h.shafiee 3194 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ خانه اخوان سیگاری(یزد) اگه حوصله ام بگیره تمومش میکنم. 13 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ دوستان عزیز میشه خواهش کنم نظرتون رو در مورد این 3 حجم بدبد . با در نظر گرفتن زیبایی در نما ، سایت و پرسپکتیو تصمیم گیری کنید . شماره 1 ، 2 یا 3 ؟ از همه ممنونم. 5 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ دوستان عزیز میشه خواهش کنم نظرتون رو در مورد این 3 حجم بدبد . با در نظر گرفتن زیبایی در نما ، سایت و پرسپکتیو تصمیم گیری کنید . شماره 1 ، 2 یا 3 ؟ از همه ممنونم. سلام من 3 رو انتخاب می کنم.. 5 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ این کارها برا اون اوایلی هست که تازه اسکیچاپ رو یاد گرفته بودم.، یعنی تقریبا 7 سال پیش . مدل با اسکیچاپ و رندرشون با وی ری اسکیچاپ . 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ لذت بردم واقعن خیلی کاری خوبی بود! من فک نمی کردم بشه با اسکچاپ هکچین کارایی انجام داد 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ انقد دوس دارم اسکچاپ یاد بگیرم 2 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ انقد دوس دارم اسکچاپ یاد بگیرم خودم یادت میدم. دارم فیلمش رو درست میکنم میزارم تو انجمن دانلود کنید و لذتش رو ببرید. 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ خودم یادت میدم. دارم فیلمش رو درست میکنم میزارم تو انجمن دانلود کنید و لذتش رو ببرید. چقد عالی خیلی محبت میکنین من رفتم نرم افزار اموزشیشو بخرم اما نداشتن شرکت خاص نرم افزاری نمیشناسین؟ 2 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ چقد عالی خیلی محبت میکنینمن رفتم نرم افزار اموزشیشو بخرم اما نداشتن شرکت خاص نرم افزاری نمیشناسین؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از اینجا دانلود کن. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده