رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

خیلی ممنون ...لطف کردید حالا اگر خط برش راه پله را قطع نکنه و راه پله را حالت نردبانی ببینیم یعنی سنگ پیشانی یا خیز راه پله را ببینیم چطوری باید ارتفاع پله را دقیق دربیاریم؟
معمولا در برش از پله ,بسته به تعداد بازو ها یک یا دو تا برش می خورن و بقیه به صورت نما دیده میشن. ارتفاعشون فرقی نداره , فقط نحوه نمایش متفاوته که در مقیاس های بزرگ دیتایل و نازک کاری هم نمایش داده میشه
  • Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اگر پاگرد رو همون پله آخر در نظر بگیرید که کف پله ی بزرگتری داره , پس لازم نیست که مساحتش رو تفکیک کنید در شکلی که شما نشون دادین پا گردتون lشکله ولی معمولا به صورت مستطیل یا مربع هستش. الان دقیقا مشکل شما بیان کتابه یا چگونگی رسم پله؟

پله آخری که با پاگرد در لفظ با هم تفاوت دارن ...کف پله آخری هم مثل بقیه کف پله هاست با همون اندازه بزرگتر نیست

در ترسیم پلان راه پله هیچ مشکلی ندارم به همین شکلی که ترسیم می کنیم یا تو کتابا هست درست است

فقط مشکل من در تعریف کتابه که نوشته 8 تا پله 7 تا کف پله رسم میشه؟

پاگرد چه مشکلی داره؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
معمولا در برش از پله ,بسته به تعداد بازو ها یک یا دو تا برش می خورن و بقیه به صورت نما دیده میشن. ارتفاعشون فرقی نداره , فقط نحوه نمایش متفاوته که در مقیاس های بزرگ دیتایل و نازک کاری هم نمایش داده میشه

منظور رسم پله بصورت زیر است

ارتفاع 17 سانت را با مقیاس یک صدم بصورت دقیق با دست و خط کش در این حالت چطوری ترسیم کنم؟

Snap 2010-11-01 at 20.06.02.png

• Like 3
لینک به دیدگاه
منظور رسم پله بصورت زیر است ارتفاع 17 سانت را با مقیاس یک صدم بصورت دقیق با دست و خط کش در این حالت چطوری ترسیم کنم؟
امکانش هست شکل واضحتری بذارین .. به نظر می اد این خودش برش از ساختمون باشه
  • Like 2
لینک به دیدگاه
امکانش هست شکل واضحتری بذارین .. به نظر می اد این خودش برش از ساختمون باشه

ارتفاع 17 سانت را با مقیاس یک صدم بصورت دقیق با دست و خط کش در این حالت چطوری ترسیم کنم؟

Snap 2010-11-01 at 23.23.10.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه
دوست من این که برشه.. شما می خوای از روی برش ، برش بزنید؟!
  • Like 2
لینک به دیدگاه
دوست من این که برشه.. شما می خوای از روی برش ، برش بزنید؟!

خیر

من میخام برش راه پله یه پلان را ترسیم کنم که برش راه پله اش بصروت عکس بالا در میاد

حالا اگر من بخام با مقیاس یک صدم و خط کش 17 سانت اندازه ارتفاع پله ها که میشه 1.7 میل ترسیم کنم جدا کردن 0.7 میل با خط کش سخته و دقیق در نمیاد خواستم ببینم مثل روش قبلی برای این حالت روش دیگری وجود داره؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
خیر من میخام برش راه پله یه پلان را ترسیم کنم که برش راه پله اش بصروت عکس بالا در میاد حالا اگر من بخام با مقیاس یک صدم و خط کش 17 سانت اندازه ارتفاع پله ها که میشه 1.7 میل ترسیم کنم جدا کردن 0.7 میل با خط کش سخته و دقیق در نمیاد خواستم ببینم مثل روش قبلی برای این حالت روش دیگری وجود داره؟
آها.. اگه درست فهمیده باشم ,می خواید از روی این دستی بکشید... روش خاصی نیاز نداره, جدا کردن 0.7 سخت نیس. .نگران نباش دقیق در میاد.. :a030:
  • Like 4
لینک به دیدگاه
خیر

من میخام برش راه پله یه پلان را ترسیم کنم که برش راه پله اش بصروت عکس بالا در میاد

حالا اگر من بخام با مقیاس یک صدم و خط کش 17 سانت اندازه ارتفاع پله ها که میشه 1.7 میل ترسیم کنم جدا کردن 0.7 میل با خط کش سخته و دقیق در نمیاد خواستم ببینم مثل روش قبلی برای این حالت روش دیگری وجود داره؟

دوست عزیز سعی کن با دست تقسیم بندی درستی در بیاری،مثلا اگر 6 تا پله است اول سطحو به دو قسمت مساوی تقسیم کن و بعدش اون دو قسمت رو به سه قسمت مساوی دیگه ،برای این حالت راه خاصی نیست که بخوایم برات بگیم:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

1.7 میلی متر را نمیشه خیلی دقیق ترسیم کرد باعث میشه باز هم خطا داشته باشیم اگر مثل روش قبلی روشی وجود داشت خیلی خوب می شد؟

...............

دوستان بالا خره چی شد :

اگر 8 تا پله داشته باشیم 8 تا کف پله در پلان ترسیم می شود

یا

اگر 8 تا پله داشته باشیم 7 تا کف پله در پلان ترسیم می شود

مشکل من فقط از بابت تعریف است و گرنه در ترسیم مشکلی وجود نداره

• Like 3
لینک به دیدگاه

شکل زیر مربوط به پرش پلان یه ساختمون است

قسمت مشخص شده برش جانپناه بام است

در محل اتصال قرنیز و دیوار جان پناه خط بین ش نباید پاک بشه چون برش خورده؟

Snap 2010-11-03 at 02.50.58.png

• Like 4
لینک به دیدگاه
1.7 میلی متر را نمیشه خیلی دقیق ترسیم کرد باعث میشه باز هم خطا داشته باشیم اگر مثل روش قبلی روشی وجود داشت خیلی خوب می شد؟

...............

دوستان بالا خره چی شد :

اگر 8 تا پله داشته باشیم 8 تا کف پله در پلان ترسیم می شود

یا

اگر 8 تا پله داشته باشیم 7 تا کف پله در پلان ترسیم می شود

مشکل من فقط از بابت تعریف است و گرنه در ترسیم مشکلی وجود نداره

7 تا کف پله ترسیم میکنیم ، کف پله ی بعدی با کف طبقه یا پاگرد یکی میشه که دیگه ترسیم نمیشه :w16:

همیشه هر چندتا پله که داشته باشیم توی پلان یکی کمنر میکشیم :a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

لطفا اگر میشه به عکس پیوستی پست شماره 4 و 10 یه نگاهی بندازید

اون 30 سانت عرض کف پله اخری را اگر ترسیم نمی کنیم پس چکارش می کنیم؟

.....

جواب این سوال چه میشه؟

مجموع کف پله ها در پلان منهای یک کف پله .......................می شود

• Like 3
لینک به دیدگاه

استاد ما میگفت بستگی به جنس مصالحش داره

اگر آجری باشه خط بینشون پاک میشه ولی اگر فلزی خط بینش باقی میمونه

• Like 4
لینک به دیدگاه
لطفا اگر میشه به عکس پیوستی پست شماره 4 و 10 یه نگاهی بندازید

اون 30 سانت عرض کف پله اخری را اگر ترسیم نمی کنیم پس چکارش می کنیم؟

.....

جواب این سوال چه میشه؟

مجموع کف پله ها در پلان منهای یک کف پله .......................می شود

اون 30 سانتی متر وجود داره ولی با کف طبقه بعدی ترکیب شده و دیگه دیده نمیشه :ws3:پس در نتیجه خط کف پله آخر رو توی پلان نمی کشیم

• Like 4
لینک به دیدگاه
استاد ما میگفت بستگی به جنس مصالحش داره

اگر آجری باشه خط بینشون پاک میشه ولی اگر فلزی خط بینش باقی میمونه

جنس در پوش (قرنیز) روی دیوار جانپناه معمولا از جنس سنگ پلاک یا درپوش بتنی و یا ورق گالوانیزه است از

جنس آجر من تا الان ندیدم ..برش یه ساختمان از همان قوانین ترسیم 3 نمای یک جسم پیروی می کنه ربطی به

جنس نداره باز البته به نظر من

زمانی که ما یه خط بین قرنیز و دیوار جانپناه ترسیم می کنیم مثل این می مونه که دیوار و قرنیز در برش در یک تراز قرارنداره ونسبت به هم حالت شکستگی یا تو رفتگی یا بیرون زدگی داره (شبیه قوانین 3 نما)در حالیکه اینطور نیست ....

اگر بخایم بر اساس جنس مصالح قضاوت کنیم و خطوط را پاک یا ترسیم کنیم باید در محل اتصال سقف و دیوار پیرامونی هم خط ترسیم کنیم چون جنس مصالح فرق داره!! در حالیکه اینطور نیست

• Like 3
لینک به دیدگاه
اون 30 سانتی متر وجود داره ولی با کف طبقه بعدی ترکیب شده و دیگه دیده نمیشه :ws3:پس در نتیجه خط کف پله آخر رو توی پلان نمی کشیم

پس قبول دارید اون 30 سانت مربوط به عرض کف پله آخر است که ترسیم شده

طبیعی وقتی عرض کف پله آخری ترسیم شده طول کف پله آخری هم در پلان نظر گرفته شده و فقط دیده نمیشه

بدلیل هم ترازی با پاگرد و گرنه ابعاد کف پله آخری در پلان منظور شده یا بحساب اومده یا ترسیم شده

حالا دوستان اگر 8 تا پله داشته باشیم باز هم میگید 7 تا کف پله ترسیم میشه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
پس قبول دارید اون 30 سانت مربوط به عرض کف پله آخر است که ترسیم شده

طبیعی وقتی عرض کف پله آخری ترسیم شده طول کف پله آخری هم در پلان نظر گرفته شده و فقط دیده نمیشه

بدلیل هم ترازی با پاگرد و گرنه ابعاد کف پله آخری در پلان منظور شده یا بحساب اومده یا ترسیم شده

حالا دوستان اگر 8 تا پله داشته باشیم باز هم میگید 7 تا کف پله ترسیم میشه؟

ببین دوست عزیز دقیقا الان چهارمین باریه که دارم برات توضیح میدم!!!!!

در یه حالت ترسیم(که تصویرش رو توی پلان برات گذشتم و خودت هم عکسشو گذاشتی) مقدار 30 سانت کف پله لحاظ میشه

اما در روشی که بیشتر معموله و اجرا میشه کلا عرض کف پله اخر با پاگرد ادغام میشه و کف پله حذف شده کتاب هم بر اساس همین روش توضیح داده(عکس و پرسپکتیو اینم برات گذاشتم)

یه بار دیگه برگرد به پستی که پلانها هست با دقت نگاهش کن تا تفاوت ترسیمش رو درست متوجه بشی:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

این قرنیزی که تو عکسش رو گذاشتی معمولا نماد قرنیز سنگیه و بر همین اساس خطش پاک نمیشه

اما برای قرنیز اجری همونطوری که مینا جون گفت خطش پاک میشه،این خط رسمش نشون دهنده تفاوت مصالح قرنیز با دیوار زیرشه و مشخصه که بر این اساس خط قرنیز اجری پاک میشه:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...