3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ بچه های برق نبودن؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عه....مثل اینکه اشتباه اومدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 میگم چرا برقیا نیستن!! اخیرا شنیدم که الکترونیکی ها هم میتونن مثل قدرتی ها پروانه طراحی بگیرن اینم منبعش یه سوال.حتما باید بعد 2 سال فارغ التحصیلی سابقه کار مناسب داشت یعنی مرتبط؟بدون سابقه نمیشه؟ 3 لینک به دیدگاه
thral 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ درود جزوات دستنویس مباخث 14 و 16 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ دستت مرسی.لب مرز ترین حالت ممکن قبول شدم دقیق 50 خودم حال کردم با این شانس امتحان امسال شهرسازی سخت بود، منم گفته بودم اگه شانس بیارم قبولم بشم 51 درصد 52 درصد قبول میشم. دیگه دقیق 50 رو فکر نمیکردم قبولیه انقدر حال نداد که این لب مرز بودنه حال داد. اووف اوووف اووووووووف یعنی قراره چه شیرینی ای بخوریم ما!!!!!!!!!!!!!! یعنی نمرت یکی بالاتر بود قبول نبودی دیگه ببین خودت شیرینی ای که باید بدی حد و حدودش چقدر می باشد! برنامه بعدیه تور نردیکه خودتو آماده کن دست کسی که این تاپیک رو بهم نشون داد درد نکنه خیلی آقااااااااااااست ... روزی کخ محمد شیرینی بده خودم پارتی بازی میکنم واست 6تا شیینی بر میدارم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ اووف اوووف اووووووووف یعنی قراره چه شیرینی ای بخوریم ما!!!!!!!!!!!!!! یعنی نمرت یکی بالاتر بود قبول نبودی دیگه ببین خودت شیرینی ای که باید بدی حد و حدودش چقدر می باشد! برنامه بعدیه تور نردیکه خودتو آماده کن دست کسی که این تاپیک رو بهم نشون داد درد نکنه خیلی آقااااااااااااست ... روزی کخ محمد شیرینی بده خودم پارتی بازی میکنم واست 6تا شیینی بر میدارم چخه بابا ما رو به اسپم وادار نکن یعنی قراره چه سماقی بمکیااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
silverydate 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ کسی میدونه امتحان بعدی کی برگزار میشه؟سالی دو بار امتحان میگیرن یا 1 بار؟ برا آمادگی فقط مباحث رو خوندین یا از منابع دیگه هم استفاده کردین؟ 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ کسی میدونه امتحان بعدی کی برگزار میشه؟سالی دو بار امتحان میگیرن یا 1 بار؟برا آمادگی فقط مباحث رو خوندین یا از منابع دیگه هم استفاده کردین؟ آزمون بعدی آخر بهمن یا اول اسفنده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده