- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ شکلات داغ خامه را در روزهای سرد برای صبحانه و یا عصرانه همراه با مقداری کیک میل کنید. پودر کاکائو تلخ: یک سوم پیمانه شکر: سه چهارم پیمانه نمک: کمی آب جوش: یک سوم پیمانه شیر: سه و نیم پیمانه وانیل: سه چهارم قاشق چایخوری خامه: نصف پیمانه دستور تهیه: * کاکائو، شکر و نمک را در قابلمه ریخته و آب جوش را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید. * سپس آن را به مدت دو دقیقه دم کنید. * حال شیر را به آن اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، ولی به جوش نیاید. * سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه کنید. * نوشیدنی را در چهار فنجان ریخته و خامه را به آن بیفزایید. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده