رفتن به مطلب

توقعات بی جا و به جاتون رو از یه فروم خوب بگید

ارسال های توصیه شده

ممنون از نظرات همه دوستان تا اونجایی که بشه جواب سوالات رو تو همین پست میدم

در مورد اینکه تالار آزاد و ادبیات بخشش جدا شه به نظرم نمیشه تبعیض قائل شد هر تالاری ارکاربر مخصوص به خودش رو داره و نمیشه اون هارو تو آخرین پستها نشون ندیم

در مورد وقایع اتفاقیه فلان سایت اینجا که بهتره چون با اون سیستم تاپیک یا هر اتفاقی که تو سایت میوفته یا پستی زده میشه ثانیه ای میره پایین و شمایی که الان اومدی نمیبینی 5 مین پیش چه اتفاقی افتاده نه این سیستم قدیمی و از مد افتادس ما از ورژن بهترش که داریم استفاده میکنیم

در مورد توجه به کاربران تازه وارد تا اونجایی که از دست مدیریت بر می آید حمایت صورت میگیره و آموزش ها تو تاپیکهای جدا زده میشه آره اگه کاربری برای اولین بار با مفهوم فرم اشنا شده باشه یکم سخته ولی اگر بخواد یکم تو سایت بمونه همه چی دستش میاد ومیتونه یه عضو خوب باشه

در مورد دسترسی به بخش اعضای طلائی هم بخه دو صورت میشه دسترسی پیدا کرد که با هزینه در حد 2 تا ادامس اربیت اشتراک یه ساله بگیری یا اینکه تاپیکهای آموزشی و دست اول قرار بدین خلاصه که آسون تر از این دیگه نمیدونم میشه یا نمیشه:w16::a030:

• Like 15
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 74
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یعنی چی وقایع اتفاقیه ؟؟؟ چه فرقی داره؟؟؟

مثل آخرین ارسالهای ماست اما رئیس میگند ورژن قدیمیه .در همون لحظه ای که متن جدید ارسال میشه یا کاربر تازه وارد میشه بدون نیاز به refresh به مانشون میده فکر کنم ورژن فدیم وجدید در کنار هم کامل ترن اما نمیدونم امکانش هست یا نه!

• Like 3
لینک به دیدگاه
حرف حسابه:a030::icon_gol:

من درخواست تالار مجزا رو با دسترسی مدیریتی اون تالارو براتون میدم در صورت فعالیت شما عنوان مدیر تالار به شما داده میشه .اما به شرطی که فعال باشید :a030:

خوشحالم كه به اين نتيجه رسيدين.

من همه سعيمو ميكنم.:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
عمو ارشد اجازه؟ ما که تو این فروم فعالیت نمیکنیم میتونیم نظر بدیم؟:whistle:

پست اولو نگاه کن: :ws3:

چه اونایی که با من قهرن چه دوستن چه میخوان سر به تن من نباشه چه باشه چه کلا باهمه قهرن چه کاربر قدیمی چه کاربر همین الان عضو شده جدیدی

فرقی نداره تعارفات رو کنار بزارین و همینجا بگین که چه چیز اینجا مشکل داره

:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام

اون موقع که تو نواندیشان فعالیت می کردم بزرگترین مشکل سایت این بود که کاربرای عرزشی نسبت به کاربرای ارزشی دارای جایگاه بهتری بودند و مورد اهمیت قرار می گرفتند

یه مشکل دیگه ای هم که هست اینه که سایت نواندیشان با وجود این همه کاربر و همین همه سابقه که فکر کنم 4 ساله باشه نتونسته بازدید کننده فراوانی را جذب کنه

البته من اینو در تعداد بازدیدکنندگان تالارهای علمی عرض کردم و با سایت های دیگه که مقایسه کردم خیلی ضعیف عمل شده است البته من نواندیشان را با فرومی مقایسه کردم که فقط دو ساله فعالیت می کنه و تعداد کاربران آنلاین اون سایت کمتر از نواندیشان است برای مثال تالار مکانیک نواندیشان در این لحظه که این پست را می نویسم 7 نفر بازدید کننده داره ولی اون سایت 14 نفر بازدید کننده دارد.البته بازده زمانی هم در این امر دخیل است ولی به عنوان یک مشکل اساسی عرض کردم که فکر نکنم تا حالا مدیران سایت به نکته توجه کرده باشند.

همین بود دیگه گفتیم خدمت آتروس جان عرضش کنیم که همگی موفق باشیم:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام

اون موقع که تو نواندیشان فعالیت می کردم بزرگترین مشکل سایت این بود که کاربرای عرزشی نسبت به کاربرای ارزشی دارای جایگاه بهتری بودند و مورد اهمیت قرار می گرفتند

یه مشکل دیگه ای هم که هست اینه که سایت نواندیشان با وجود این همه کاربر و همین همه سابقه که فکر کنم 4 ساله باشه نتونسته بازدید کننده فراوانی را جذب کنه

البته من اینو در تعداد بازدیدکنندگان تالارهای علمی عرض کردم و با سایت های دیگه که مقایسه کردم خیلی ضعیف عمل شده است البته من نواندیشان را با فرومی مقایسه کردم که فقط دو ساله فعالیت می کنه و تعداد کاربران آنلاین اون سایت کمتر از نواندیشان است برای مثال تالار مکانیک نواندیشان در این لحظه که این پست را می نویسم 7 نفر بازدید کننده داره ولی اون سایت 14 نفر بازدید کننده دارد.البته بازده زمانی هم در این امر دخیل است ولی به عنوان یک مشکل اساسی عرض کردم که فکر نکنم تا حالا مدیران سایت به نکته توجه کرده باشند.

قربون داداش :icon_gol:

چرا اتفاقا بیشتر بحث ما سر همین بازدید کنندها توی تالارهای تخصصی می باشد

یه دو سه تا نکته اشاره میکنم بعد ازش نتیجه میگیریم

1 . یکسری از سایتها یا بهتر بگم همون فروم ها به دلیل سابقه بیشتر از ما دارای کاربران بیشتر و بازدید کننده بیشتر تو سرچها و گوگل هستند حالا ممکنه اونجا اصلا مدیریتی به اون صورت نداشته باشه چون جزو اولین فروم ها بوده همواره تو سرچها بالا میاد

2. یه سری فروم ها هستن که تقریبا با ما همسن هستند این فروم هایی هم که شاید انگشت شمار یا دونه ای باشن که مثل ما یا بالاتر از ما باشند قطعا دارن از نامشون بهتر استفاده میکنند چون نام نواندیشان کمتر تو سرچها توسط کاربران سرچ میشه که اینم باید به مرور جا بیوفته

3.ما یه سری ارور شدید داشتیم تو یه برهه زمانی که هنوزم در صد قابل توجهیش مونده و در حال پاک شدنه این ارور ها صفحات مارو تو گوگل نمیشناسه که باعث میشه مطالب نواندیشان تو صفحه های اول سرچ نشه

تو این 3 مورد مورد آخر از مهمترین دلایل کم شدن بازدید کننده های تالارهای تخصصی بوده

امـــا ما نواندیشان رو با برترین ها مقایسه کردیم و نباید غافل از این باشیم که نو اندیشان خود جزو برترین هاست که با روند بهبود ارورها و تلاش کاربران و مدیرانش روز به روز به جایگاه مورد نظرش داره نزدیک میشه و به امید خدا تا آهر امسال تحولات عظیمی توی این فروم شاهد هستیم که نمونش توی ایران بینظریه که یه کاربر رو از هر نیازی به سایته های دیگر بی نیاز میکند

در کل ممنونم از همه دوستانی که با نظرات خوبشون در گرما و سرما کنار ما بودن:w16::a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام

به غیر از تالار مکانیک مهندسان که به خاطر بچه هایی قدیمی پر و بال گرفته و الان بسیار نامنظم هست، من تالار مکانیکی رو نه در هیچ فروم و نه در هیچ سایتی به پرباری اینجا ندیدم.

ممکنه یک لحظه 7 نفر بوده و همین لحظه جایی 14 نفر، اما بارها توی مکانیک بالای 40 نفر میهمان دیدم که داشتن بازدید میکردند. :ws38:

در حال حاضر هم منظم ترین و پربار ترین مطالب رو مکانیکش داره، هر فرومی هست نام ببرین تا با دلیل ثابت کنم چرا عقب هست، در مورد جذب بازدید کننده یک کم ضعیف بوده، که رنک گوگل بالا بیاد درست میشه.

اما شاید یک مشکل بزرگش اینجا این بود که خیلی ها از جمله خود من، نتونستیم مسائل شخصی رو از مسائل انجمنی جدا کنیم، که اگر اینطوری نمیشد وضعیت خیلی بهتر بود و کم کم هم امیدوارم با نهادینه شدن این باور مشکلات گذشته حل بشه.... الان به alexa هم نگاه بندازین از خیلی سایت های مشهور دیگر بالاتر هست.

• Like 5
لینک به دیدگاه

یه چیزه دیگه:

خیلیا که میان اینجا میگن این یک فروم عمومی هستش و اونو به عنوان یک فروم تخصصی نمی شناسن و ترجیح می دن تو فروم هایی که فقط راجع به برق یا فقط راجع به مکانیک هست فعالیت کنن.

دو تا سوال:

1. ما اعضا که تاپیک میزاریم چه کار کنیم که مطالب تو گوگل راحت تر پیدا بشن؟؟؟یعنی انتخاب کلمات عنوان و این جور چیزا تاثیر داره؟؟؟

2.این آمار اعضای جدید واقعیه؟؟؟؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
یه چیزه دیگه:

خیلیا که میان اینجا میگن این یک فروم عمومی هستش و اونو به عنوان یک فروم تخصصی نمی شناسن و ترجیح می دن تو فروم هایی که فقط راجع به برق یا فقط راجع به مکانیک هست فعالیت کنن.

دو تا سوال:

1. ما اعضا که تاپیک میزاریم چه کار کنیم که مطالب تو گوگل راحت تر پیدا بشن؟؟؟یعنی انتخاب کلمات عنوان و این جور چیزا تاثیر داره؟؟؟

یکی از مهمترین چیزهایی که باعث میشه، جستجو در گوگل در صدر باشه، یک تاپیک پرمحتوا و جامع از خودتون هست، طوری که نمونه اش در همه جا هست ولی چون جامع نیست بازدید کننده کم داره.

مثلا شما الان در گوگل بنویس تحلیل تجربی تنش، اولین جستجوی گوگل از انجمن نواندیشان میاد، چرا؟

چون اونزمان خودم سعی میکردم مطالب رو کوپی نکنم، تا میتونم بهش جامعیت بدم، tag های مناسب ایجاد کنم و....، تاپیک های مشابهش هم هست.

اگر سعی کنین یک عنوان مهم و کلی در رشته خودتون رو پر بار کنید و از اصطلاحات عامیانه و تخصصی استفاده کنید، مطمئن باشید رنک گوگل بسیار بالاتر هم خواهد رفت. :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من انتظار دارم مثل جاهای دیگه سریع load بشه و یک قررررررررررررررررن طول نکشه

اصلا چرا اینقدر سرعتش پایینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا زودی باز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟

یکی دو ماه پیش بهتر بودااااااااااااااااا

همین

و

با سپاس فراواااااان

• Like 5
لینک به دیدگاه
یه چیزه دیگه:

دو تا سوال:

2.این آمار اعضای جدید واقعیه؟؟؟؟

درباره موردی که عنوان کردی اینجا چه نوع فرومیه در اصل یه فروم تخصصی هست ولی به صورت عمومی در همه رشتها فعالیت داره در اصل در هر رشته ای تخصصی به حساب میاد و با توجه به نوع سلیقه کاربر و بازدید کنندگان و رشته تو تمام زمینه ها فعالیت داره بازم این بستگی به سلیق افراد داره که از چه نوع تالاری رو میخواد

جواب سوال اولت:

داش اسی به خوبی داد:a030:چند موردم من اضافه میکنم که اولا بالا اومدن تو سرچهای گوگل و موتور های جستجو یه علم شده و روشهای مختلفی هست ولی

عموم اونها بازم به عنوان و محتوی مطلبت داره دوم تو چه سایتهایی قرارش میدی تگ هایی که براش میزاری مهمه

سعی کنید تا از متن به جای تصاویر برای نمایش نام های مهم ، محتوا و لینک ها استفاده نمائید.

کپی از سایت های دیگه نزارید و سعی کنید عکس هایی هم که میزاری از خودت باشه و دست اول

در مورد سوال دوم هم که آمار واقعی دیگه شما اگر همین الان با نام کاربری جدید عضو بشی میبینی که اسمت میوفته :ws38:دقیق منظورت رو از واقعی نفهمیدم

• Like 5
لینک به دیدگاه
من انتظار دارم مثل جاهای دیگه سریع load بشه و یک قررررررررررررررررن طول نکشه

اصلا چرا اینقدر سرعتش پایینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا زودی باز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟

یکی دو ماه پیش بهتر بودااااااااااااااااا

همین

و

با سپاس فراواااااان

:ws38: خب باید ببینی چه عواملی تو کامپیوتر خودتون عوض شده سرعت نت ،مرورگرتون،صفحه هایی که در کنار این سایت باز میکنی؟یا شاید هم ارورهایی که ویندوزتون داره ممکنه باعث این مورد شده

در کل از چند ماه پیش سایت هیچ تغییری نکرده که بحواد رو سرعت تاثیر داشته باشه ما کاربر داریم با مودم خانگی داره پست میزاره:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 6
لینک به دیدگاه

گفته بودم باز هم به این تاپیک سر می زنم...الوعده وفا:icon_redface:

نکته ی سوم:

عنصر دیگه که گه گاهی باعث تنش در جامعه ی مجازی مون می شه...وجود عدم سلایق هست...که به صورت اعتراض گاهی در تاپیک های مدیریتی تالار ها سر باز می کنه...

اونچه من همیشه به اون فکر می کنم این هست که مسائلی که در تاپیک هایی مدیریتی عنوان می شه باید تا اونجا باشه که: مرز مشترک باشه بین سایر کاربرها....وگرنه اگه شخصی هست و دارین نقد صریح می کنین به عملکرد نیازی نیست اونجا بگین...باید خصوصی گفته شه....و در صورت عدم رسیدگی به مقام بالاتر گفته شه....

می دونین که چه درست چه نادرست...به صورت مخفی یا آشکارا این نوع تاپیک ها بازدید کننده های زیادی دارن...:icon_redface:

و دغدغه اشون گاهی اطلاع از نوعی اشکال هست که کاربر دیگه مطرح کرده و اونا هم باهاش مواجه شدن و می خوان ببینن مدیر چه جواب رو داشته که اونا سوال تکراری نکنن...و یک عده هم برای رفع کنجکاوی سر می زنن و بالصطلاح عامیانه ببینن چه خبر هست!:icon_redface:

مشکل ما در این مواقع همین چشم هایی هست که میان بینن چه خبر هست....و غالبا این بخش وقتی با دیدن پست هایی که به صورت متوالی زده می شه و هیچ کدوم از دو طرف کاربر و مدیر کوتاه نمی آن تبدیل می شه به یک نمایش کاملا نادرست از یک فروم تخصصی و برداشت ها متفاوت از کسانی که دارن این مشاجره رو می بینن...

من اعتقاد دارم....که این دست مسائل تا حد ممکن باید به صورت خصوصی با مدیران در میون گذاشته بشه...و این موضوع رو برای هر تالار و یا حتی تالار مدیران ارشد هم بهش اعتقاد دارم...:icon_redface:

اشتباه هست که مدیر دغدغه ی قضاوت دیگران رو داشته باشه....که وقتی دیده می شه کاربر اومده یک پست شکایت وار نوشته و مدیر هم می خواد که پاسخ گو باشه و نه پاسخ گو اون طرف..پاسخ گوی اذهان عمومی....و نگران هست که اگر پاسخ نده این باعث قضاوت اون چشم هایی می شه که همیشه در حال دیدن هستن بشه....

من همینجا عرض می کنم...وقتی دیده می شه سوال یا مشکل کاربر کاملا شخصی است...حتی در صورت مطرح کردن در تاپیک عمومی شما لطف کن به صورت خصوصی پاسخ بده....اگر باز کاربر مجددا به کار خودش اصرار کرد....شما به عنوان مدیر باز خصوصی جواب بده....برای مدیر باید و باید اولویت حفظ آرامش انجمن مهم باشه و اینکه از تنش ها بکاهه...و خودش دامن نزنه....باید جاهایی مدیر از خودگذشتگی کنه...باید از خودش بگذره برای فروم....:icon_redface:

حتی کاربر اگه می بینه بهش ظلم می شه به صورت خصوصی مطالباتش رو درخواست کنه....که اگر نیتش خیر باشه و می خواد دردی از دردهای انجمن کم بشه این بهترین کار هست...ولی اگه فقط دغدغه ی خودش رو داره...به نظرم این گرفتن حق..باعث می شه در کنارش با خدچه دار شدن روح انجمن با این تنش ها...حق سایرین پایمال بشه...:icon_redface:

این مسائل حتی باعث فراری شدن و نگاه متفاوت به انجمن می شه...که حتی در دو سه مرتبه به من گفته شد به صورت عامیانه....

اینجا که میدون جنگه.....فروم هست که به ما معرفی کردی؟؟!!!!

با اینکه به صورت محدود اتفاقاتی در تالارهای می افته ولی آگاه هستین که گاهی برخورد اول بد باشه...برای کاربر تازه وارد و ورود کنه به اینجور تاپیک ها فک می کنه که از این تالاری که اینگونه با هم مشکل دارن حتما مطالب جالبی پیدا نمی شه و محیط خوبی نداره...در حالی که قضاوتشون اشتباه هست ولی ما این بستر بد رو برای قضاوت اونا فراهم کردیم.:icon_redface:

نکته ی چهارم:

من شاهد بودم به شخصه که کاربرهایی که تازه وارد بودن...یک مدت فعالیت کردن و دیگه محو شدن....خوب واسه این نوع کاربرها همیشه وجودشون دلایل گوناگونی داشته...بعضی ها یوزرهای دومشون هست...بعضی ها فقط اومدن یک مطلب رو دانلود کنن...بعضی ها هم واقعا اومدن و دوست دارن شرکت کنن...

همه مون تجربه داشتیم که وقتی تازه اومدی اول سردرگمیم....اگه یک راهنمای خوب پیدا بشه..شما رو راهنمایی کنه...شما علاقه مند می شین برای ادامه ی کار....و یک مدت تبِ فعالیت دارین و با گرفتن امتیازها و گرفتن مدال ها و گرفتن عنوان ها لذت حضورتون بیشتر می شه...که بعد از یک مدت این تب می خوابه....و گاهی ماه های ماه از کاربر خبری نمی شه...

گاهی این خوابیدن تب عادی هست....ولی ما می تونیم جلوی این از دست رفتن انرژی رو بگیریم.....کاربر تازه وارد...مثه یک نهال می مونه باید بهش دائم رسیدگی کرد...

نباید با رسیدن کاربر به یک عنوانی گفت..خوب این دیگه موندگاره.....نه!

باید عناصر تشویق کننده بیشتر و بیشتر بشه...باید کاربر تازه وارد رو در کارها دخیل کرد....باید بهش وظیفه داد...نه اینکه بهش فشار آورد....نه!...

نمی گم با چوب بالا سرشون باشین:icon_redface:

می گم هیچ وقت به حال خودشون رها نشن.....چون هر چقد هم بزرگ بشن....باز برای شما مدیرا بچه هستن(اون مثل معروف که بابا مامانا می گن:بچه!!!هرچقد هم که بزرگ شی واسه ما بچه اییییییی:icon_redface:)

کارگروه های تخصصی در هر تالار می تونه نقطه ی مهم در هر تالار باشه.....می تونیم در طول هفته روزهایی رو معین کنیم که همه ی کاربرها بیان و در اونجا بحث های تخصصی شکل بگیره..حتی نه....بحث های عمومی که این مشارکته و این تعامل بیشتر و بیشتر شکل بگیره و کاربر تازه وارد حس تعلق به این فروم رو پیدا کنه....

می دونم ممکنه همه شرکت نکنه یا نتونن که شرکت کنن...ولی وجوش باعث می شه که بالاخره در یکی از جلسات شرکت کنن..و این اولین جرقه برای حضور در جلسات بعد باشه....مباحث که در این نوع کارگروه ها شکل می گیره باید دارای خلاقیت باشه....تا جذب کننده باشه...و ما در این موارد به توانایی های هر یک مدیرانمون نیاز داریم....و باید خلاق باشن...

ما کاری کنیم که این حس تعلق در اون ها شکل بگیره.....وگرنه این تب زود می خوابه.....:icon_redface:

من بازم این تاپیک رو آپ می کنم:icon_gol::icon_redface:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...