hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ سلام به همه ی دوستان گل نواندیش خُب با توجه به فصل پاییز و زیبایی هایی که تو این فصل هست، موضوع بیستمین دوره مسابقه عکس با دوربین شخصی " پاییز " انتخاب شد. شرایط مسابقه : 1- هر نفر فقط میتونه 1 عکس رو برای شرکت در مسابقه بفرسته. 2- عکس فرستاده شده حتماً با دوربین شخصی (یا موبایل) گرفته شده باشه (عکس های اینترنتی در مسابقه شرکت داده نمیشن) و در صورت مشاهده عکس حذف و اخطار داده خواهد شد. 3-حداکثر اندازه عکس 600*800 پیکسل باشه و عکس ها رو در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت آپلود کنید و با پیام خصوصی برای من بفرستید. 4-مهلت شرکت در مسابقه : تا پایان روز چهارشنبه 8 آذر. 5-در پایان بهترین عکس ها از طریق نظرسنجی انتخاب و مدال و امتیازات داده میشه. جوایز مسابقه در صورت شرکت 5 تا 10 نفر : نفر اول 100 امتیاز + مدال نفر دوم: 75 امتیاز نفر سوم: 50 امتیاز جوایز مسابقه در صورت شرکت 10 تا 20 نفر : نفر اول: 300 امتیاز + مدال نفر دوم: 200 امتیاز نفر سوم: 150 امتیاز نفر چهارم: 100 امتیاز نفر پنجم: 50 امتیاز 24 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ 4-مهلت شرکت در مسابقه : تا پایان روز چهارشنبه 9 آذر. عکساتون رو تا روز چهارشنبه 7 آذر وقت دارین که بفرستین. این برای عکس محرم هستش 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ حالا جالبترش اینکه چهارشنبه 8 آذر هست 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ یادبود مسابقه قبلی رو میدین؟ مسابقه قبلی که حقم رو ندادین... ا 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ تا جمعه 10 آذر برای دوستان تمدید شد خوووبه؟؟؟ زودتر بفرستید دیگه 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ تا جمعه 10 آذر برای دوستان تمدید شد خوووبه؟؟؟ زودتر بفرستید دیگه ای بابا چرا تمدید کردی خو مدال منو بده 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ دلم خواست مدالم بهت نمیدم:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ دلم خواست مدالم بهت نمیدم:vahidrk: میدونم شوخی میکنی ما باهم دوستیم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ هی دوست دارم شرکت کنم، هی میگم انقدر عکاس تو انجمن هست که .... 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ تا جمعه 10 آذر برای دوستان تمدید شد خوووبه؟؟؟ زودتر بفرستید دیگه حمییییید من تازه جمعه میخوام برم عکس بندازم تا هفته ی دیگه تمدید کن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ میدونم شوخی میکنی ما باهم دوستیم نه خیر کاملا جدی هی دوست دارم شرکت کنم، هی میگم انقدر عکاس تو انجمن هست که .... حالا بفرست شاید قبول شد عکست!! حمیییییدمن تازه جمعه میخوام برم عکس بندازم تا هفته ی دیگه تمدید کن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ نه خیر کاملا جدی حالا بفرست شاید قبول شد عکست!! 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ حمید اگه منتظر من نشی میکشمت 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ فردا شب تاپیک نظر سنجی زده میشه 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ ای باباااا... اطلاع رسانی ضعیفه هااااا:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده