padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ همه انسانها از استعداد نوآوری و خلاقیت برخوردارند,بنابراین نباید آنرا فقط در انحصار مدیران فرض کرد,در واقع جلوگیری از عوامل بازدارنده ظهور خلاقیت مهمتر از وجود استعداد خلاقیت است زیرا در صورت آزادسازی ذهن از عوامل بازدارنده ظهور خلاقیت,الگوهای زنجیره ای,در مدت کوتاهی میتوان قدرت خلاقیت و بکارگیری فکرهای نو را به نحو چشمگیری افزایش داد.برخی از موانع اصلی خلاقیت عبارتند از: 1 -فقدان اعتماد به نفس 2-ترس از انتقاد و شکست 3-تمایل به همرنگی با جماعت 4-فقدان تمرکز ذهنی (مبانی سازمان و مدیریت دکتر رضائیان ص 104) 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ ما این مشکل رو توی دنیای مجازی هم باهاش روبرو هستیم. به ندرت تاپیکی تخصصی یا عمومی پیدا میکنی که حاصل تفکرات خود فرد باشه. اما چرا توی این دنیای مجازی که هیچکسی هم تورا نمیتواند ببیند؟ چرا حتی حاضر نمیشویم نقاب خلاق بودن به چهره بزنیم اگر در واقعیت خلاق نیستیم؟ آیا چون جماعت داره به سمت رخوت میره، هرکس میگه منم ول میکنم؟؟!!!!!! حیف اینهمه استعداد. 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ ما این مشکل رو توی دنیای مجازی هم باهاش روبرو هستیم. به ندرت تاپیکی تخصصی یا عمومی پیدا میکنی که حاصل تفکرات خود فرد باشه. اما چرا توی این دنیای مجازی که هیچکسی هم تورا نمیتواند ببیند؟ چرا حتی حاضر نمیشویم نقاب خلاق بودن به چهره بزنیم اگر در واقعیت خلاق نیستیم؟ آیا چون جماعت داره به سمت رخوت میره، هرکس میگه منم ول میکنم؟؟!!!!!! حیف اینهمه استعداد. حیف واقعا!!! خلاق بودن که مجازی و واقعی نداره!!! وقتی یه حرف جدید یه هجمه ای از اتهامات و ستنسور و پاک کردن داره،دیگه رغبتی نمونه..آدم میگه بزار کپی پیست کنم پاکم شد که شد!!! به نظرم برا انجمن تمایل به همرنگی با جماعت برای جلوگیری از به خطر افتادن موقعیتش عامل این رکوده!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده