره یا حمید؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ :| من رفتــــــــم:icon_razz: برو دیگه صفدر مبارک باشه. حالا اسمش صفدره یا حمید؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون میباشه حمید میباشد لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ ما از اون مدیراش نیستیم که ولخرجی کنیم نون و پنیر رو زمین میخوریم من با همین وعده ها اومدم روی کار، الان بزنم زیرش؟ از خودش بگیرید باشه منم نون پنیر دوست دارم به همون نون پنیرشم قانعم تو فقط شام بده اونو که تو باید شام بدی به محمد ربطی نداره:vahidrk: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ به جک سال بخند پس باشه منم نون پنیر دوست دارم به همون نون پنیرشم قانعم تو فقط شام بدهاونو که تو باید شام بدی به محمد ربطی نداره:vahidrk: پنیر که ردیفه،نونشم مال همون سالهای ورودم به اینجاست لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ پنیر که ردیفه،نونشم مال همون سالهای ورودم به اینجاست پنیر از کجا ردیفه؟ نون بنفش کپک زده میخوای بدی؟ نخواستیم اینجوری پول دوادرمونم بیشتر از پول شام میشه:vahidrk: خودم میرم شام یرون میخورم دلتم بسوزه لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ پنیر از کجا ردیفه؟نون بنفش کپک زده میخوای بدی؟ نخواستیم اینجوری پول دوادرمونم بیشتر از پول شام میشه:vahidrk: خودم میرم شام یرون میخورم دلتم بسوزه تو معدن پنیر و شیر هستیما بده مگه؟بنفش رنگه ساله من اجازه نمیدم کاربرام بدون من برن بیرون شام بخورن و اینامنم باید بیام شااااااام کاربر فوق دعوت به شام نمودند لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ تو معدن پنیر و شیر هستیمابده مگه؟بنفش رنگه ساله من اجازه نمیدم کاربرام بدون من برن بیرون شام بخورن و اینامنم باید بیام کاربر فوق دعوت به شام نمودند به جون خودم راه نداره اصلا منم بخوام ببرم حامد نمیذاره بیای نمیبرمت صبا دروغ میگه ها خودش قول داده یه شام اساسی دعوت میکنه همه بجچه های انجمنو:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ من از همین حا اعلام میکنم حمید همین دیشب بهم گفت میخواد کل انجمنو شام ببره نایب! روزشم قراره توی میتینگ باشه که همه بیان لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ تو معدن پنیر و شیر هستیمابده مگه؟بنفش رنگه ساله من اجازه نمیدم کاربرام بدون من برن بیرون شام بخورن و اینامنم باید بیام کاربر فوق دعوت به شام نمودند حمید منم شام موخوام از تو شام بگیرم یا از کاربر فوق لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ من از همین حا اعلام میکنم حمید همین دیشب بهم گفت میخواد کل انجمنو شام ببره نایب! روزشم قراره توی میتینگ باشه که همه بیان اخ جوووووووونم لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ به جون خودم راه نداره اصلا منم بخوام ببرم حامد نمیذاره بیای نمیبرمت صبا دروغ میگه ها خودش قول داده یه شام اساسی دعوت میکنه همه بجچه های انجمنو:hapydancsmil: حامد کیه؟بگو من باهاش صحبت میکنم راضیش میکنم من بیام میبری شایعه پراکنی نکن:icon_razz:من کاربری که کودتا کنه اونم از جنس نسوان باشه رو شام که هیچی، یه برنامه ی ویژه براش دارم:vahidrk: من از همین حا اعلام میکنم حمید همین دیشب بهم گفت میخواد کل انجمنو شام ببره نایب! روزشم قراره توی میتینگ باشه که همه بیان نایب گلپایگان رو میگی؟میتینگ و سیتینگ و این داستانا فعلا تعطیله حمید منم شام موخواماز تو شام بگیرم یا از کاربر فوق از کاربر فوق اخ جوووووووونم چی چیو آخ جونم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ من از همین حا اعلام میکنم حمید همین دیشب بهم گفت میخواد کل انجمنو شام ببره نایب! روزشم قراره توی میتینگ باشه که همه بیان حمیددددددددددددددددددددددددددددددددددددد حالا شام میدی به من نمیگی ؟ اونم من ؟ لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ حامد کیه؟بگو من باهاش صحبت میکنم راضیش میکنم من بیاممیبری شایعه پراکنی نکن:icon_razz:من کاربری که کودتا کنه اونم از جنس نسوان باشه رو شام که هیچی، یه برنامه ی ویژه براش دارم:vahidrk: نایب گلپایگان رو میگی؟میتینگ و سیتینگ و این داستانا فعلا تعطیله از کاربر فوق چی چیو آخ جونم کی بریم شاااااام بخوریییییییییییییییم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ از کاربر فوق فک میکنی کاربر فوق شام بده ؟ قول میدی؟ لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ حامد کیه؟بگو من باهاش صحبت میکنم راضیش میکنم من بیاممیبری شایعه پراکنی نکن:icon_razz:من کاربری که کودتا کنه اونم از جنس نسوان باشه رو شام که هیچی، یه برنامه ی ویژه براش دارم:vahidrk: نایب گلپایگان رو میگی؟میتینگ و سیتینگ و این داستانا فعلا تعطیله از کاربر فوق چی چیو آخ جونم بچه هب داره به حامدم توهین میکنه:icon_pf (34): حامد عشق منه نمیبرم برنامه ویژه ات اینه که شام میخوای بدی دیگه اره؟:hapydancsmil: من یه نایب بیشتر نمیشناسم اونم بالاتر از پارک ساعی میشه البته غذاهاشم زیاد خوب نیست باتوجه به اسم و رسمشپ ببین بیخودی شایعه نکن مدیر باید شام بده واسه چی مدیر شده؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده