me.fatima 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ سلام بنظرتون دلیل علاقه ی زیادِ ایرانیان برای شرکت در امتحان ارشد و بالاتر چیه ؟ یعنی علاقه به کسب دانش اینقدر در ایرانیان بالاست که همه دوست دارند ارشد بخونند؟ یا نه مشکلات دیگری مثل بیکاری تاثیرگذار بوده ؟ آیا اصلا کشور ما به اینقدر تحصیل کرده نیاز داره؟ یا اصلا دانشگاههای ایران ، از مکان و رتبه خوب علمی برخوردار هستند که اینقدر متقاضی دارند؟ من راجع به رشته ی خودم که ازش آگاهی بیشتری دارم میگم : خیلی از دوست های خودم در امتحان ارشد قبول شدند بعضی ها هم تو دانشگاهای خوبی هم پذیرفته شدند ولی چیزی که برام جالب بود هیچ کدومشون در هیچ زمینه ای از رشته تحصیلیمون تخصصی نداشتند . مثلا در برنامه نویسی واقعا چیزی بلد نبودند ولی الان دارند ارشد میخونند!! من وقتی اولین بار چند سال پیش بخاطر جستجوی یه مقاله ای وارد یه سایت دانشگاهی آمریکایی شده بودم و برنامه های استاداشون رو که تو سایتشون گذاشته بودند رو دیدم ، وقتی اون برنامه ها و نحوه ی نمره دهی و اینکه چقدر استادها برای پروژه های دانشجویان ارزش و وقت میذارند تازه فهمیدم که درس خوندن و فارغ التحصیل رشته ی نرم افزار شدن یعنی چی !! یاد یه حرفی که شاید 10-15 سال پیش در یه برنامه ای در تلویزیون شنیده بودم افتادم که میگفت " در ایران ورود کردن به دانشگاهها خیلی سخته و خروج شدن آسونه ولی در کشورهای پیشرفته ورودشون آسونه و خارج شدن و فارغ التحصیل شدنشون خیلی سخت تره !! " البته الان هم دیگه فکر میکنم تو ایران هم ورودش آسون شده و هم خروجش 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ ای بابا مدینه گفتی و کردی کبابم. امروز این آقا مهربونه هست توکلی رئیس سازمان سنجش، داشت توی شبکه 5 درباره کنکور دکترا هم توضیح میداد. من از دوران دبیرستان این داره برام حرف میزنه، کنکور خیلی خوبه، آروم باشین برین امتحان بدین آسونه و....، فکر کنم سر قبرم هم همین بیاد فاتحه بخونه واسم، بس که کنکور دادم. متقاضی در درجه اول به خاطر بیکاری و خواهی نشوی رسوا همنرگ جماعت شو، البته برای دانشگاه های آزاد درجه 2 و پیام نور و..... این میزان بیشتره، اما برای دانشگاه های مطرح میتونه پرتابی باشه به سوی دنیای خارج. 16 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ من که خیلیا رو میشناسم فقط به خاطر بیکاری میرن فوق میدن همش برمیگرده به دهه 60 این انگ دهه 60ای تا دم مرگ با ماست 11 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ به نظر من برا افراد مختلف دليلش فرق ميكنه:برا كسايى كه دانشگاههاى مطرح دولتى بودند بقول اسى سكوى پرتاب به خارجه يا چون استعدادشو دارن ادامه ميدن كه توانايشون هدر نره و اكثر اين افراد واقعا استعداد دارن وگرنه كار مطرح نيست چون تا بگن فارغ التحصیل كدوم دانشگاهند صرف نظر معدل كارفرما استخدامشون ميكنه! برا كسايى كه دانشگاهاى ديگه ميرن چون برا كارشناسى ممكنه قدر فرصت رو ندونستن و باهوشند حالا ميخواند جبران كنند ولى دليل اصلى اين گروه بخاطر نداشتن كاره.در هر صورت اين ضعف بزرگ آموزش عاليه. 11 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ شاید در دوران کارشناسی دنبال تخصص میگشتن نبود در دوران ارشد هم نبود و دکترا هم . . . انتظار دارن تخصص از دانشگاه های ایران بزنه بیرون برن بگیرن. قضیه گشتم نبود نگرد نیسته. 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ بنظرتون دلیل علاقه ی زیادِ ایرانیان برای شرکت در امتحان ارشد و بالاتر چیه ؟ خوب همه یه نظر و ندارن بعضی ها واسه پیشرفت و طی مدارج عالی میرن ارشد و به فکر دکتری هستن تا گنجینه علم و دانششون رو بالا ببرن حالا یا در داخل وطن یا در خارج از وطن بعضی ها مثل من چون کار پیدا نکردن میرن سراغ ارشد تا شاید اوضاع کاری خوب شد و بعدا درآمدی از درسی که خوندن پیدا کنن و هم اینکه بعد ها شاید با کارشناسی باز کار گیرشون نیاد بعضی ها هم که اگه واسه کلاس گذاشتن میرن ارشد می خونن آدمای بیکاری هستن!!!،آخه راه های بهتری هم واسه کلاس گذاشتن هستاااااااااااااا آیا اصلا کشور ما به اینقدر تحصیل کرده نیاز داره؟ در این مورد مشکل پایه ای هست از اول نباید ورود به دانشگاه و آسون میکردن تا بابا اگه کسی نتونست و در خودش ندید، بره دنبال کار حرفه ای و تعمیراتی و ... جامعه به اینا هم احتیاج داره هاااااااااااااااااا تازه کی گفته همه ی اونایی که فارغ التحصیل میشن بار علمی زیاد و قابل قبولی در اون زمینه دارن؟! یا اصلا دانشگاههای ایران ، از مکان و رتبه خوب علمی برخوردار هستند که اینقدر متقاضی دارند؟ تا اونجایی که من دیدم رتبه چیه یه دانشگاه هایی امکانات لازم برای تحصیلات تکمیلی هم ندارن و فقط دانشجو می گیرن 7 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ من واقعا موندم... ماشالله در کشور ما دکتر مهندس مادر زاد زیاده... هستن افرادی که به دنیا امدن بهشون لقب دکتر دادن و خلاصه دیگه.... تازه وقتی میتونی مدرک فوق یا دکترای هر رشته ای رو که دوست داری به راحتی بخری...یا از دانشگاه آکسفورت دریافت کنی... چرا اصلا درس بخونی..خودت رو پشت سدهای کنکور پیر و فرتوت کنی... من که فکر میکنم واسه رفتن اون ور آب فقط مایه لازمه واسه زندگی این ور آب هم...البته زندگی که نه...همون سگ دوی خودمون...مدرک نیاز نیست پارتی کلفت مهمه...هرکی داشت که هیچی...نداشت هم که:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ من واقعا موندم...ماشالله در کشور ما دکتر مهندس مادر زاد زیاده... هستن افرادی که به دنیا امدن بهشون لقب دکتر دادن و خلاصه دیگه.... تازه وقتی میتونی مدرک فوق یا دکترای هر رشته ای رو که دوست داری به راحتی بخری...یا از دانشگاه آکسفورت دریافت کنی... چرا اصلا درس بخونی..خودت رو پشت سدهای کنکور پیر و فرتوت کنی... من که فکر میکنم واسه رفتن اون ور آب فقط مایه لازمه واسه زندگی این ور آب هم...البته زندگی که نه...همون سگ دوی خودمون...مدرک نیاز نیست پارتی کلفت مهمه...هرکی داشت که هیچی...نداشت هم که:icon_pf (34): مایه رو پایتم! والا کسایی از بچه های ما رفتن اونور که دماغشونو نمیتونستن بالا بکشن و آبیاری خوندن!!!!!! شایدم خودمون جا انداختیم که هر کی رفت اونور، خیلی خفنه!!!!!! 8 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ مایه رو پایتم!والا کسایی از بچه های ما رفتن اونور که دماغشونو نمیتونستن بالا بکشن و آبیاری خوندن!!!!!! شایدم خودمون جا انداختیم که هر کی رفت اونور، خیلی خفنه!!!!!! خدایی همیشه میگیم فرار مغزها ولی برای مثال همین برنامه بفرمائید شام رو که ببینی مفهموم فرار مغزها رو کاملا احساس میکنی یعنی بعضیشون گوسفند و گاوشون رو فروختن رفتن اونور...خدایی فقط همین البته عمومیت نداره...ولی متاسفانه اکثریت اینطورین 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ خدایی همیشه میگیم فرار مغزهاولی برای مثال همین برنامه بفرمائید شام رو که ببینی مفهموم فرار مغزها رو کاملا احساس میکنی یعنی بعضیشون گوسفند و گاوشون رو فروختن رفتن اونور...خدایی فقط همین البته عمومیت نداره...ولی متاسفانه اکثریت اینطورین چرا فکر میکنی که "متاسفانه اکثریت اینطورین؟" منظورم اینه که چرا میگی متاسفانه؟ 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ نمیشه برای این قضیه یک دلیل آورد ، دلایل متعددی وجود داره ، در حال حاضر تو کشور ما کیفیت آموزشی حتی تو دانشگاه های مطرح هم افت کرده چه برسه به بقیه دانشگاه ها ، یادمه خودم برای کنکور کارشناسی روزی بیشتر از 12 ساعت مطالعه داشتم ، سال دوم دانشگاه طرحی آوردن تو دانشگاهمون که با 25 میلیون تومن بدون کنکور میشد همون مدرکی که من میگیرم گرفت برای همچین سیستمی آینده ای میشه متصور شد؟ ، در حال حاضر هم که انواع و اقسام موسسات مدرک میدن و این باعث شده سطح توقع افراد از آینده کاری بالا بره و روز به روز بر خیل بیکاران افزوده بشه عده ای گمان میکنند با مدرک بالاتر کار بهتری نصیبشون میشه ، عده ای برای فرار از بیکاری ، عده ای فقط بخاطر حرف مردم ، عده ای برای کلاس گذاشتن و اینکه مردم بگن فلانی از خارج مدرک گرفته حالا ممکنه اون خارج فنلاند . اوکراین هم باشه و عده قلیلی برای بالا بردن سطح دانش ، معضلات این مدرک گرایی اینقدر زیاده که به اندازه یک کتاب میشه در موردش حرف زد، مدارکی که هیچ پشتوانه علمی پشتش نیست 12 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ نمیشه برای این قضیه یک دلیل آورد ، دلایل متعددی وجود داره ، در حال حاضر تو کشور ما کیفیت آموزشی حتی تو دانشگاه های مطرح هم افت کرده چه برسه به بقیه دانشگاه ها ، یادمه خودم برای کنکور کارشناسی روزی بیشتر از 12 ساعت مطالعه داشتم ، سال دوم دانشگاه طرحی آوردن تو دانشگاهمون که با 25 میلیون تومن بدون کنکور میشد همون مدرکی که من میگیرم گرفت برای همچین سیستمی آینده ای میشه متصور شد؟ ، در حال حاضر هم که انواع و اقسام موسسات مدرک میدن و این باعث شده سطح توقع افراد از آینده کاری بالا بره و روز به روز بر خیل بیکاران افزوده بشه عده ای گمان میکنند با مدرک بالاتر کار بهتری نصیبشون میشه ، عده ای برای فرار از بیکاری ، عده ای فقط بخاطر حرف مردم ، عده ای برای کلاس گذاشتن و اینکه مردم بگن فلانی از خارج مدرک گرفته حالا ممکنه اون خارج فنلاند . اوکراین هم باشه و عده قلیلی برای بالا بردن سطح دانش ، معضلات این مدرک گرایی اینقدر زیاده که به اندازه یک کتاب میشه در موردش حرف زد، مدارکی که هیچ پشتوانه علمی پشتش نیست با حرفتون موافقم اما یکی از دوستای من که اصلا قصد ارشد نداشت، یک سال دنبال کار گشت و چون رشته ما را با فوق میخواستن(حداقل خانومارو) امسال داره میخونه برا فوق که بتونه باهاش بره سرکار میشه گفت بعضیا هم دلیلشون اینه دیگه 7 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ چرا فکر میکنی که "متاسفانه اکثریت اینطورین؟"منظورم اینه که چرا میگی متاسفانه؟ خوب....:th_scratchhead: برای اینکه اون مغزها که میرن...حداقل باعث افتخارمون که هستن...همه جا میگیم این یارو رو ببین...ایرانیه ... ولی بعضی از این ایرانی هایی که رفتن اونور...همون گاو گوسفندی ها موندم چطوری اونا رو اون ور راه دادن...یعنی خدایی بعضی شون باعث آبرو اند...:icon_pf (34): نمیگم که مثلا اون طرف آب مالیه ها....نه بابا دیدم و شنیدم که میگم.... 4 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ کسایی که ارشد میخونن چند دسته ان: دسته اول: اونایی که دوره لیسانس دانشگاه خوبی بودند و بدون کنکور و با شرط معدل وارد ارشد میشن، حتی اگه قصد ادامه تحصیل نداشته باشن، معمولا این موقعیت رو از دست نمیدن. و درصد خیلی زیادشون هم میرن و برنمیگردن. دسته دوم: اونایی که دوره لیسانس دانشگاه خوبی بودند اما چون دوستاشون بدون کنکور وارد میشن، میشینن انقد درس میخونن تا ارشد قبول شن. دسته سوم: یکی مثل بابای من به خاطر اینکه حقوقش بیشتر بشه، میره دانشگاه آزاد ... ارشد میخونه. دسته چهارم: اونایی که با لیسانس کار پیدا نمیکنن و امیدشون به ارشده. دسته پنجم: پولدارها که با چند میلیون میرن دانشگاه شماره 2تهران ارشد میخونن. دسته ششم: کلا درس خوندن رو دوست دارن و فک میکنن کلاس داره. دسته هفتم:... و این داستان ادامه دارد... 8 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ به نظر من به استثنای عده قلیلی,اکثرا به این خاطر ادامه تحصیل میدن که ذهنشون بسته هست و چون از بچگی با مقوله درس خوندن آشنا هستن مایلن تا جایی که زورشون میرسه این مسیر رو ادامه بدن.خداییش من تو خودم موندم چرا اینقد به این درس خوندن میخکوب شدم,علاقه شدیدی دارم و هیچگونه هم قانع نمیشم تمومش کنم.خدا آخرشو به خیر کنه 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ یه استاد داشتیم که میگفت اگه میخواین ارشد رو بخاطر کلاسش بگیرین .باید بگم که سخت در اشتباهین چون ارشد کلاس آنچنانی دیگه نداره. میگفت اگه میخواین با ارشد سر کار برین .بازم در اشتباهین چون درسهای ارشد بر این مبناست که روش درست تحقیق کردن رو یاد بگیرین. خلاصه اینکه میگفت اگه قصد گرفتن دکترا رو دارین دنبال ارشد برین و گرنه دارین وقت تلف میکنین. 6 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ بیکاری!!! نداشتن هدف درست و حسابی ..... جا انداختن به طرز فجیعی مدرک گرایی در جامعه....چشم و هم چشمی یه عده هم شاغلن میرن میخونن چون ممکنه بیکار بشن.یکی از اقوام درجه 1 ما امسال چون میدید ارگانشون فقط داره فوق جذب میکنه از ترس رفت بخونه که یه وقت به بهانه تعدیل نیرو نندازنش بیرون البته ارشد خوندن در دخترا و پسرا خیلی فرق فوکوله اهداف رو عرض میکنم! سکوی پرتاب هم برای 1 هزارم شامل میشه که چون کم هستن از نظر آماری اون تعداد محسوب نمیشن و داده پرت به شمار میان جونم براتون بگه که اگه ظرفیت ارشد رو کم کنن که هرج و مرج میشه.... یه تعداد جوونه بیکار تو خونه میشنن و ممکنه فوکوس کنن رو کارای مملکتی......شلوغ پلوغ میشه!پس باید سرشون گرم باشه! به نظر من هرکی پارتی کت و کلفت داره بره درس بخونه حالا آزاد یه دهستانی هم شد اشکال نداره چون پارتی داره! مثلا دایی من منتظره دختر گلش از دانشگاه آزاد که انتخاب 7 ام بوده فارغ بشه ببرتش مدیر عامل یه شرکت بزررررررررررگ کنه.بعد ما گیر بی کفایتی این چنین مدیرانی میوفتیم و این دور باطل همچنان ادامه دارد..... همین درس خوندن کلی جوونا رو به نظرم عقب میندازه.والا! 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ "علاقه" vs "شكلهاي مختلف جبر"! مطمئنا توي يه مقياس بزرگ علاقه برنده نيست! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده