mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ زندگي يعني تقديم لبخندي زيبا و بي ريا به يك دوست..... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ زندگي يعني وقتي دلت شكست بي محابا از ته دل گريه كني... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ زندگی یعنی انتهای چشمان تو یعنی اصالت زیبایی..... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ زندگی....یعنی.....رهایییییییی� �ییییییییییی... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ زندگی یعنی یه قطره عشق ...در اوج .. 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ زندگی یعنی دستت را به من بده...... یا هردو میمانیم ...یا هر دو میرویم... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ زندگي يعني بوي خاك بارون خورده در يك صبح دل انگيز بهاري .... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ زندگی یعنی پازلی که شاید هیچگاه نتونی جورش کنی... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ زندگی یعنی کنکور یه روز هم خیلی زود نوبت ما میشه که کنکور بدیم 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ زندگی یعنی...همین حالا.........یعنی یک لبخند..... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ زندگی یعنی نوشتن عشق با بهترین رنگها در دفتر زندگی .... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ زندگی یعنی چیزهای خوشمزه زندگی یعنی بعضی وقتا قاقالی لی واسه خودت بخری 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ زندگی یعنی قدر مدت کم در کنار هم بودن رو بدونیم 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ زندگی یعنی غوطه ور در تنهایی یعنی تو با دوری از من شادی زندگی یعنی من آرزومه شادی تو می رم تا ببینم تو غوطه وری در شادی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ زنـدگـی را بـرده بودم بـا خودم * تا بشویم دست و رویش را * که خوشحالش کنم * عمق استخر وفا زنـدگـی لـج کـرده بـود * کـودکـانـه میگـریخت * مـن بـه دنبالش شـدم * حوصـله سر رفـت و ریخـت دسـتهـای زنـدگــی * پـر شــد از انـبــوه غــم * مـن نـرفـتـم ســوی او * او شکسـت در پیـچ و خــم مهــربـان شـد ایــن دلــم * سوخـت از غــمهـای او * مـن دویـدم سـوی او * دسـت مـن در دست او زنـدگــی یــک خنـده کــرد * ســر بـه زیـر و بـا وقـار * گفـت: ای عـاشـق بـرو! * مـن نـدارم با تو کـار! حـــرفهـــای زنـــدگـــی * گــرم بـــود و آشــنـا * گـفـت: مـن اهــل دلــم * حــل شـــدهام در صــفــا چشـمهـای زنــدگــی* خیـره بـود در کـار عشـق * گفتـم: امـا مـن چـرا؟ * خـم شـدم از بار عـشـق! زنــدگــی حــرفـی نـــزد * شـانــهای بـالا کـشـیـد * زیــر لـب آهـسـتـه گـفـت: * آب را دریــا چـشیــد مــن نــشـسـتم پـیـش او * دســت مــن در مــوی او * گفتـم: امـا مـن چــرا؟ * ره نــدارم ســـوی او! زنــدگـی جـا خـورد و گـفـت: * من پــرم از عـاشـقـی * مـن خــودم هـم مـانـدهام * در غـم دلـداگـی! زنـــدگــی از جـــا پــریــد * دسـتهـا را در هــوا * گـفـت: مـن بـایـد بـــرم * پـس تــو هـم بـا مـن بـیـا گفتـم: آخـر تـا کجـا؟ * گفـت: آن جـا را ببیـن * مـیرویـم تـا روشـنی * دوسـت هسـتیـم بـعـد از ایـن دســـتهــایـم را گـرفــت * گـفــت: بـا هــم مـیرویـــم * درس اول آشـتــی * قـهـــر را رد کــردهایــم درس دوم مـعــرفــت * یـک مــداد آمـاده کــن * تـا کــه ســرمشـقـت دهــم * بودنـت را ســاده کــن درس بعـدی را نگفت*دست بـر چشمش گذاشت*گفت: آن کـس برده که*پا به نفـس خود گذاشت درسهـا را یـک بـه یـک * مـیشـمـرد و مـیســرود * ضـربـههـای قلـب مـن * در صدایش خفتـه بـود حـرفهایـش شـد تـمـام * خستـه شـد از گفتگو * لب به خاموشـی گرفت * رفـت سراغ شـستشـو گـفـت : از عـمــق وفــا * مــن نــدارم وحـشـتی * ایـن تــویــی بـا طاقتـت * تـا هـمـیـن جــا نـشکنـی ایـن نـگـفـتــه شیـرجـــه زد * سـطــح آب شــد دایــــره * دایـرههـا تــو بــه تــو * شـد شبـیـه خـاطـره 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ زندگي موج بلنديست که نابود کند کشتي را زندگي خواب و خيال زندگي پوچ و سراب زندگي دشت جنون زندگي اشک يتيمي ست که سيلي خورده زندگي غرش رعد است که آتش زده خرمن ها را زندگي سرزميني ست پر از بوته و خار زندگي فاصله گرميست تا زوال زندگي بازيچه ست! زندگي... زندگي... زندگي بي او همين است که شرحش دادم... زندگي با او ولي شيرين است... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ زندگی یعنی حس دوست داشتن به طراوت نم نم بارون بهاری زندگی یعنی آموختن بسان عشق های با هم بودن زندگی یعنی تو .. زندگی یعنی من زندگی یعنی من و تو کنار هم 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ زندگی یعنی نفس هایی که هر لحظه می تواند به شمارش بیفتد زندگی یعنی نزدیک ترین فاصله با مرگ . زندگی یعنی همه اش خاطره های زودگذر ، زندگی یعنی آه و افسوس و اندوه . زندگی یعنی چند سال خوب و یک عمر حسرت و داع سنگین. زندگی یعنی جبر ، تسلیم و پذیرش هر اتفاق ناخوشایند .... زندگی یعنی تماشای همه روزه عکس هایی که دیگر تکرار نمی شود . 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده