ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ عکس که به خاطر جالبناکیش بود وگرنه خودم یه دختر یه پسر دوس دارم... دو تا دختر چیش خوبه؟باز همون پسرو بگی یه چیزی...یه خورده که بزرگ شدن میرن تو کوچه بازی میکنن حالشو میبرن ولی اگه دختر باشن مدام میشینن تو خونه خاله بازی میکنن تو مخ میرن همش... نه بابا. ما هم بچه بودیم خاله بازی نمیکردیم، همش تو کوچه بودیم یا میکرو بازی میکردیم. خاله بازی واسه زمان مامانای ماست. بچه های الان دیگه یه بازی های دیگه میکنن 4 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ منم میگم سالم باشه گرچه بو قول دوستمون الان توی دوران جنینی بیماریو تشخیص میدن خودم دخمل خیلی دوست دارم اخه لباسای ناز تنش میکنیییییییییی خیی ناز میشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3:hapydancsmil: ولی در کل راضیم هرچی خدا بخواد هنوز نمیدونم حامد چی میخواد یادم باشه ازش بپرسم 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ 6 تا بچه. 4 تا پسر. 2 تا دختر. اول 2 تا پسر. بعد 2 تا دخترو بعد باز 2 تا پسر همشونم تپل مپلی باشن تا 4 سالگی. هی لپشونو گازززززززززززز بگیرم 7 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ البته من در مورد بقیه دخترا زیاد اطلاعات ندارم ولی در مورد خودم درستهمیتونی دعا کنی دخترت مثل من نباشه چون خودمم همیشه همین دعا رو میکنم خدا کنه بچه من آروم مهربون همون خاله بازیشو بکنه خلاصه مثل من نشه که بابام تو مدرسه خط کش نخورده من خوردمالبته به نظر منم اولی باید پسر باشه دومی دختر چون هم آخری سو گلیه هم مامانا واسه اولی بی تجربن بچه رو نکشن خیلیه بعدممعمولا وفور نعمت واسه آخری بیشتره 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ بچه ها خواهشا کمتر اسپم کنین که بفهمیم بالاخره کی چی دوس داره 8 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ :girl_in_dreams: یه دختر شبیه خودم :d ولی اگر هم پسر شد خوبه. 8 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ با اين وضع اقتصادي / زن رو هم بي خيال ميشيم چه برسه بچه اما اگه وضع مناسب بود / تورم نبود / آدما قانع بودن / توقع كم بود من 8 تا بچه ميخواستم 4 تا دختر 4 تا پسر اولي پسر / دومي دختر بقيش هم هر جور از آب در اومد ولي آخري هم حتما دختر باشه 9 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ اينو اضافه كنم ك حاضر نيستم بچه دار بشم / چون : حاضر نيستم چندتا آدم ديگه رو بدبخت كنم آخه واسه چي؟؟؟ الكي 4 تا آدم درست كنم كه بيان توي اين دنيا بدبختي بكشن بعد بميرن ؟؟؟ كه چي؟؟ دنياي كه خودم دارم ناله ميكنم ازش / عادلانه نيست كه چند نفر ديگه هم به اين دنيا بيارم مگر اينكه در آينده نظر الانم عوض بشه / دليلي براي زندگي پيدا كنم 6 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ از تَه مونده های آرزوهام ـه هنوز ... واسه دخترم قصه بگم / 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ من بچه هامو درست تربیت میکنمالبته امید وارم. وای دلم نی نی خواست تو این دوره به شیوه ی تربیت ربطی نداره 9 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ من بچه هامو درست تربیت میکنمالبته امید وارم. وای دلم نی نی خواست منم یه مدتیه بدجوری دلم نی نی میخواد ولی حتی تو فامیلا هم بچه کوچولو نیست,یه خواهرزاده دارم که اونم دیگه بزرگ شده نمیذاره باهاش بازی کنیم 8 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ ولی خداوکیلی مامانم راست میگه وقتی میگم نمیتونم بچه رو تحمل کنم میگه بچه دار بشی تحمل میکنی خدا حوصله اشم بهت میده قابل توجه بعضیا از حامد پرسیدم گفت مهم جنسیت نیست هررچی خدا خواست راضیم الهی من فدای حامدو نظریاتش بشم:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ من عااااااااااااشق بچه پسر هستم. اگه اولین بچم پسر بشه دیگه بچه نمیارم ولی آقام باید دختر دوست داشته باشه 10 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ اول سالم باشن بعد هرچی خدا خواست اما دوتا بچه خوبه، اولی پسر دومی دختر 10 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ با سلام لطفا فقط در حیطه بحث پست ارسال کنید خسته شدم از بس اسپم پاک کردم در صورتی که مجدد ارسال اسپم بشه ناگزیر به بستن تاپیک میشم.. پس لطفا حول محور موضوع تاپیم جواب بدید تا دلخوری پیش نیاد و مجبور به پاک کردن پستها نشم 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ با سلام لطفا فقط در حیطه بحث پست ارسال کنید خسته شدم از بس اسپم پاک کردم در صورتی که مجدد ارسال اسپم بشه ناگزیر به بستن تاپیک میشم.. پس لطفا حول محور موضوع تاپیم جواب بدید تا دلخوری پیش نیاد و مجبور به پاک کردن پستها نشم مدیر تالار برق به اینجا چیکار داره؟ :w58: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده