رفتن به مطلب

توقعات بی جا و به جاتون رو از یه فروم خوب بگید

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 74
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یه سری از تاپیکا هستن که به معنای واقعـــــــــــــی بارِ علمی ندارن....و جالبِ که استقبال کننده هم زیاد دارن icon_pf%20(34).gif

• Like 26
لینک به دیدگاه

:ws28:

زدن یه سری از تاپیک های 30 یا سی به خاطر شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور باید مدیریت شه چون بر سایت هایی از قبیل ما نظارت های به خصوصی انجان میگیره

زدن یه سری از تاپیک های دینی به دلیل سابقه های قبلی مشاجره بین بچها مدیریت میشه

زدن تاپیک هایی از قبیل یکی پسرا اضاقه کنن یکی دخترا....به دلیل نداشتن بار علمی مدیریت میشه

توهین به هر شخص گروه با هر عنوانی مدیریت میشه مسخره کردن نیز جزو همین دسته می باشد

دقیقا میتونی محدوده کارایی که میشه انجام داد رو مشخص کنی :ws3:

• Like 17
لینک به دیدگاه
:ws28:

دقیقا میتونی محدوده کارایی که میشه انجام داد رو مشخص کنی :ws3:

خب همه اینارو با دلایل روشن براتون توضیح دادم که چرا جلوش گرفته میشه واسه هرکدومشون هم دلایلی کاملا منطقی وجود داره ما باید کاری کنیم که فرهنگ فروم رو متحول کنیم و به عنوان الگو قرار بگیریم .

اکثر کاربران این سایت همگی از قشر تحصیل کرده هستیم و جای تعجب داره با این همه ذهن فعال ما نتونیم یه محیطی فراهم کنیم که از کنار هم بودنمون حوصلمون سر نره و از وقتمون مفید استفاده کنیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 21
لینک به دیدگاه

بد نیس فرومتون بخصوص از باشگاه بوووووووووووووق که علی رغم سبقه بیشتر نسبت به اینجا ، اینجارو بیشتر میپسندم ، ولی نکته ای که هست صرفا با دید علمی به این فضاها نگاه کردن درست نیست ، چون در دنیای واقعی به اندازه کافی با مقولات جدی روبرو هستیم ، اینجا بیشتر بچه ها دنبال فضای مفرح هستن ، اگه بخواد همش به مقولات جدی پرداخته بشه دیگه طالب آنچنانی نخواهد داشت ، در مورد موارد 30یا30 منم موافقم که بحث نشه اگرم میشه به شدت باید در لفافه باشه ولی بجث های اجتماعی خیلی میتونه مفید بشه مثل نظراتی که دوستان در مورد معضلات اجتماعی میدن به نظر خیلی خوبه ، ولی فروم خوب همونه که تو پ.خ بهت گفتم آتروس جان:ws3: و یک مورد دیگه تایپیک هایی که اشاعه غم و غصه و بد بختی میکنن باید مدیریت بشه :w02:

• Like 25
لینک به دیدگاه
حالا که چی!!!

خواستی بگی ارشدی و خوشکلی و یه دونه هستی و چیو چی!

آخه این چه وضعشه که من این دو روزه هر وقت میخوام کلیک کنم روی ژاسخ به موضوع میپره میره ایندکس باشگاه!:w000:

به خاطر اون بنر مثلثی تسلیته اطراف بنر تا محدوده ای هر کلیکی میخوره میفرسته صفحه اصلی انجمن که تا پس فردا این مشکل حل میشه:banel_smiley_4:مگه فوتباله میگی باشگاه:w000:

اون که ما خوش تیپیم حرف توش نیست خوشگلی واسه خانومه مرد باید مرد باشه:w02:

راست میگه خو...بیا جواب بده!!!

اصلا چرا گفتی نخ دادن و کاموا دادن هم جز مواردی که برخورد موکونید!؟؟؟ حالا ما نخ خواستیم یکی نخ داد....اوقت شما مجازاتش کردید ما چکار کنیم نخ موخایم خو...198.gif

:banel_smiley_4:خب اگر نخ دادینو گرفتینی و همه راضی بودین که خرفی توش نیست دوشواری نداریم که مشکل اونجاست که تو خودت نخ داشته باشی هی یکی دیگه بیاد بگه نخ بدم نخ بدم میره تو مخت دیگه:w02:

• Like 8
لینک به دیدگاه

متن پست اول کلهم تو حلقم :ws28:

:ws3:

این قضیه ی حل نشدنیِ اسپم ر یه فکری به حالش کنیم بنظرم در وهله ی اول :icon_pf (34): کاربرایی رو داریم که به جرات می تونم بگم از هر 100 تا پستشون 99 تاش اسپمه ، اون یه دونه هم تبریک تولدی چیزی بوده حتما :icon_pf (34): اسم نمی برم ... اما اگه جلوی این مسائل گرفته نشه فک می کنم فروم خوشگلمون رو به فنا بره رسما !

این مواردی که میگم از همین تابستون به اینور با ورود موج جدیدی از کاربرا و خروج تعدادی از قدیمی ها بیشتر و بیشتر شد ، الان طوریه که تو بعضی از تاپیکا دیگه موضوع اصلی فراموش میشه ! دلیلش ورود یا خروج اینایی که میگم نیس ، نه این رفتن و اومدنا طبیعت هر فرومی هستش ، دلیلش عدم مدیریت این ورود و خروجاس !

من دیروز وارد یه تاپییک شدم که چند ساعت بود زده شده بود و نزدیک 30 تا پست در همون چند ساعت بخاطر اسپم بودن پاک شده بود ! خب این الان خیلی وضعیت قرمزیه که :4564:

• Like 23
لینک به دیدگاه

درود به دوستان خوبم....:icon_gol::icon_redface:

دوستانی که مسولیت دارند و زحمت....البته در کنارش فقط مزایای اونا دیده می شه و کمتر کسی هست که فکر کنه جواب گویی هزار کاربر با سلایق و علایق و توقعات مختلف می تونه چه کار سختی باشه...:icon_redface:

بعد از گفتن این واقعیت....و ارج نهادن به این تلاش...:icon_redface:

چند نکته هست که می بینم می تونه قابل توجه باشه.....

نکته ی اول:

رویکرد سایت به جذب کاربرهای جدید بسیار خوب و پسندید هست....و اینکه این کاربرها تشویق شن به حضور و از اون مهمتر فعالیت موثر....

ولی غالبا مشاهده می شه که دم دستی ترین تاپیک های هر تالار محل تجمع کاربران تازه وارد می شه.....بزارین به جای دمه دستی از واژه ی موجه تر عمومی ترین تاپیک ها استفاده کنم...:icon_redface:

وجود چنین کاربرهایی اگه با نیت و قصد همین که بیان و چنین تاپیک هایی رو آپ کنن...و در نهایت تاپیک های خوب و تخصصی که توسط سایر اعضای ثابت زده می شه زیر خرواری از تاپیک های عمومی سر دستی بمونه....نمی تونه کمکی به اعتلای سایت داشته باشه....:icon_redface:

خوب بود که مکانیزمی تعیین می شد که کاربر تالارهای تخصصی تا زمانی که تاپیک های تخصصی قابل قبولی رو ارائه نمی کردن.....دسترسی به تاپیک های عمومی یک تالار تخصصی رو نداشته باشن....

غالبا مشاهده می کنیم که به دلیل محدودیت وقت دوستانمون به سر تیتر های هر تالار مراجعه می کنن....و در نتیجه مواجه می شن با تاپیک هایی که در اون بحث های عمومی مطرح شده و بالصطلاح خودمونی دورهمی برقرار هست و محفل...محفل آشنایی هست.:icon_redface:

با تاکید بر وجود چنین تاپیک ها و همچنین چنین روش و مکانیزمی برای جذب کاربرها.....ولی اگر صافی درستی برای این سیستم تعیین نشه...کابران تازه وارد نه تنها کمکی نمی تونن باشن....بلکه خودشون به مثابه پایین آورندگان سطح علمی تالار ها می شن...:icon_redface:

نکته ی دوم:

من یک بار دیگه هم در یک بحثی خدمتتون عرض کرده بودم....باز اینجا تاکید می کنم....

باید دوستان ارشد به دوستانی که تاپیک های مولف می زنند توجه ویژه داشته باشن....تاپیک های مولف اون تاپیک هایی هستن که منبع شون می شه منبع انجمن نواندیشان و در نتیجه این دست تاپیک ها به دلیل تالیفی بودن توسط یک نفر نیاز به یک توجه ویژه هستن...چون نقل قول نیستن...و نتیجه ی تفکر یکی از اعضا هستن....

که ترجمه ای انجام داده....یا مقاله رو به صورت کتبی وارد تالار کرده...یا تاپیکی رو شروع کرده و شروع به آموزش کرده.....:icon_redface:

این نوع تاپیک ها از یک سو باید از آفتی حفظ شن..از جمله دزدی علمی...و از سوی دیگه تشویق از سوی مدیریت تا مولف انگیزه ی زدن تاپیک های متعدد دیگه رو داشته باشه...و یا حداقل دیده شدن تاپیکش...که در بیشتر مواقع دیده شده که در زیر خرواری از تاپیک های عمومی تالارهای تخصصی یا یک تاپیک نقل قولی پنهان می شه...

و من تایید می کنم که باید تاپیک های نقل قولی برای غنی شدن هر چی بیشتر بانک اطلاعاتی انجمن باشه......ولی...باید و باید و باید تاپیک های تالیفی در ارجحیت باشند اگر دنبال جذب نیروهای متخصص و شناخته شدن به عنوان یک مرجع با کارایی علمی را داشته باشین که نشون داده شده که چنین دغدغه ای وجود داره....

البته می تونم از همین الان یکی از پاسخ هاتون رو در قالب تالاراعضای طلایی داشته باشم.....ولی آیا اون قسمت دارای بازدیدکننده های خاص نیست...و متاسفانه همه به اون دسترسی ندارن...و مطمئنا فقط و فقط افراد خاص می تونن وارد اون بشن....و این مخصوصا برای تاپیک های که در طول زمان استمرار دارن....یک نقطه ی ضعف محسوب می شه.....

نکات دیگه ای هم دارم...که به دلیل کثرت مطالب در آینده در همین تاپیک خدمتتون عرض می کنم....

آرامش پیشکش لحظه هاتون:icon_gol::icon_redface:

• Like 29
لینک به دیدگاه

جانِ من دقت کردی، تو همین تاپیک 4 تا پست پاک کردی تو الان :icon_pf (34):

سام هم به موضوع خیلی خوبی اشاره کرد ، تاپیکایی که منبعشون بچه های خود نواندیشانه باید بیشتر از اینا بهشون ارزش بدیم .

کاری که محمد کرده خوبه البته ، توی این تاپیک :

بهترین تاپیک های آموزشی اعضای انجمن

اما خب بازم جای کار داره . :w16:

• Like 12
لینک به دیدگاه

دوستان اینجا یه سایت دوست یابی نیست که 3 پیج میشید اگر کسی از شما خوشش میاد بهتون میگه

خواهشا به خصوص از پسران انجمن درخواست دارم که اینجا رو با سایت های دوست یابی اشتباه نگیرن در صورت مشاهده دادن تلقن موبایل همراه خونه محل کار نخ دادن پا دادن کاموا دادن شعر دادن عکس دادن ایمیل دادن یاهو دادن فیسبوک داری نداری میخوام بیام خواستگاری همه اینا، یا هرکدومه اینا تک تک بخواد اتفاق بیوفته و باعث کلافه شدن بقیه شه برخورد انجام میگیره این یه اخطار جدی بود ما اینجا که بوق نیستیم w000.gif

1-الان اینی که گفتی ، جدی بود؟

مثلا چطوری میخاید کنترل کنید؟پ.خ ها رو میخاید بخونید؟؟!!!!!

وقت مفید مدیریت ، صرف فعالیت علمی بشه بهتره...تا کنترل این موارد!

خوب نبود...

2-فعالیت علمی مجازی یه حالتش کپی پست کردن تمام مقالات و مطالب و جزوات و ... ای که تو هر سایت و وبلاگ و فروم دیگه است ، هست ، که بخش اعظم فعالیتای ظاهرا علمی انجمن همینا هستن.

نوع دیگه تاپیکایی هستن که خود بچه ها توش درباره ی مسائل علمی بحث میکنن و سوال و جواب و هر گفت گوی علمی میکنن، مقاله مینویسن ، رفع اشکال میکن زبان یاد میگیرن ،شیت بندی میکنن، لوگو و..طراحی میکنن، مسابقه های عکس و ....، که (به نظر من) اگه ما این نوع فعالیت علمی رو تو انجمن زیاد کنیم ، به نفع ما کاربر ها خواهد بود ( که اینهمه وقتمون ر ودر روز در انجمن صرف میکنیم) .

منظورم فعالیت علمی پویا و با مشارکت کاربر ها هست.

بهترین اتفاقی که تو این فروم میتونه بیفته همینه!

چند مثال:

[h=3]این چکیده را اصلاح کنید(موضوع حاشیه نشینی)[/h]http://www.noandishaan.com/forums/forum1367.html

[h=3]کافه دیزاین قدیم

• Like 15
لینک به دیدگاه

من یه توقع بی جا دارم.میشه سایت یه طوری طراحی بشه وقتی حوصله نداریم بزنیم خرابش کنیم بعد کل اعضا بیان تا سایتو درستش کنن مام یکم حال کنیم:ws3::hanghead:

یه توقع با جا هم دارم که نمیگم چون اگه بگم :vahidrk:اینجوری میشم

• Like 10
لینک به دیدگاه

با سلام...

خودت در پست اول به مطالب خوبی اشاره کردی...با زبان طنز گفتی ولی همه مشکلاتی که خودمون هم زمانی درگیرش بودیم(مخصوصا در ابتدای عضویت)

و کم کم با شناختی که دوستان از همدیگه پیدا میکنن این مشکلات حل میشه...

ولی واسه حفظ کاربرای جدید و افزایش بار علمی انجمن،هدف ما باید این باشه که همه این مشکلات رو خودمون حل کنیم...:w16:

و توقع به جای من از همه کاربران و خودم:سعی کنیم در تاپیک هایی که به نحوی با رشته مون در ارتباط مشارکت کنیم که هم معلومات خودمون بالا بره و هم اعضای جدید سر شوق بیان(خودم متاسفانه مدتی فعالیتم زیر صفر شده:icon_pf (34):)

و اما در قسمت پاسخوگی به سوالات تخصصی که معمولا در همه تالار ها هست...گاهی پیش میاد یه بنده خدایی سوالی رو مطرح کرده و کسی پاسخگو نیس..یه دلیلش ممکن این باشه که واقعا کسی از پاسخی که میخواد بده مطمئن نیس و بیان نمیکنه.

ولی بنطرتون بهتر نیس هر کی هر چی میدونه بگه تا با جمع بندی اونا به اصل مطلب برسیم؟(خود من سوالایی رو که تو این بخش مطرح و جواب داده میشه رو طوری ازبر میشم که انگار دارم روی همون مطلب عملی کار میکنم..پس میتونه مفید باشه)

و در نهایت لطفا تعداد اسپم ها رو به حداقل برسونیم ، بابا اگه میخوای با دوستت حرف برنی برو تو پروفش:4564:

• Like 15
لینک به دیدگاه
متن پست اول کلهم تو حلقم :ws28:

:ws3:

این قضیه ی حل نشدنیِ اسپم ر یه فکری به حالش کنیم بنظرم در وهله ی اول :icon_pf (34): کاربرایی رو داریم که به جرات می تونم بگم از هر 100 تا پستشون 99 تاش اسپمه ، اون یه دونه هم تبریک تولدی چیزی بوده حتما :icon_pf (34): اسم نمی برم ... اما اگه جلوی این مسائل گرفته نشه فک می کنم فروم خوشگلمون رو به فنا بره رسما !

این مواردی که میگم از همین تابستون به اینور با ورود موج جدیدی از کاربرا و خروج تعدادی از قدیمی ها بیشتر و بیشتر شد ، الان طوریه که تو بعضی از تاپیکا دیگه موضوع اصلی فراموش میشه ! دلیلش ورود یا خروج اینایی که میگم نیس ، نه این رفتن و اومدنا طبیعت هر فرومی هستش ، دلیلش عدم مدیریت این ورود و خروجاس !

من دیروز وارد یه تاپییک شدم که چند ساعت بود زده شده بود و نزدیک 30 تا پست در همون چند ساعت بخاطر اسپم بودن پاک شده بود ! خب این الان خیلی وضعیت قرمزیه که :4564:

درمورد پستهای اسپم بعضی مواقع به دلیل ناگاهی اط موضوعی اتفاق میوفته که مجبور به حذف مطلبی از تاپیک میشه مثل همین تاپیک که ناخواسته بوده

اما در مورد تاپیکهای تخصصی من آنچنان اسپمی ندیدم در بعضی از تالارهای تخصصی به نظرم بعضی از تاپیک ها باید اسپم توش صورت بیگیره تا تاپیک بیاد بالا توسط اعضا مورد توجه قرار بگیره

یکی از مواردی که در تاپیک هایی که اسپم صورت میگیره مدیریت و کمک سایر اعضای قدیمی تره بدین ترتیب که استارتر با هدایت موضوع نزاره تاپیک از اسپم پر شه و در صورت نبود خودش دوستان قدیمی تر باید وظیفه هدایت تاپیک رو بر عهده بگیرن

مورد دیگه که اشاره کردی همون آموزش می باشه

برای کاربری که برای بار اول میاد

مفاهیم

تاپیک-پست-اسپم نا مفهمومه و هرچقدر هم بگیم اسپم نکنید طرف خب نمیدونه چی میگیم ما اصلا که به نظر من هدایت کاربرها هم باید توسط کاربران قدیمی انجام بشه و کاربر تازه وارد رو ساپورت کنیم

چند نفر ما به افراد تازه وارد خوش آمد میگیم؟؟؟

باید خمایت اول انجام بشه آموزش درست و اطلاع رسانی به موقعه صورت بگیره بعد توقع داشته باشیم که اون کاربر به انجمن کمک کنه:w16:

• Like 11
لینک به دیدگاه

درود

من اول همه حجم زیاد اسپما میاد تو ذهنم ... کاربرایی داریم با 84735485676 پست و 934183859437586 امتیاز که همه پست و امتیازش از اسپمه

نمیدونم یا همین راه حلی که سام گفت که ینی تا وقتی تعداد پستای تخصصی قابل قبول به یه حدی نرسیده دسترسی به تاپیکای اسپمی نباشه ... یا اینکه اینجور تاپیکا یه جایی برن که به تعداد پست و امتیاز اضافه نشه(مخاطباش کم میشه باور کن :whistle:)

تو اکثر تالارا که به قول فافا از تابستون به بعد حجم اسپم زیاد شده ... اما مثلا میای گفتگوی آزاد یه تاپیک با ی تیتر خوب و استارت خوب میبینی بعد میبینی 10 صفحه هم رفته جلو کلی ذوق مرگ میشینی پستارو بخونی بعد یهو میبینی از پست شماره 4 تا اون آخری شده اسپم و حال و احوال و ....

بعدم بعضی از کاربرا حوصله گشتن ندارن:ws3:... تاپیکایی میزنن که خو اگه بگردن هست و فقط باید ادامش بدن...مدیرای خوبمونم اکثرا سعی میکنن تو ذوق نزنن

این امتیازام یه جوری هدفمند بشه خیلی خوب میشه

تاپیکای علمی خوبی داره انجمن اما تاپیکای ابتکاری خوده اعضا کم داره ... اینجور تاپیکا جذب کاربرش بیشتره چون کلا با مشارکت کاربرا میره جلو ،کلی بحث میشه ، مطالب خوبی میشه از این تاپیکا یاد گرفت

فعلا همینا :ws3:

• Like 15
لینک به دیدگاه
1-الان اینی که گفتی ، جدی بود؟

مثلا چطوری میخاید کنترل کنید؟پ.خ ها رو میخاید بخونید؟؟!!!!!

وقت مفید مدیریت ، صرف فعالیت علمی بشه بهتره...تا کنترل این موارد!

خوب نبود...

2-فعالیت علمی مجازی یه حالتش کپی پست کردن تمام مقالات و مطالب و جزوات و ... ای که تو هر سایت و وبلاگ و فروم دیگه است ، هست ، که بخش اعظم فعالیتای ظاهرا علمی انجمن همینا هستن.

نوع دیگه تاپیکایی هستن که خود بچه ها توش درباره ی مسائل علمی بحث میکنن و سوال و جواب و هر گفت گوی علمی میکنن، مقاله مینویسن ، رفع اشکال میکن زبان یاد میگیرن ،شیت بندی میکنن، لوگو و..طراحی میکنن، مسابقه های عکس و ....، که (به نظر من) اگه ما این نوع فعالیت علمی رو تو انجمن زیاد کنیم ، به نفع ما کاربر ها خواهد بود ( که اینهمه وقتمون ر ودر روز در انجمن صرف میکنیم) .

منظورم فعالیت علمی پویا و با مشارکت کاربر ها هست.

بهترین اتفاقی که تو این فروم میتونه بیفته همینه!

چند مثال:

این چکیده را اصلاح کنید(موضوع حاشیه نشینی)

http://www.noandishaan.com/forums/forum1367.html

[h=3]کافه دیزاین قدیم

نه قرار نیست پیغامی خونده شه چون اصلا این دسترسی به مدیران ارشد هم داده نشده نه مدیریت ما تنها از گزارش کردن ها صورت میگیره و تا شکایتی صورت نگیره برحوردی در این موارد انجام نمیشه شاید برای شما اتفاق نیوقتاده باشه ولی این دغدغه خیلی از کاربران سایت بوده و هست که با این افراد برخورد صورت بگیره چه خوبه که موردی نباشه تا بخواد برخوردی انجام بشه در کل حرف من از عنوان اون مطلب متوجه کردن دوستان بود که زیاد نخوان با این کاراشون بقیه افراد رو تو منگنه قرار بدن

در مورد تاپیکهای کپی پیست باید گقت که به روز بودن مطالب از اهمیت بالایی برخورداره تاپیکی که با عنوان مقاله تازه زده میشه قطغا بازدید کننده بیشتری داره تا این که یه مطلب علمی قدیمی باشه

در مورد تاپیک هایی که خود اعضا در مورد سوال و شرکت در مباحث علمی میزنن باید عاملی به عنوان تشویق باشه به نظر چه عاملی باعث تشویق میشه؟

• Like 11
لینک به دیدگاه
درمورد پستهای اسپم بعضی مواقع به دلیل ناگاهی اط موضوعی اتفاق میوفته که مجبور به حذف مطلبی از تاپیک میشه مثل همین تاپیک که ناخواسته بوده

اما در مورد تاپیکهای تخصصی من آنچنان اسپمی ندیدم در بعضی از تالارهای تخصصی به نظرم بعضی از تاپیک ها باید اسپم توش صورت بیگیره تا تاپیک بیاد بالا توسط اعضا مورد توجه قرار بگیره

یکی از مواردی که در تاپیک هایی که اسپم صورت میگیره مدیریت و کمک سایر اعضای قدیمی تره بدین ترتیب که استارتر با هدایت موضوع نزاره تاپیک از اسپم پر شه و در صورت نبود خودش دوستان قدیمی تر باید وظیفه هدایت تاپیک رو بر عهده بگیرن

مورد دیگه که اشاره کردی همون آموزش می باشه

برای کاربری که برای بار اول میاد

مفاهیم

تاپیک-پست-اسپم نا مفهمومه و هرچقدر هم بگیم اسپم نکنید طرف خب نمیدونه چی میگیم ما اصلا که به نظر من هدایت کاربرها هم باید توسط کاربران قدیمی انجام بشه و کاربر تازه وارد رو ساپورت کنیم

چند نفر ما به افراد تازه وارد خوش آمد میگیم؟؟؟

باید خمایت اول انجام بشه آموزش درست و اطلاع رسانی به موقعه صورت بگیره بعد توقع داشته باشیم که اون کاربر به انجمن کمک کنه:w16:

ببین در مورد اینی که میگی از کاربرای تازه وارد حمایت نمیشه و اینا قبول دارم کاملا ، من خودم اصلا با این حالت اکیپی و فرقه ای که تو انجمن وجود داره و کاربرای قدیمی کاربرای تازه وارد رو به جمعشون راه نمیدن یا این اتفاق بعد از هلاک شدن کاربر تازه وارد اتفاق میوفته و گاهی حتی در تشکر کردن ها هم دیده میشه ( :icon_pf (34): ) موافق نیستم .

ما ها هممون یه روزی تازه وارد بودیم و مسلما اگه برخورد مناسب و گرمی باهامون نمیشد زده می شدیم .

اون بحث اطلاع رسانی و آموزش رو هم قبول دارم که اکثرن توی روابط بین کاربرای قدیمی و جدید دیده نمیشه ...

اما خب یه مسئله ای هم که هست ، اینه که طرف حتما نباید معنی واژه ی اسپم رو بدونه که ! باید بعد از مدتی عضویت توی یه فرومی که مشخصه بار علمی داره و از این فروم خز ها نیس، متوجه بشه اسپم یعنی چی ! اصلا این کلمه رو بیخیال ! چون اسپم واقعا تعریف مشخص و مرز بندی شده ای نداره ! آدم خودش وقتی وارد یه تاپیکی میشه ، باید متوجه باشه که موضوع تاپیک چیه و هرچیزی که بخواد تاپیک و موضوعش رو از بحث اصلی خارج کنه، میشه اسپم !

اینکه طرف چقدر این قضیه رو متوجه بشه و چقدر بهش اهمیت بده بنظر من برمی گرده به چند تا مورد : هدفش از عضویت تو سایت و میزان مسئولیت پذیری ش به عنوان عضوی از این سایت !

من نمی دونم چرا این انتظار رو از کاربرا نداریم ! درسته اینجا مجازیه و مثل دنیای واقعی مسئولیت پذیری معنا نداره ، اما این کلمه اینجا هم تعاریف خودش رو داره بالاخره ! و در ضمن ، فقط مدیرا نیستن که بایدمسئولیت پذیر باشن ! درسته این انتظار از فردی که مدیره بیشتره اما به این معنی نیس که از بقیه کاربرا همچین انتظاری نباید داشت !

هرچند که در رابطه با این مسئله ی اسپم ، می شناسم مدیرایی رو که خودشون با رفتاری که نشون میدن و اسپم های واقعا زیادی که در انواع و اقسام تاپیکا انجام میدن، الگو شدن واسه سایر کاربرا ! و من یکی دیگه واقعا زبونم کوتاه شده ، نمی تونم به کابری بگم اسپم نکن ، چون وقتی گفتم ، طرف برگشته نمونه عینیِ چند تا از مدیران رو برام آورده ! قبول دارم که اشتباه یه مدیر توجیه یا ضمانتی واسه اشتباه بقیه نیست، اما در هر صورت دید عامه اینطوریه !:hanghead:

در مورد تاپیکایی که میگی وقتی استارتر نیس، می تونه دست چند نفر باشه واسه آپ شدن و اینا ، ... این آپ شدنه لزوما باید از طریق اسپم شدن صورت بگیره آیا؟ :banel_smiley_4:

• Like 8
لینک به دیدگاه

در مورد اسپم ها که دوستان حساسیت نشون میدن تجربه بهم ثابت کرده که گاهی وقتا لازمه ، البته من خودم تجربه داشتم در یکی از سایت های آموزشی که یک سال تمام مدیریت کردم و حتی به تعداد انگشتان دست هم اسپم نداره ولی کاملا تخصصی بوده و فقط افراد خاصی رو شامل می شده ، ولی در این انجمن با این تعداد کاربر و حجم مطالب مجموعه عظیمی از سلایق گرد هم اومدن ، من خودم چندین تایپیک آموزشی و علمی گذاشتم که استقبال نشده تا زمانی که توش اسپم شده و به بهانه اسپم اصل مطلب هم مورد استفاده قرار گرفته ، بنابر این زیاد نباید حساس بود رو این مسائل ، کسایی هم که بخوان استفاده علمی بکنن مطمئنا میکنن و به اسپم کردن یا نکردن بقیه ربطی نداره ، اگه خیلی حساسیت هم باشه میشه یه چت روم راه اندازی کرد که از حجم اسپم ها کم کنه ، و نکته دیگه اگر مدیران به مباحث تالیفی ارزش بیشتری بدن به طور خودکار افراد دیگه هم تشویق میشن به این سمت ، در هر حال از برخورد قهری به شدت باید اجتناب کرد حداقل آنچه در عالم واقعیت در مورد فرهنگ سازی ادعا میکنیم و همیشه از برخورد های قهری انتقاد کردیم اینجا پیاده کنیم و با تشویق و فرهنگ سازی سوق بدیم به سمت کار علمی ، مسلما با حذف کردن این معضل حل نمیشه در این شکی نیست.

• Like 12
لینک به دیدگاه
ببین در مورد اینی که میگی از کاربرای تازه وارد حمایت نمیشه و اینا قبول دارم کاملا ، من خودم اصلا با این حالت اکیپی و فرقه ای که تو انجمن وجود داره و کاربرای قدیمی کاربرای تازه وارد رو به جمعشون راه نمیدن یا این اتفاق بعد از هلاک شدن کاربر تازه وارد اتفاق میوفته و گاهی حتی در تشکر کردن ها هم دیده میشه ( :icon_pf (34): ) موافق نیستم .

ما ها هممون یه روزی تازه وارد بودیم و مسلما اگه برخورد مناسب و گرمی باهامون نمیشد زده می شدیم .

اون بحث اطلاع رسانی و آموزش رو هم قبول دارم که اکثرن توی روابط بین کاربرای قدیمی و جدید دیده نمیشه ...

اما خب یه مسئله ای هم که هست ، اینه که طرف حتما نباید معنی واژه ی اسپم رو بدونه که ! باید بعد از مدتی عضویت توی یه فرومی که مشخصه بار علمی داره و از این فروم خز ها نیس، متوجه بشه اسپم یعنی چی ! اصلا این کلمه رو بیخیال ! چون اسپم واقعا تعریف مشخص و مرز بندی شده ای نداره ! آدم خودش وقتی وارد یه تاپیکی میشه ، باید متوجه باشه که موضوع تاپیک چیه و هرچیزی که بخواد تاپیک و موضوعش رو از بحث اصلی خارج کنه، میشه اسپم !

اینکه طرف چقدر این قضیه رو متوجه بشه و چقدر بهش اهمیت بده بنظر من برمی گرده به چند تا مورد : هدفش از عضویت تو سایت و میزان مسئولیت پذیری ش به عنوان عضوی از این سایت !

من نمی دونم چرا این انتظار رو از کاربرا نداریم ! درسته اینجا مجازیه و مثل دنیای واقعی مسئولیت پذیری معنا نداره ، اما این کلمه اینجا هم تعاریف خودش رو داره بالاخره ! و در ضمن ، فقط مدیرا نیستن که بایدمسئولیت پذیر باشن ! درسته این انتظار از فردی که مدیره بیشتره اما به این معنی نیس که از بقیه کاربرا همچین انتظاری نباید داشت !

هرچند که در رابطه با این مسئله ی اسپم ، می شناسم مدیرایی رو که خودشون با رفتاری که نشون میدن و اسپم های واقعا زیادی که در انواع و اقسام تاپیکا انجام میدن، الگو شدن واسه سایر کاربرا ! و من یکی دیگه واقعا زبونم کوتاه شده ، نمی تونم به کابری بگم اسپم نکن ، چون وقتی گفتم ، طرف برگشته نمونه عینیِ چند تا از مدیران رو برام آورده ! قبول دارم که اشتباه یه مدیر توجیه یا ضمانتی واسه اشتباه بقیه نیست، اما در هر صورت دید عامه اینطوریه !:hanghead:

در مورد تاپیکایی که میگی وقتی استارتر نیس، می تونه دست چند نفر باشه واسه آپ شدن و اینا ، ... این آپ شدنه لزوما باید از طریق اسپم شدن صورت بگیره آیا؟ :banel_smiley_4:

من از دوستان گلی مثل sam arch والهه که از پست هاشون نقل قول نمیگرم معذرت میخوام چون اکثرا کامل توضیح دادن یا چیزی نبوده که بخوام تکمیل کنم یا جواب بدم ببخشید که تنها باتشکر ازشون می تونم سپاس گذاری کنم:a030::icon_gol:

با این حرف شما هم که میگی باید حس مسئولیت پذیری واسه کاربر هم ایجاد کنیم کاملا موافقم:a030:

ولی میتونی بیشتر راهنمایی کنی که چگونه به کاربر تازه وارد این آموزش داده بشه؟

در مورد مشارکت سایر اعضای قدیمی در تاپیک هایی که با اسپم آپ بشه منظر از تالارهایی هست که کاربر زیادی نداره و مجبورا چون اطاعات آنچمانی و تخصصی در مورد اون رشته وجود نداره مجبورا با اسپم اون تاپیک رو آپ کنن شما چه راهنمایی واسه این گونه تاپیک ها داری به نظرت چه گونه تالارهایی که تنها 1- یا 2- عضو ثابت داره رو میشه فعال کرد؟

• Like 8
لینک به دیدگاه
درود

من اول همه حجم زیاد اسپما میاد تو ذهنم ... کاربرایی داریم با 84735485676 پست و 934183859437586 امتیاز که همه پست و امتیازش از اسپمه

نمیدونم یا همین راه حلی که سام گفت که ینی تا وقتی تعداد پستای تخصصی قابل قبول به یه حدی نرسیده دسترسی به تاپیکای اسپمی نباشه ... یا اینکه اینجور تاپیکا یه جایی برن که به تعداد پست و امتیاز اضافه نشه(مخاطباش کم میشه باور کن :whistle:)

تو اکثر تالارا که به قول فافا از تابستون به بعد حجم اسپم زیاد شده ... اما مثلا میای گفتگوی آزاد یه تاپیک با ی تیتر خوب و استارت خوب میبینی بعد میبینی 10 صفحه هم رفته جلو کلی ذوق مرگ میشینی پستارو بخونی بعد یهو میبینی از پست شماره 4 تا اون آخری شده اسپم و حال و احوال و ....

بعدم بعضی از کاربرا حوصله گشتن ندارن:ws3:... تاپیکایی میزنن که خو اگه بگردن هست و فقط باید ادامش بدن...مدیرای خوبمونم اکثرا سعی میکنن تو ذوق نزنن

این امتیازام یه جوری هدفمند بشه خیلی خوب میشه

تاپیکای علمی خوبی داره انجمن اما تاپیکای ابتکاری خوده اعضا کم داره ... اینجور تاپیکا جذب کاربرش بیشتره چون کلا با مشارکت کاربرا میره جلو ،کلی بحث میشه ، مطالب خوبی میشه از این تاپیکا یاد گرفت

فعلا همینا :ws3:

در مورد امتیاز و حساب شدن پست نمیتونیم به طور عمومی جلوی امتیاز و شمرده نشدن پست هارو بگیریم تنها روشش همینی که تاپیکهایی که برای تشکر فقط زده میشه به تالار مقلا گفتگوی خودمونی که بیشتر جنبه داستانی و تفریحی داره فرستاده شه در غیر اینصورت کاربرانی هم هستن که تو بخشهای تالار آزاد یا تالارهای هنری و ادبی تاپیک ها و موضوعات بسیار مفیدی میزنن کاری به قدیمی بودن و جدید بودن هم ندارم

اینکه یه مدت بگذره مثلا با زدن 100 تا پست تخصصی یا کمتر بهواد بخشهای عمومی براشون باز شه به نظر زیاد جالب نباشه که به زور بخواد اینکار صورت بگیره باید سطح فرهنکی تالار به حدی برسه که طرف با دیدن استقبال نشدن از طرف بقیه بیاد به سمت تالار های تخصصی و اونجا توانایی هاش رو به رخ بکشه:a030:

در کل با بقیه نظراتت موافقم:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...