Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 21 بهمن، 2012 وقتی دستهایت لرزید و دلت لیز خورد در رودخانهای که ماهیهای قزل تسلیم نمیشوند تازه میفهمی عاشق شدهای...! 2
mani24 29665 ارسال شده در 21 بهمن، 2012 هیچکس استحقاق اشکهای توراندارد و آنکه استحقاق آنها را دارد هیچگاه باعث گریه تو نمی شود « گابریل گارسیا مارکز 4
mani24 29665 ارسال شده در 21 بهمن، 2012 دنيا شروع کرده به لنگيدن از روزي که شصتش خبر دار شده دلت نمي خواهد دوستت داشته باشم 4
mani24 29665 ارسال شده در 21 بهمن، 2012 تـو چـه میدانی؟ از حال روز کسی که دیگــر هیــچ نـِگاهی دلش را نمیلرزاند ... 4
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 22 بهمن، 2012 [h=3]باید خودم را ببرم خانه ! باید ببرم صورتش را بشویم… ببرم دراز بکشد… دلداریش بدهم ، که فکر نکند… بگویم نگران نباش ، میگذرد… باید خودم را ببرم بخوابد… “من” خسته است …![/h]
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 22 بهمن، 2012 [h=3]کاش…. شبی، روزی، جایی بر لبان تو تکرار می شد…. نامم ![/h]
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 22 بهمن، 2012 [h=3]خدایا ؟؟؟مرا که آفریدی گارانتی هم داشتم ؟ دلم از کار افتاده ![/h]
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 22 بهمن، 2012 [h=3]ﺑﻪ ﺗﻮ ﻫﺠﻮﻡ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﻧﺪ ﺁﺩﻡﻫﺎ ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ! ﺑﺎ ﻫﻤﻪ ی ﺁﻧﭽﻪ ﺩﺭ ﭘﺲ ِ ﺫﻫﻦ ِ ﺗﻮ ، ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺎﻗﯽ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺍﻧﺪ… ﺁﺩﻡﻫﺎ “ﺗﻤﺎﻡ” ﻧﻤﯽ ﺷﻮﻧﺪ …![/h]
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 22 بهمن، 2012 کوچه ها را بلد شدم رنگهای چراغ راهنما جدول ضرب دیگر در راه هیچ مدرسه ای گم نمیشوم اما گاهی میان آدمها گم میشوم آدم ها را بلد نیستم.!
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 22 بهمن، 2012 [h=3]دیروز دست هایش میان دست هایم بود امروز عکسش و فردا سیگار ![/h] 1
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 22 بهمن، 2012 [h=3]خنده هایم شکلاتی شده اند ولی زیادی خالص … تلخ تلخ …[/h] 1
mani24 29665 ارسال شده در 23 بهمن، 2012 تـ ــ ــو که مـ ــ ــی دونــ ــ ـی همـ ــه ی عـ ــ ــ ـمرمـ ــو اونـ ـجا گذاشـ ــ ـتم و رفتــ ــ ــ ــ ــم تــ ــ ـو کـ ـهــ ــ می دونــیـ ــ ــ ــ ــ بجــ ـــ ـــ ـز آغـ ــــوش تـ ــ ــو جایــ ــ ـی نداشتــ ــم و رفــ ـــتم اگه رفــ ـــ ـــ ــــتم و تو سراغمــ ـــ ـــو نمـ ـــ ــی گــ ـــ ـیری هنـ ــــ ــوزم کــ ـــ ـه هنـ ــوزهــ ــ ـــ ... اگـهــ ــ بــ ــ ـــ ــجز خــ ـــ ــودم کســـ ـــ ـــ ـی نیـسـ ـــ ــت که دلــ ــ ــش برای مــ ــ ـن بسـ ــ ـوزه تـ ــ ــو که مـ ــ ــی دونــ ــ ـی همـ ــه ی عـ ــ ــ ـمرمـ ــو اونـ ـجا گذاشـ ــ ـتم و رفتــ ــ ــ ــ ــم تــ ــ ـو کـ ـهــ ــ می دونــیـ ــ ــ ــ ــ بجــ ـــ ـــ ـز آغـ ــــوش تـ ــ ــو جایــ ــ ـی نداشتــ ــم و رفــ ـــتم اگه رفــ ـــ ـــ ــــتم و تو سراغمــ ـــ ـــو نمـ ـــ ــی گــ ـــ ـیری هنـ ــــ ــوزم کــ ـــ ـه هنـ ــوزهــ ــ ـــ ... اگـهــ ــ بــ ــ ـــ ــجز خــ ـــ ــودم کســـ ـــ ـــ ـی نیـسـ ـــ ــت که دلــ ــ ــش برای مــ ــ ـن بسـ ــ ـوزه نه نمـ ــ ــ ــی دونــ ـــی آخــ ــ ـه هــ ـــمه ی غــ ــ ــ ـم هامـ ــ ـــو به تـ ـــ ـــ ــو نگـ ـــفـ ــ ــتم نه نمی دونیـ ـــ ـــ ـــ ـــ آخهــ ـــ ـــ نخــ ــواستم از چشـ ــــ ــــ ــــم تــــ ــ ــو بیافــ ـــ ـــتم نه نمی گفـــ ــ ـــ ـــ ــتم آخهــ ـــ تحمــ ــ ـــل غـــ ـــ ـــ ـــم منو نــ ـــ ــ ـداری نه نمـ ـــ ـــی گفتـــ ــ ـــم آخـ ـــ ــه می ترسیـ ـــ ـــ ــ ـدم بری تنهام بـ ــ ــ ــذاری ... بــ ــ ــ ـگو فهمیدیـ ــ ـــ ـــ وقـ ــ ـتی می رفتـ ـــم نگـــ ــ ــرون خودمــ ــ ـــ ــ نــــ ــ ــ ــبودم غــ ـــ ـــم آیندت بـ ــ ــ ــدجوری نشــ ــ ـــسته بــ ــ ـــود توی همه یـ ــ ــ ــ ـ وجـ ـــ ـــ ـــ ـودم اگـ ــ ــ ـــه تصویـ ـــ ـــ ــری که ازم تو ذهنـــ ـــ ـت بود و خـ ــ ــ ــرابش کـ ـــ ــ ـردم بــ ـــ ـــ ــخاطر خـــ ـــودت دیــ ــ ـــ ــگهـــ ـــ ازمـ ـــ نخـ ــ ـــواه که پیــ ــ ـــش تــ ــ ـو بـ ــرگردم ... نه نمـ ــ ــ ــی دونــ ـــی آخــ ــ ـه هــ ـــمه ی غــ ــ ــ ـم هامـ ــ ـــو به تـ ـــ ـــ ــو نگـ ـــفـ ــ ــتم نه نمی دونیـ ـــ ـــ ـــ ـــ آخهــ ـــ ـــ نخــ ــواستم از چشـ ــــ ــــ ــــم تــــ ــ ــو بیافــ ـــ ـــتم نه نمی گفـــ ــ ـــ ـــ ــتم آخهــ ـــ تحمــ ــ ـــل غـــ ـــ ـــ ـــم منو نــ ـــ ــ ـداری نه نمـ ـــ ـــی گفتـــ ــ ـــم آخـ ـــ ــه می ترسیـ ـــ ـــ ــ ـدم بری تنهام بـ ــ ــ ــذاری ... 4
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 26 بهمن، 2012 هر کس که میگوید هیچ کس مرا دوست ندارد منظورش همان کسی است که برایش همه کس است..! 1
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 26 بهمن، 2012 این روزها دلم اصرار دارد فریاد بزند! اما من جلوی دهانش را میگیرم وقتی میدانمکسی تمایلی به شنیدن صدایش ندارد! این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 26 بهمن، 2012 کـاش مـی فـهـمیـدی قـهـر میـکنم تـا دسـتـمو مـحـکمتر بگیـری و بـلـنـدتـر بـگـی بـمون... نـه ایـنـکـه شـونـه بـالا بــنـدازی و آروم بـگـى هـر طور راحـتـى!! 1
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 26 بهمن، 2012 فيزيک بعدترها ثابت مي کند در روزهاي باراني جاي خالي آدم ها بزرگتر مي شود . . .
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 26 بهمن، 2012 و آغوشت اندک جایی برای زیستن اندک جایی برای مردن (احمد شاملو )
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 26 بهمن، 2012 نفسهايت را پُک میزنم! ريههايم غرق بوسه میشوند... (نغمه افشار)
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 26 بهمن، 2012 تو غافلگیری ِ رگبار بودی و من مردی که چتر به همراه نداشت. گروس عبدالملکیان
ارسال های توصیه شده