afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ مواد لازم برای 6 نفر : گوشت: 400 گرم آلوی خورشتی (در صورت تمایل ) : 150 گرم به : 300 گرم روغن : 3 قاشق غذاخوری لپه : 100 گرم پیاز : متوسط 2 عدد شكر: 2 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری نمك و فلفل و دارچین : به میزان دلخواه طرز تهیه : ابتدا پیازها را خلالی كرده و سرخ میكنیم. سپس گوشت را به همراه پیاز سرخ شده كمی تفت میدهیم. لپهها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه میكنیم. در صورت تمایل میتوانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه كنید. اكنون به را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف میكنیم. به زود پخته میشود و ممكن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه میكنیم. نمك، فلفل و دارچین را هم اضافه كرده و در صورتی كه میخواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شكر را هم به آن بیفزایید. پس از چند جوش خورش حاضر است. این خورشت لذیذ را میتوانید همراه پلو میل بفرمائید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده