Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ سلام به دوستان آقا یک راست میرم سر اصل مطلب من الان از ویندوز 7 سرویس پک 1 استفاده میکنم. نسخه کپی هستش که الان دارم 1 سال و 4 ماه باهاش کار میکنم و مشکل خاصی هم نداره. حالا بچه ها دارن تحریکم میکنند که ویندوز 8 نصب کنم. خواستم از شما بپرسم که شمایی که از این ویندوز استفاده کردید، این ویندوز به مرحله نهایی رسیده یا خیر.. آخه من هر ویندوزی که میاد همون اول نصبشون میکنم ولی برای 8 میخوام حساب شده گام بردارم اگه مشکلی داره و یا اینکه باگ داره به من بگید که بتونم تصمیم گیری کنم... در مورد دراویرها، پشتیبانی از نرم افزارهای خاص مثل اتوکد و ...... آخه این ویندوزم مشکلی نداره مرسی 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ من استفاده کردم و میکنم یه بار دیگه هم فک کنم جوابتو داده بودما منوهاش زیاد با سون فرقی نمیکنه نرم افزارها رو من تست کردم و هرچی روی سون بود روی 8 هم نصب کردم،اتوکد هم نصب شد بیشتر جنبه فانتزی و قوت دادند و البته به نظر من سبکتر هم شده نسبت به سون... 8 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ من استفاده کردم و میکنمیه بار دیگه هم فک کنم جوابتو داده بودما منوهاش زیاد با سون فرقی نمیکنه نرم افزارها رو من تست کردم و هرچی روی سون بود روی 8 هم نصب کردم،اتوکد هم نصب شد بیشتر جنبه فانتزی و قوت دادند و البته به نظر من سبکتر هم شده نسبت به سون... من خواستم از چند نفر دیگه هم پرسیده باشم حالا تو چطوری منو پیدا کردی؟ مرسی. آره گفتی. ولی سیستم تو خیلی قویه.. باید هم سبک باشه میخوام بقیه دوستان هم نظر بدند 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ من خواستم از چند نفر دیگه هم پرسیده باشم حالا تو چطوری منو پیدا کردی؟ مرسی. آره گفتی. ولی سیستم تو خیلی قویه.. باید هم سبک باشه میخوام بقیه دوستان هم نظر بدند خوبه کسی جوابتو نده ضایع شی میدونم یه کار که میخوای کنی عین خودم از سی نفر پرس و جو میکنی آخرشم یه کار عجیب غریب میکنی:دی کلا من با محیط متروی این ویندوز زیاد حال نکردم،همون محیطی که توی عکست انداختیش فکر هم نمیکنم که برای تو کار با این محیط جذاب باشه بیشتر به سبک تبلت ها هست تا سیستم های شخصی و لپ تاپ اگه با همون سون راحت هستی بهت پیشنهاد میکنم تغییر نده به 8 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ خوبه کسی جوابتو نده ضایع شیمیدونم یه کار که میخوای کنی عین خودم از سی نفر پرس و جو میکنی آخرشم یه کار عجیب غریب میکنی:دی کلا من با محیط متروی این ویندوز زیاد حال نکردم،همون محیطی که توی عکست انداختیش فکر هم نمیکنم که برای تو کار با این محیط جذاب باشه بیشتر به سبک تبلت ها هست تا سیستم های شخصی و لپ تاپ اگه با همون سون راحت هستی بهت پیشنهاد میکنم تغییر نده به 8 اونش اشکال نداره بالاخره تو هم آدمی من به حسابت میارم قبلا هر موقع ویندوز جدید میومد سریع نصب مبکردم ولی الان چون این 7 داره خوب جواب میده و توی این 1 سال و اندی سوتی نداده دلم نمیاد عوضش کنم. مرسی بابت نظراتت بهره بردیم 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ از نتیجه بحث هایتان استفاده میکنیم.... 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ ما فقط ایکس پی استفاده می کنیم 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ بالاخره 8 نصب کنیم یا نه؟ میخوام ارجینالش رو بخرم! 3 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ بالاخره 8 نصب کنیم یا نه؟ سلام برین به وب سایت سخت افزاراتون و اگر دیدین برای ویندوز 8 درایور دادن، نصب کنین سرعت خیلی خوبی داره، رابط کاربری متفاوت (و کمی سخت در برخورد اول)، ارزشش رو داره یه بار تست کنین میخوام ارجینالش رو بخرم! چه بهتر 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ بالاخره 8 نصب کنیم یا نه؟ میخوام ارجینالش رو بخرم! بابا پولداااار با دلار 4000 تومنی؟ 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ الان با ویندوز 8 اومدم!!لوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووول!!! عجب چیزیه!! 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ الان با ویندوز 8 اومدم!!لوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووول!!! عجب چیزیه!! مبارکه اورجینال؟ 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ فعلا نه ارجینال نیس:دی.یه سایت پیدا کردم از طریق Skype لایسنس ارجینال میده.دارم باش ور میرم ببینم میشه:دی.اگه نشد مجبورم بخرم دیگه!! 3 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ سلام.ویندوز قبلی من ۷ بود اما الان چند وقتیه ویندوز ۸ نصب کردم.به نظر من فوق العادست.سرعت لب تاپم خیلی بالاتر رفته نسبت به قبل .من ویندوز ۸ رو خیلی می پسندم 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ یه لایسنس زدم بعد وصل شد سایت ماکروسافت تاییدش کرد:دی خیلی ویندوز باهالیه.برج میلاد اولش خیلی باهاله:دی 3 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ یه لایسنس زدم بعد وصل شد سایت ماکروسافت تاییدش کرد:دی خیلی ویندوز باهالیه.برج میلاد اولش خیلی باهاله:دی اره فوق العادست من که خیلی ازش راضیم . 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ رکورد استفاده از یک نسخه ویندوزه 7 فک کنم دست خودمه از اردیبهشت 89 تا الان خیلی هم عالی دوشواری هم نداره 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ رکورد استفاده از یک نسخه ویندوزه 7 فک کنم دست خودمه از اردیبهشت 89 تا الان خیلی هم عالی دوشواری هم نداره و بعدش مال من از شهریور 90 دارم ازش کار میکشم. آخه لامصب خراب هم نمیشه که بخوام عوضش کنم از نگهداری خوبه 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ 8 خیلیبهتره به نظرم:دی.یه عکس باهال از برج میلاد توشه خیلی باهاله! 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ 8 خیلیبهتره به نظرم:دی.یه عکس باهال از برج میلاد توشه خیلی باهاله! اگه راست میگی بذارش اینجا. با اندازه اصلی. اگه راست میگی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده