sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ چشمان خیس در لحظه ی وداع... با لحظه ی دیدار در یک واژه با هم تفاوت دارند... رویا! در یک لحظه رویایت حقیقت می شود.. در لحظه ی دیگر...رویایت همیشه رویا می ماند.... 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ چندیست حال و هوای احساسم گرفته است چشمانم نبودنت را می بارند دلتنگی هم معجزه نمی کند صدای چشمانم را نمی شنوی... فهیمه صفاریه 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ تو دوري ، آنچنان دور كه گهگاهي چشمانم را گم مي كنم و ديدگانم چيزي جز شب را نمي بينند خاطرم گاهي از تو خالي ست ستاره مي بارد - هر شب - بر حرير آغوش ِ تاريكم و جسمي كه بي تو مرا نمي پذيرد در خود سهم من از تو ... آه ... گاهي چنان دلم تنگ مي شود كه آسمان حتي جايي براي ابرهاي اندوهم ندارد ... و گاهي چنان خالي كه خويشتن را باز نمي يابم ... آري ! تو دوري... آنچنان دور كه گهگاهي چشمانم را گم مي كنم ... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ کافی ست تو به شعرم بازگردی تا من از استوای زمستان ناگهان چشم بازکنم به بهار... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ دلم گم کرده راهش را و چشمانم نگاهش را شبیه آسمانی که شبی گم کرده ماهش را 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ تو در کدام دعایی که هیچوقت مستجاب نمیشوی؟ سهیل ملکی 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ سر بلند می کنم ... چشم هایش زیر خیسی اشک برق می زند ... می ایستم ... در را محکم پشت سرم می بندم ... و تا خود ایستگاه زار میزنم ! تنها ... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ برای دوست داشتنت از من دلیل می خواهند ، چشمانت را قرض می دهی ؟ 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ چشمانم حرف تازه ای ندارند... همان حرفای همیشگی....اشک! انگار سوزنِ چشمم بر این واژه گیر کرده! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ چشمان تو حروف را بی استفاده می کنند کافیست نگاه کنی. 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ معتاد چشمانت شده ام... نگاهت را... در من تزریق کن..... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ و تمام منی و او همه باور تو نه به زیبایی چشمان تو ... اما زیباست نه فریبانه چو رویای تو ... اما رویاست نه به زیبایی لبخند که بر لب داری ... نه آبی تماشای تو ... اما دریاست نه که احساس کنی از تو دل انگیز تر است که به چشمان تو سوگند نه ... اما غوغاست نه شبیه تو که یک معجزه هستی در عشق نه شبیه من بارانی و .... اما از ماست تو تمام منی و او همه باور تو در شب شعر نگاهت غزل .... اما فرداست او همان جذبه آینه و آب است که هست نه به زیبایی چشمان تو ... اما زیباست 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ شعر گاهی میگریاندم اما کلمهای نیست در جهان که بازم بدارد از گریستن حسن آذری 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ آرام می بارد...آرام می بارم.... از بارش هایمون رودِ زندگی جاری ست... درختِ امیدمان را آب یاری می کند.... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ تو نیستی ... به تو می اندیشم ! به خودم ... کلید را که می زنی راه می افتم به تو به خودم ... بالا که می روی همین جا ایستاده ام راه می افتی کلید را می زنم تو نیستی ... به که بیاندیشم 3 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ بازخواهی گشت ... از همان راه رفته ... و در آغوش خواهی گرفت تمام آرزوهای در بادم را.... و باز آغاز خواهد شد .... ترنم باران احساس هایم ایمانم ...در روزهای انتظار اینگونه به باورم نشانده 1 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ می دانم چرا امشب واژه هایم خیس شده اند مثل آسمانی که امشب می بارد.... و اینک باران بر لبه ی پنجره ی احساسم می نشیند و چشمانم را نوازش می دهد تا شاید از لحظه های دلتنگی گذر کنم . . . لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ قدیما... تا کسی مجبورنبود، دروغ نمی گفت.. الان تا کسی مجبور نباشه، راست نمی گه ..! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ تو ؛ دنیای من بودی و من ؛ هیچ وقت ندانستم به دنیا هم اعتمادی نیست ... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ هر روز نبودنتو روی دیوار خط کشیدم. ببین این دیوار دیگه جایی برای خط زدن نداره خوش به حال تو که خودتو راحت کردی.تنها یه خط کشیدی اون هم روی من. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده