zipaton 231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ ببین دوست عزیز دقیقا الان چهارمین باریه که دارم برات توضیح میدم!!!!!در یه حالت ترسیم(که تصویرش رو توی پلان برات گذشتم و خودت هم عکسشو گذاشتی) مقدار 30 سانت کف پله لحاظ میشه اما در روشی که بیشتر معموله و اجرا میشه کلا عرض کف پله اخر با پاگرد ادغام میشه و کف پله حذف شده کتاب هم بر اساس همین روش توضیح داده(عکس و پرسپکتیو اینم برات گذاشتم) یه بار دیگه برگرد به پستی که پلانها هست با دقت نگاهش کن تا تفاوت ترسیمش رو درست متوجه بشی ببین دوست عزیز دقیقا الان چهارمین باریه که دارم برات توضیح میدم!!!!!در یه حالت ترسیم(که تصویرش رو توی پلان برات گذشتم و خودت هم عکسشو گذاشتی) مقدار 30 سانت کف پله لحاظ میشه اما در روشی که بیشتر معموله و اجرا میشه کلا عرض کف پله اخر با پاگرد ادغام میشه و کف پله حذف شده کتاب هم بر اساس همین روش توضیح داده(عکس و پرسپکتیو اینم برات گذاشتم) یه بار دیگه برگرد به پستی که پلانها هست با دقت نگاهش کن تا تفاوت ترسیمش رو درست متوجه بشی ضمن تشکر شما الان داری میگی این دو جمله زیر هر دوش درست است اگر 8 تا پله داشته باشیم 8 تا کف پله ترسیم می شود اگر 8 تا پله داشته باشیم 7 تا کف پله ترسیم می شود من میگم یکی از دو جمله بالا درست...چون در پلان پرسپکتیو و برش باید یه مفهوم استنباط بشه نه دو تا معنی طبق گفته شما در پلان جمله اول درسته در پرسپکتیو جمله دوم درسته عکس زیر همون پرسپکتیو راه پله است میشه بفرمائید اون 30 سانت کف پله اخری (خط قرمز) را بر چه اساسی میگی مربوط به کف پله آخری نیست و حذف شده و همش پاگرده؟ بنظر مجموع اندازه خط ابی و قرمز میشه عرض پاگرد که 30 سانتش مربوط به کف پله اخری است در پلان هم دقیقن همینطوری است نظر من بر این است کف پله اخری چه در پلان و چه در پرسپکتیو ترسیم میشه فقط دیده نمیشه یا معلو م نیست جواب به سوال زیر که در یکی از کتاب ها دیدم موید ترسیم همه کف پله ها در پلان است مجموع کف پله ها در پلان منهای یک کف پله .......................می شود 3 لینک به دیدگاه
zipaton 231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ این قرنیزی که تو عکسش رو گذاشتی معمولا نماد قرنیز سنگیه و بر همین اساس خطش پاک نمیشهاما برای قرنیز اجری همونطوری که مینا جون گفت خطش پاک میشه،این خط رسمش نشون دهنده تفاوت مصالح قرنیز با دیوار زیرشه و مشخصه که بر این اساس خط قرنیز اجری پاک میشه اگر دوستان یه عکس از قرنیز آجری می گذاشتن ممنون میشدم اگر بر اساس جنس مصالح بخایم عمل کنیم که باید در محل اتصال سقف و دیوار هم خط بکشیم شبیه عکس زیر: چون دیوار آجری است و سقف تیرچه بلوک و بتن است و جنس ش با دیوار که آجر است متفاوت است!؟! اگر طبق جنس مصالح بخواهیم عمل کنیم محل دیوار بیرونی و سقف بصورت زیر در میاد به نظرتون درست است؟ 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ ضمن تشکر شما الان داری میگی این دو جمله زیر هر دوش درست است اگر 8 تا پله داشته باشیم 8 تا کف پله در پلان ترسیم می شود اگر 8 تا پله داشته باشیم 7 تا کف پله در پلان ترسیم می شود من میگم یکی از دو جمله بالا درست...چون در پلان پرسپکتیو و برش باید یه مفهوم استنباط بشه نه دو تا معنی طبق گفته شما در پلان جمله اول درسته در پرسپکتیو جمله دوم درسته عکس زیر همون پرسپکتیو راه پله است میشه بفرمائید اون 30 سانت کف پله اخری (خط قرمز) را بر چه اساسی میگی مربوط به کف پله آخری نیست و حذف شده و همش پاگرده؟ بنظر مجموع اندازه خط ابی و قرمز میشه عرض پاگرد که 30 سانتش مربوط به کف پله اخری است در پلان هم دقیقن همینوری است نظر من بر این است کف پله اخری چه در پلان و په در پرسپکتیو ترسیم میشه فقط دیده نمیشه یا معلو م نیست جواب به سوال زیر که در یکی از کتاب ها دیدم موید ترسیم همه کف پله در پلان است مجموع کف پله ها در پلان منهای یک کف پله .......................می شود بله من دقیقا همین رو میگم،هر دو جمله ای که نوشتی در شرایطی میتونن درست باشن،بستگی به روش ترسیمت توی پلان داره عرض پاگرد معمولا 1.2 انتخاب میشه و کسی با 30 سانت کف پله اخری جمعش نمیکنه!عملا نیازی هم به این کار نیست! ببین دوست عزیز مهم اینجاست که تو این تعریف رو برای چی میخوای؟ اگر برای امتحان یا کنکورت دنبال جواب تست هستی حتما باید کف پله رو یکی کمتر از تعداد پله ها بنویسی! 4 لینک به دیدگاه
zipaton 231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ بله من دقیقا همین رو میگم،هر دو جمله ای که نوشتی در شرایطی میتونن درست باشن،بستگی به روش ترسیمت توی پلان دارهعرض پاگرد معمولا 1.2 انتخاب میشه و کسی با 30 سانت کف پله اخری جمعش نمیکنه!عملا نیازی هم به این کار نیست! ببین دوست عزیز مهم اینجاست که تو این تعریف رو برای چی میخوای؟ اگر برای امتحان یا کنکورت دنبال جواب تست هستی حتما باید کف پله رو یکی کمتر از تعداد پله ها بنویسی! ای کاش یه جا به من نشون میدادی که کجا اگر ما 8 تا پله داشته باشیم 7 تا کف پله ترسیم می کنیم بله .میگن عرض پاگرد 1.20 است ولی 30 سانت از این 1.20 مربوط به کف پله اخری است که تو دل خودش جا داده این تعریف را تو کتاب دیدم ذهنم را مشغول به خودش کرد و دنبال دلیل قانع کننده برای قبول این جمله می گشتم که متاسفانه کسی دلیل قانع کننده ای ارائه نکرد. تو همون کتاب نوشته مجموع کف پله ها در پلان منهای یک کف پله طول پله می شود.. یعنی اگر 8 تا پله داشته باشیم 8 تا کف پله ترسیم میشه که اگر کف پله آخری را در نظر نگیرم یا منها کنیم حاصل جمع بقیه کف پله ها(7 تا کف پله) میشه طول پله 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ ای کاش یه جا به من نشون میدادی که کجا اگر ما 8 تا پله داشته باشیم 7 تا کف پله ترسیم می کنیم بله .میگن عرض پاگرد 1.20 است ولی 30 سانت از این 1.20 مربوط به کف پله اخری است که تو دل خودش جا داده این تعریف را تو کتاب دیدم ذهنم را مشغول به خودش کرد و دنبال دلیل قانع کننده برای قبول این جمله می گشتم که متاسفانه کسی دلیل قانع کننده ای ارائه نکرد. تو همون کتاب نوشته مجموع کف پله ها در پلان منهای یک کف پله طول پله می شود.. یعنی اگر 8 تا پله داشته باشیم 8 تا کف پله ترسیم میشه که اگر کف پله آخری را در نظر نگیرم یا منها کنیم حاصل جمع بقیه کف پله ها(7 تا کف پله) میشه طول پله والا من که نتونستم منظورمو بهت بفهمونم و تو رو قانع کنم !شاید بهتر باشه با استادتون درباره اش حرف بزنی اون حتما میتونه حضورا توجیهت کنه 4 لینک به دیدگاه
zipaton 231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ اگر دوستان یه عکس از قرنیز آجری می گذاشتن ممنون میشدم اگر بر اساس جنس مصالح بخایم عمل کنیم که باید در محل اتصال سقف و دیوار هم خط بکشیم شبیه عکس زیر: چون دیوار آجری است و سقف تیرچه بلوک و بتن است و جنس ش با دیوار که آجر است متفاوت است!؟! اگر طبق جنس مصالح بخواهیم عمل کنیم محل دیوار بیرونی و سقف بصورت زیر در میاد به نظرتون درست است؟ در این مورد کسی نظری نداره؟ لینک به دیدگاه
zipaton 231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ 1)جمله زیر درسته یا غلط؟ تعداد کف پله ها در پلان از تعداد پله ها یک عدد کمتر است.یعنی اگر 12 پله داشته باشیم در پلان 11 کف پله ترسیم می شود کف پله آخری چی شد؟ چون گفته ترسیم نمیشه لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ پله گرد چطور ترسیم کنم؟ این پست رو ببینید ترسیم پله گرد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده