رفتن به مطلب

تجارب بابا ها و مامانا

ارسال های توصیه شده

هر موقع که خودمون بخوایم فقط کافی که بخوایم...:ws37:

مشکل بزرگ نسل امروز همینه که میگه : و در نهایت این خودم هستم که تصمیم میگیرم.

این منم منم گفتن ها کار رو بجایی رسونده که اکثریت نسل امروز از اداره زندگی خودشونم عاجزند ولی به روی خودشون نمیارن.

• Like 3
لینک به دیدگاه
مشکل بزرگ نسل امروز همینه که میگه : و در نهایت این خودم هستم که تصمیم میگیرم.

این منم منم گفتن ها کار رو بجایی رسونده که اکثریت نسل امروز از اداره زندگی خودشونم عاجزند ولی به روی خودشون نمیارن.

این که نهایت هر تصمیم با خود هر ادمیه که درش شکی نیست ولی اینکه با چه دیدی تصمیم بگیره مهمه....

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام

مرسی از موضوع جالبتون

درسته که تفاوت نسلی و اینکه اونا مال اون زمانن و دغدغه هاشون یه چیزای دیگه بوده، همیشه هست اما مطمئنا از حداقل بخشی از تجاربشون میشه استفاده کرد

گفتم بخشی چون اون بخش دیگه از تجربیاتشون اصلا رو ما کارساز نبوده و در حقیقت تو این دوره اصلا به درد نخورده

بازم میام:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
این که نهایت هر تصمیم با خود هر ادمیه که درش شکی نیست ولی اینکه با چه دیدی تصمیم بگیره مهمه....

چرا شک هست. خیلی از تصمیمات افراد موفق رو بزرگتراشون براشون گرفتن.

منظورتونو از اینکه نوشتید با چه دیدی . . . . متوجه نشدم , چون توضیح ندادین که دید ها تعریفشون چیه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

مرسی از موضوع جالبتون

درسته که تفاوت نسلی و اینکه اونا مال اون زمانن و دغدغه هاشون یه چیزای دیگه بوده، همیشه هست اما مطمئنا از حداقل بخشی از تجاربشون میشه استفاده کرد

گفتم بخشی چون اون بخش دیگه از تجربیاتشون اصلا رو ما کارساز نبوده و در حقیقت تو این دوره اصلا به درد نخورده

بازم میام:icon_gol:

مرسی

لطفا وقتی بازم اومدی برامون توضیح بده که اون بخش ها تعریفشون چیه؟ کدوم بخش ها ؟ تشکر

• Like 3
لینک به دیدگاه
چرا شک هست. خیلی از تصمیمات افراد موفق رو بزرگتراشون براشون گرفتن.

منظورتونو از اینکه نوشتید با چه دیدی . . . . متوجه نشدم , چون توضیح ندادین که دید ها تعریفشون چیه.

خوب اون طرف قبول کرده که دیگری براش تصمیم بگیره پس نهایت تصمیم با خودش بوده..

منظورم از دید اینه که چه جوری به بهترین نحو از تجربه های دیگران استفاده کنیم و مطابق با شرایط و معیارهای روز وخودمون تغییرش بدیم....

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...